اضافه کردن کنور در منفی ..
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
اضافه کردن کروی از صف فروش!!؟!
خرید پله اول واتیآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/01/21, 09:24.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postخرید قصفها
امروز سیگنال قوی صعود گروه قند صادر شد . :)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در ﻧﻤﺎد" ﻗﻠﺮﺳﺖ"ﺷﺎھﺪ ﺷﺮوع روﻧﺪ ﺻﻌﻮدی ﺑﻪ ھﻤﺮاه روﻧﺪ ﺗﺜﺒﯿﺘﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﯿﻢ رﺷﺪ اﻧﺪﯾﮑﺎﺗﻮرھﺎ و ﻋﺒﻮر از ﻣﻘﺎوﻣﺖ 100 روزه
در رﻗﻢ 33230 رﯾﺎل ﺷﺮاﯾﻂ اﯾﻦ ﺻﻌﻮد را ﻓﺮاھﻢ ﮐﺮده اﺳﺖ ﻣﻘﺎوﻣﺖ 37400 رﯾﺎل روﺑﺮوی ﺳﮫﻢ ﻗﺮاردارد ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ
ﺣﺮﮐﺖ ﺑﺎزار ﺑﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﻪ ﮔﺰارﺷﺎت ﮔﺮوه، ﻋﺒﻮر از اﯾﻦ ﻣﺤﺪوده ﻣﻮرد ﺗﻮﻗﻊ ﺳﮫﺎﻣﺪران ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ
در ﻧﻤﺎد"ﻗﻤﺮو"ﺷﺎھﺪ ﻋﺮﺿﻪ ﺳﮫﺎم ﭘﺲ از ﻋﺒﻮر از ﻣﻘﺎوﻣﺖ 15363 رﯾﺎل ﻣﯽ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﮐﻪ ﺷﺮوع روﻧﺪ ﺻﻌﻮدی را در ﺳﮫﻢ ﻃﯽ
روزھﺎی ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺷﮑﺴﺖ اﯾﻦ رﻗﻢ اﻋﻼم ﮐﺮد ،ورود اﻧﺪﯾﮑﺎﺗﻮرھﺎ ﺑﻪ ﻣﺤﺪوده ﺻﻌﻮدی ﻧﯿﺎزﻣﻨﺪ ﺗﺜﺒﯿﺖ در ﻗﯿﻤﺘﮫﺎی ﮐﻨﻮﻧﯽ ﻃﯽ
روزھﺎی آﯾﻨﺪه ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ .ﺣﻤﺎﯾﺖ 15363 رﯾﺎل و ﻣﻘﺎوﻣﺖ 16900 رﯾﺎل ﭘﯿﺶ روی ﺳﮫﻢ اﺳﺖ.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postیعنی با این صف قشهد حجم مبنا را چه کنیم ؟! دیگه باید ببنده واسه تعدیل
آره دیگه اینهم از همون مشکلاته :D
وقتی حجم مبنی همه قندیها رو میدن و قشهد رو نمیدن متاسفانه رشد نمیکنه
البته کیوان جان دید ما میان مدته و من که خودم فروشنده نیستم
حالا رشد هم نکنه مهم نیست
اونهایی که میخوان نوسانگیری کنند قشیر بخرند
اونهایی که بنیادی توپ و عالی میخوان و تا افزایش نرخ مرجع میخوان نگه دارن برن قصفها بخرند
البته امروز بعیده که بشه خرید ولی قطعا" فردا اول وقت فرصت خرید میدهThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سود قند اصفهان رو امروز برام ریختن .. به موقع اومد پول تو حساب ....از صف فروش کنور خریدم !!!!!!!!!
هر چی سهم باز داشتم فروختم کنور خریدم///
نظر
-
چی دارن میفروشن این آ.س.پ رو
باور کنید بهترین سهم به دید میان مدت همینه
دیگه واقعا" مفته مفته
112 تومن پیشبینی 92 اونوقت دارن رو 270 می فروشن!! پی بر ای 2.4
اگه پول دارید و میخواهید سرمایه گذاری میان مدت داشته باشید آس پ بخرید حالشو ببرید
من که دیگه پولی ندارم :DThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
متاسفانه به علت فرصت های کمیابی که در بازار بوجود وامده مجبو شدم غگل رو فدا کنم و فروختم هرچند زیاد نبود اما چون قبلا به دوستان پیشنهاد نگهداری داده بودم گفتم اطلاع بدم فروش رو.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سفارس هم رو 120 تومن به خدا مفته
ای خدا آدم چی باید بگه !!!
سفارس سودش 33 تومنه و احتمالا" بتونه بیشتر هم بسازه اونوقت رو 120 یه لحظه صف فروش کردن!!!
اینها کین به خدا!!!
البته دید باید میان مدت باشه و بسThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر