خرید قنیشا منفی کامل برای نوسان فکرشو نمیکردن بده منفی کامل فک کنم انداختن
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
نه برعکس اونیه که فک میکنی ;) فعلا صداشو در نمیارم تا گزارش بیاددر اصل توسط farid پست شده است مشاهده پستمیثم جان مداران بست. فکر کنم ایندفعه دیگه واقعا جا موندیم.:(///
نظر
-
-
آقا خیلی جالب بود
با ۱۰۰ میلیون تومان خود کروی رو صف کردند بعدش هر چی کروی ح داشتند و تو قیمتهای ۱۶۰۰ ریال خریده بودند را رو حداکثر قیمت ۱۷۳۵ ریال فروختند
جالب بود:d
به این میگن نوسانگیری از شایعات بازار:dThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
حجم مبنای غگرجی رو ظاهرا خودم باید بدم فعلا ۱۰ تا دادیم تا بعد
۱۰۰تا هم کربن برداشتم ۶تاهم خفناور
نظر
-
-
-
خرید حرهشا
معاملات امروزش نشون داد که سهم حالا حالاها خریدارداره
ضمن اینکه اگر فرض بگیریم قسمت اعظم عرضه های امروز مربوط به تکادو بوده، نهایت تکادو ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تای دیگه مونده عرضه کنه تا سه میلیونش تمام بشه و به شناور ۲۰% که تعهد داشتن برسنمَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
خرید خزامیا[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
گویا صحبت از تعدیل منفیه (طبق شنیده ها)در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستنه برعکس اونیه که فک میکنی ;) فعلا صداشو در نمیارم تا گزارش بیاد
همه اینها بازی حق تقدم است که دارن زورشونو میزنن....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فروش فخوز
بنظرم این مقاومت تاریخی خیلی گردن کلفت بود.
نوش جون هرکی خریدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر