امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
خرید شبهرن احتمالا هوای سقفهای قبلی کرده!! چارت خام ......
تا اومدیم کپشیر بخریم اینترنت قطع شد:(جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاضافه کردن کپشیر 3049... نامردا سریع بلعیدنش... این سهم رو احتمالا 500 بدیمش بره:D
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postچی دارن میفروشن این آ.س.پ رو
باور کنید بهترین سهم به دید میان مدت همینه
دیگه واقعا" مفته مفته
112 تومن پیشبینی 92 اونوقت دارن رو 270 می فروشن!! پی بر ای 2.4
اگه پول دارید و میخواهید سرمایه گذاری میان مدت داشته باشید آس پ بخرید حالشو ببرید
من که دیگه پولی ندارم :D
من که هرچی فکر کردم نتونستم دلیلی برای p/e=2 آ س پ پیدا کنم تازه افزایش سرمایه هم به کنار . به نظر من این شرکت به اندازه قیمت سهم یعنی 270 میتوه سود سازی بکنه . شما که تحلیل گر خوبی هستی به نظرت چرا باید این سهم رو این قیمت معامله بشه ؟؟؟ تازه افزایش قیمت ملک که با آن روبرو هستیم خود تاثیری بسزایی در سود این شرکت داره ، چون املاک و دارایی های زیادی داره . تحریم و قیمت دلار هم که هیچ تاثیری در سود شرکت نخواهد داشت و تورم هم به نفعش تمام میشه چون ارزش داریی ها و املاکش بالا میره .
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postخروج از بازار برای همیشه ... فقط کالسیمین دارم که به نظرم با 10% ضرر خروج می کنم .... ورود به بازار سکه و دلار ..=((
موفق باشید.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط shimab پست شده است View Postخروج از بازار برای همیشه ... فقط کالسیمین دارم که به نظرم با 10% ضرر خروج می کنم .... ورود به بازار سکه و دلار ..=((
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخرید مجدد کهرامهایی که فروخته بودم. میخواستم 4 شنبه بخرم اما وقتی قیمت پایین میدن خب الان میخرم
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر