کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز خریدهای من در سهام شاراک تکمیل شد البته اگه پول داشتم بازهم می خریدم ولی بهرحال تو روزهای اخیر خیلی خریده ام وان شاءالله انتظار سود خوب وسریعی را از این سهم دارم.سهم مفت تروکم ریسک تراز این سراغ ندارم سود سال بعدش هم حد اقل 30 درصد بیشتر از امساله.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
یه سوال. من توی یه سهمی از صبح توی صف خرید بودم. الان که ساعت از 12 و نیم گذشت دیگه معامله انجام نمیشه؟؟؟
اخه ساعت 12 و نیم که شد من نفر 127 ام توی صف بودم الان هی که چک می کنم می بینم عدده میاد پایین تر. مثلا الان 115 ام توی صف بودم. این یعنی این که داره معامله انجام میشه یا اینکه اونایی که سفارش داده بودن دارن لغو می کنن؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
یه سوال. من توی یه سهمی از صبح توی صف خرید بودم. الان که ساعت از 12 و نیم گذشت دیگه معامله انجام نمیشه؟؟؟
اخه ساعت 12 و نیم که شد من نفر 127 ام توی صف بودم الان هی که چک می کنم می بینم عدده میاد پایین تر. مثلا الان 115 ام توی صف بودم. این یعنی این که داره معامله انجام میشه یا اینکه اونایی که سفارش داده بودن دارن لغو می کنن؟؟؟
نظر