کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هم وزن 300 ؟ دیگه نه از تاک نشان ماند و نه از تاکستان . مگر اینکه شاخص سازها جور را بکشند که بازم فرقی نداره کلیت بازار را میکشه پائین
بسیار بعید میدونم هم وزن 300 شود یا حتی 330 . من 350 کمتر متصور نیستم
هم وزن 300 ؟ دیگه نه از تاک نشان ماند و نه از تاکستان . مگر اینکه شاخص سازها جور را بکشند که بازم فرقی نداره کلیت بازار را میکشه پائین
بسیار بعید میدونم هم وزن 300 شود یا حتی 330 . من 350 کمتر متصور نیستم
بعید تو بازار نداریم مخصوصا در بورس ما
هنوز نوبت شبندر و فولاد نشده که صف فروش سنگین داشته باشن
سبزوا رو رانتی خریدیم حدود 400 من فروختم با ضرر ولی الان 180 صف فروشه با شتاب اومده اینجا
هیچ کس فکر نمیکرد تو یکی دوماه 55 درصد بیاد پایین شما بگو یک درصد کسی احتمال میداد بیاد اینجا
من حیلی وقت پیش گفتم فولاد 850 اینقد بازی در اورد که بالا پایین شد ولی هنوزم میگم میبینه
بعید تو بازار نداریم مخصوصا در بورس ما
هنوز نوبت شبندر و فولاد نشده که صف فروش سنگین داشته باشن
سبزوا رو رانتی خریدیم حدود 400 من فروختم با ضرر ولی الان 180 صف فروشه با شتاب اومده اینجا
هیچ کس فکر نمیکرد تو یکی دوماه 55 درصد بیاد پایین شما بگو یک درصد کسی احتمال میداد بیاد اینجا
من حیلی وقت پیش گفتم فولاد 850 اینقد بازی در اورد که بالا پایین شد ولی هنوزم میگم میبینه
سبزوا تجدیدی و باد کرده و ماه ها قبل چه ارتباطی به الان داره ؟ از شما بعید است اینطور تحلیل
از زمان ریختن سبزوا در بازار ، درصد بالائی دیگر همپای سبزوا ریختند
شاخص حتی 1310 هم نتونه به اخر خط برسه دیگه 1280 ... حتی کمترش هم بیاد ، با هم وزن 300 مطابقت پیدا نمیکنه
سبزوا تجدیدی و باد کرده و ماه ها قبل چه ارتباطی به الان داره ؟ از شما بعید است اینطور تحلیل
شاخص حتی 1310 هم نتونه به اخر خط برسه دیگه 1280 ... حتی کمترش هم بیاد ، با هم وزن 300 مطابقت پیدا نمیکنه
سبزوا یه مثال بود ، بعید بود برای خریداران به این قمیت برسه چون رانت مستقیم و خرید گروهی بود
چندین عصو بالای یک میل سهم داشت ، هیچ کس یک درصد هم احتمال نمیداد برسه به اینجا و اکثریت هم نگه داشتن
این رو مثال زدم برای کلمه بعید در بازار ما
هم وزن یکم تخفیف بدیم 320 بیشتر راه نداره /.:biggrinsmiley.:/
در کل این همه تحلیل فقط احتماله و همونطور که بعید معنی نداره این تحلیل ها هم ممکنه بعید نباشه
البته مذاکرات و دلار هم مساله است
مذاکرات به انجام برسد و دلار افت قابل توجهی کند که بعید هم هست دلار حتی با برجام قطعی زیر 27 و 28 بیاد ، شاید هم وزن تا 325 بریزه
سلام
داداش شما که نقد بودی یکم دیگه صبر کن
هموزن امروز جای خیلی بدی رو شکسته
فکر کنم مهمونی هنوز 20 درصد ادامه داره
به نظر شاخص از 1310 یه برگشت خواهد داشت و احتمالا فردا بازار بهتری خواهیم داشت به خصوص در سهام دلاری
دلیلش هم نرخ دلار 23500 تومان در بودجه و افزایش نرخ نیما به محدوده 25-27 هزار تومات
نظر