کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قمار بدی هم نیست
شهریور 98 این قیمت بوده موقعی که شاخص مرز 300 هزار بود
منم امروز یا فردا میخرم
احتمالش کمه ولی هست که پروژه اش کنند هر چند از خودش که بگذریم وضعیت گروهش هم جالب نیست . در مجموع و سر جمع همون قمار است که گفتی
منم فکر کنم قمار خوبی زدم روی فسا
سال ۹۸ و شاخص ۳۰۰ هزار چیه، رسیده به قیمت پذیره نویسی ۱۰ سال پیش
چی میشه قمارمون بگیره چند برابر بشه /:.grlim:./
منم فکر کنم قمار خوبی زدم روی فسا
سال ۹۸ و شاخص ۳۰۰ هزار چیه، رسیده به قیمت پذیره نویسی ۱۰ سال پیش
چی میشه قمارمون بگیره چند برابر بشه /:.grlim:./
بله فسا سالها قبل هم بالاتر از الان بوده . من رفتم عقب تا رسیدم به شهریور 98 وگرنه به قول شما سالها قبل هم بدون افزایش سرمایه همین بوده
البته در این قمار خونه که خودتون هم بهش اعتقاد دارید همه احتمالی هست ، اگر سهمی بخواد کلا بزنه جاده خاکی و خیلی عذر میخوام بد حرفی است تف هم نذازه دست سهامدار بلند مدتیش بازم راه دوری نرفته
ضمن اینکه این پتروشیمی های کاغذی مثل فسا جهرم کازرون و ... که همگی هم در استان فارس هستند که مشخصه با باندبازی یه سری افراد از استان فارس اینا را در این استان بنا نهادند ، میدونید که معروف به مرغداری هستند یا بیابون با یه فنس و مزرعه یونجه کاری /:.winksmiley02.:/
القصه منم 200 هزار سهم برا دست گرمی اخر وقت خریدم تا ببینم روزهای بعدش چی میشه که بست
شما باور میکنید یا حساب کردید سهم گران مایه و ارزشمند !!!! ثاخت در بازه 17 ساله اش از موقعی که عرضه شده در سال 83 به قیمت 600 و چند تا افزایش سرمایه هم داشته ، تا الان بازدهیش تقریبا صفر است یا خیلی خیلی دست بالا بگریریم 50% بازدهی داشته ؟ اگر سود پرداختی در سالهای اخیر را حساب کنیم و دست بالای بالا 50% هم بازدهی براش متصور باشیم که نداشته و بالا بریم و پائین بیائیم بازدهیش 100% نمیشه اونم در یک بازه 17 ساله !!!!!!!!!!!!!
یکی از افزایش سرمایه های 100% هم با قیمت 100 بوده و بازگشائی هم همون 100
این سهم 600 عرضه شده و الان 175 است
دقیق و فیکس حساب نکردم ولی افزایش سرمایه هاش هم چیزی بین 3.5 تا 4 برابر است چون همش اورده بوده و یکیش هم عرض کردم هیچی ، که معادل همون 600 است تا نهایت 720 که بازدهی صفر تا 20% را داشته و من 50% دست بالا گرفتم
این قمار خونه اینه . خودم قبلا فکر میکردم ولساپا یکی از اون خرهای لنگ خانه خراب کن بوده ولی الان ثاخت را می بینم شاهکار سرمایه گزاری بورس تهران بوده
خدای من بازدهی سهمی در بورس تهران در بازه 17 ساله با سودهای پرداختیش به 100% هم نمیرسه /:.weirdsmiley.:/ ( این نماد کف کردن است )
نمیدونم به چه دلیلی اینا را وارد بورس میکنند !!!! یا چرا فکری به حال درد بدر هائی که اینارو خریدند و به پاش موندند نمیکنند
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر