امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    فروش شبهرن یکی از سبد ها ....خرید کنور ....!!!
    هر یک برگه سهم کنور= یک دلبر
    بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود بر همه عزیزان؛
      می دونم که اعصاب ها همه خورده و همه نگران... اما بارها عنوان شده بزرگترین و مهمترین ویژگی سهامدار اینه به باید تصمیماتش فعال باشه نه منفعل! یعنی باید قبل از افاق تصمیم گرفت نه اینکه وقتی پیش اومد و دیگه کار از کار گذشت... 99درصد تحلیل های سایت ها منفعلانست.. یعنی در شرایط خوب همه چیز خوبه و در شرایط بد هم همه چیز بد! از کرامات شیخنا چه عجب....
      ببیید تفاقا بازده اصلی رو کسی برده که فملی 350 و فولاد 200 تومانی خریده.. زمانی که اوضاع از الان بدتر بود... دوستان تکنیکالی که اصل وجودیشون تکرار رفتار بازاره و باید از جربه ها بیشتر درس بگیرند. دوستان بنیادی هم که هرچی ارزون تر بخرند بهتره!! من فملی رو تحلیل کردم و روش مثبتم پس دلیلی نداره ازش خارج بشم وقت منفی شده!

القصه... زمان خروج و فروش در صف خید است و زمان خرید و ورود در صف فروش... از کسانی بخرید که به التماس سهم به شما تقدیم می کنند و به کسانی بفروشید که به التماس از شما سهم طلب می کنند! خیلی شیک!

انقدر هم از رفتار حقوقی ها نترسید... اصلی ترین فروشنده های فملی و فولاد در قیمت های ذکر شده حقوقی ها بودند... اگه اینها بازده داشتند که این همه شرکت سرمایه گذاری قیمتشون اندازه قیمت اسمی نبود که...

تحلیل کنید و بر تحلیل پایبند باشید. حتی اگر قراره خارج بشید با تحلیل باشه نه ترس از جو...

آرزوی موفقیت دارم همیشه براتون @};-
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

دوستان بدون تعصب میگویم
        در این بازار تنها گروهی که گزارشهای عالی داده اند و واقعا پوشش مناسبی داشته و تعدیلهای فوق العاده ای پیش رو دارند گروه کاشی و سرامیک می باشند. این گروه به اما و اگر دیگه وابسته نیستند. کساوه را روی 600 ببینید تا آخر سال.
        بروید سهمهای بنیادی و مناسب بخرید و خودتان را اسیر دست سفته بازان و نوسانات بازار نسپارید
        ......

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
          دوستان بدون تعصب میگویم
          در این بازار تنها گروهی که گزارشهای عالی داده اند و واقعا پوشش مناسبی داشته و تعدیلهای فوق العاده ای پیش رو دارند گروه کاشی و سرامیک می باشند. این گروه به اما و اگر دیگه وابسته نیستند. کساوه را روی 600 ببینید تا آخر سال.
          بروید سهمهای بنیادی و مناسب بخرید و خودتان را اسیر دست سفته بازان و نوسانات بازار نسپارید
          حقیقتش من اولین باری هستش که به این گروه وارد میشم. امید وارم تجربه خاطره انگیزی باشه.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            کیوان جان من تکنیکالی امروز اخر وقت وارد شدم. امید وارم پا قدمم برای این هم خوب باشه.
            منهم همینطور آخر وقت دیدم تکنیکالی داره سیگنال میده وارد شدم. فکر میکنم فردا اول وقت جهت تعدیل بسته میشه ;)

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            حقیقتش من اولین باری هستش که به این گروه وارد میشم. امید وارم تجربه خاطره انگیزی باشه.
            گروه خوبیه.. من از همین کهرام در همین رشد فعلیش 40% گرفتم بعد دیدم درجا میزنه خارج شده بودم تا وقتش برسه که برنامه ام رو واسه 4 شنبه دیده بودم خوشبختانه امروز همه شرایط را مهیا دیدم و سهمو خرید زدیم.
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

خرید تعدادی پکویر روی 2542 ریال
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• omidvar
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 796

متعجبم چرا پتایر رو نادیده گرفتین داره چراغ خاموش میره به نگاهش میارزه
                شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                  خرید تعدادی پکویر روی 2542 ریال
                  رنج مثبتی که 2 دقیقه آخر و با حجم بالا یهو کشیده شد هم معنا داره ! :D

فردا فکر کنم معاملات جالبی خواهیم دید !
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آذرآبادگان
                    کاربر فعال
                    • Dec 2012
                    • 1140

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    رنج مثبتی که 2 دقیقه آخر و با حجم بالا یهو کشیده شد هم معنا داره ! :D

فردا فکر کنم معاملات جالبی خواهیم دید !
                    بله احتمالا فردا مثبت 5 معامله بشه
                    دو هفته پیش 248 از صف فروش برداشتم و 280 دادم رفت و پکرمان گرفتم
                    که فعلا کسی مبنا را نمیده کمی جلو بریم گفتم کمی با پکویر حرکت کنیم
                    یه پله برداشتم رفتم بیرون برگشتم دیدم یکی رنج کشیده:->
                    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

چون این تاپیک خواننده زیاد داره من اینجا مینویسم کی گفته پول رذو از قصد سوق میدن سمت بازار دلار و سکه؟؟همین الانش کل سایتهای خارجی نوشتن دلار از مرز 3500 گذشت و این خبر خوشایندی برای سران نیست علت این اشفتگی اصرار طرف بر اجرای فاز دوم و یه مقدار ترس از نشست هسته ای میباشد همین الانش سعی در اروم کردن اوضاع دارن و یهش اطلاع رسانی بانک مرکزی برکناری بهمنی رو تکذیب مرد تو رو خدا جو از قصد سوق دادن رو ندین مردم خودشون دارن اتیش میزنن به سهامهاشون که دلار بخرن فقط چرا یه دو روزی مونده به پرداخت یارانه ها همیشه بازار شل میکنه دلار تقویت میشه اما این طوفانی که اومده خود مسولین سازمان هم مثل .. پشیمونن که به اجبار دستور دادن گزارشات 9 ماهه بد باشه بنده قبل از گزارشات فولاد فملی وسهم های بزرگ گفتم گزراشات به دستور سازمان ملایم هستش تو تاپیک کروی هم موجوده اما ربطی به بازار دلار نداره من احساس میکنم میخوان تا دهه فجر یه چند هزرا واحدی بیارن بالا واسه همین الان دران ابزارش رو تهیه میکنن سهمهای دلاری رو به هیچ وجه نفروشین تاثیر این دلارهای 3500 تومانی باید در 12 ماهه بیاد اونجا برا پنهان کاری راه انچنانی ندارند!
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Hamidkhann
                        Banned
                        • Dec 2012
                        • 476

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                        خروج از بازار برای همیشه ...
                        جناب مالمیر هدفت همینه؟ داری موفق به گند زدن تو بازار میشی!
                        ارزش بازار: هر روز کمتر از دیروز. امروز حدود 83 میلیارد تومن

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                          جناب مالمیر هدفت همینه؟ داری موفق به گند زدن تو بازار میشی!
                          ارزش بازار: هر روز کمتر از دیروز. امروز حدود 83 میلیارد تومن
                          من بیشتر از این که از کاهش سودم ناراحتم از توهین شدن به شعور و درکم ناراحتم!

نظر

• milad_b89
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 38

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            خرید 1 کم قلرست واسه رفع بیکاری
                            بعد دیدم چه صففی شد !!! ایکاش بیشتر.....
                            در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            خرید 1 کم قلرست واسه رفع بیکاری
                            بعد دیدم چه صففی شد !!! ایکاش بیشتر.....
                            به خدا این "ای کاش بیشتر" و "ای کاش کمترها" ی ماست که داره بدبختمون میکنه...
                            وقتی سهام مثبت بخوره حسرت میخوریم که چرا بیشتر نخریدیم...
                            وقتی سهام منفی بخوره حسرت میخوریم که چرا یه سهام دیگه نخریدیم...
                            ما اگه طمعمون رو تو بورس کم کنیم،همیشه موفقیم
                            امان از این طمع بی رحم X-(
                            البته آقا مصطفی قصد جسارت به شما رو نداشتم،کلی گفتم
                            در نگاه کسی که [B]پرواز[/B] را نمی فهمد،هرچه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد ...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

باز هم خرید کسعدی... سهم با پی به ای تقریبی 3 دارم می خرم...

می خواستم از اون دوستان شیرینمون زیر 300 کپشیر بخرم که تقاضا امون نداد =((
                              آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/01/22, 09:15.
                              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

فروش همه ی سهام ...گور پدر این بازار و سازمان و مالمیر ...............
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X