در اصل توسط راد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
///
-
تابلو بود فاسیمین میخواد اصلاح کنه..حامد جان بهترین قیمت فروختی منم حق شو دیروز فروختم.هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
ورنا بالاخره صف شد ولی خیلی دیر این اتفاق براش افتاد وقتی هم صف میشه سهامداراش حجم رو نمیدن واقعا سهامداراش رو اعصابن///
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخرید سنگین حمل و نقل توکا.......به امید 60-70% تا 4 ماهه دیگه......زیرخاکیم گفتم....سهم الآن 247 داره معامله میشه صف خریدم نداره...
یا حق
گفتم 3-4 ماه حتی 3 ماه هم نشد....کسی که 247 خرید...امروز در 55% سود میتونست خارج شه اون 5% اش باشه واسه بقیه................البته دوستانی تیکه های همیشگیه نمیشه...سهم کوچیکه...گفتند و در جواب گفتم....بلی میدهد.....شفاف تر از این خرید و فروش تا حالا کسی پست زده؟
یا حق
نظر
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postفعلا 70 تا اضاف کرديم
تو صفيم :d
که با اومدن اون احتمالا بشه پایینتر هم خرید چون یه عده میترسن میفروشن
ولی امروز صبح هم مجدد با شرکت تماس داشتم و با قاطعیت گفت تمدید شددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postپست بالا در تاریخ 2 آبان زده شد.....
گفتم 3-4 ماه حتی 3 ماه هم نشد....کسی که 247 خرید...امروز در 55% سود میتونست خارج شه اون 5% اش باشه واسه بقیه................البته دوستانی تیکه های همیشگیه نمیشه...سهم کوچیکه...گفتند و در جواب گفتم....بلی میدهد.....شفاف تر از این خرید و فروش تا حالا کسی پست زده؟
یا حقزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
نظر