امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    این مردک ریس جمهور دفعه پیش قهر کرد .دوهفته بورس رو منفی کرد
    خونه نشین شد الان هم میخواد بره مجلس شایعه شده که نمیره. این بیچاره کرد ملت ایرانو بدبختمون کرد باز ازش حمایت میکنید. بزرگترین اختلاس تو دولت این اقا رخ داد . هدف مندی یارانه ها -افزایش ناگهانی نرخ دلار همه و همه تو دولت این مردک اتفاق افتاد .
    مردکی که میاده میگه 2000 هزار متر زمین به هر نفر میدیم یعنی حساب کار دستتون بیاد دیگه
    كسي ازش حمايت نكرده روال هميشگي بازار همين بوده آخره ساله و موقع تسويه بدهي ها خود مجلسي ها گفتند همش سه تا سواله و بيشتر كسي حق نداره بپرسه بر فرض كه نرفت چي ميخواد بشه اون موقع كه ميبيني قهر كرد بازار ريخت به خاطر قهر كردنه اين نبود به خاطر اين بود كه بازار ماه قبلش كلي بالا رفته بود مي خواست اصلاح كنه دنباله بهونه بود كه بهونشم جور شد
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
      كسي ازش حمايت نكرده روال هميشگي بازار همين بوده آخره ساله و موقع تسويه بدهي ها خود مجلسي ها گفتند همش سه تا سواله و بيشتر كسي حق نداره بپرسه بر فرض كه نرفت چي ميخواد بشه اون موقع كه ميبيني قهر كرد بازار ريخت به خاطر قهر كردنه اين نبود به خاطر اين بود كه بازار ماه قبلش كلي بالا رفته بود مي خواست اصلاح كنه دنباله بهونه بود كه بهونشم جور شد
      فرمایش شما متین . ولی بی تاثیر هم نیست دیگه !! البته نباید تاثیری بزاره ولی بورس ایران و سابقه نشون داده که تاثیر گذاره این مسایل
      ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        سوال من هم هست!! چه نمادی در چنین بازار قرمزی! تاثیر مثبتی چنین شگرف گذاشته ؟!
        کیوان جان شاخص بر حسب ارزش بازار محاسبه میشه و فولاد مبارکه به تنهایی 6 درصد کل بازاره! همین طور ملی مس 7 درصد و اخابر هم 12 درصد! یعنی 3تایی 25 درصد بازا میشند!
        خوب وقتی دوتاشون ثابت باشه و یکی مثبت معلومه که کل شاخص مثبت میشه;;)
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

فرمایش شما متین . ولی بی تاثیر هم نیست دیگه !! البته نباید تاثیری بزاره ولی بورس ایران و سابقه نشون داده که تاثیر گذاره این مسایل
          فردا موقع خريده هر كي خريد برد كرده روزي كه سفارت اينگليسو گرفتن بافق 1000 تومن بود يك ماهه بعد 1700 فردا يك سري سهامها اكازيونه خريدشون و برد با كساييه كه اين مدت نقد بودن
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            کیوان جان شاخص بر حسب ارزش بازار محاسبه میشه و فولاد مبارکه به تنهایی 6 درصد کل بازاره! همین طور ملی مس 7 درصد و اخابر هم 12 درصد! یعنی 3تایی 25 درصد بازا میشند!
            خوب وقتی دوتاشون ثابت باشه و یکی مثبت معلومه که کل شاخص مثبت میشه;;)
            آره یاسر جان. میدونستم حتما یکی از این سهمهای بنیادی سبزش گرده منتها من از اونجایی که بودم به سایت tse دسترسی نداشتم نمی دیدیم . ممنون
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایمان صالح
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 71

تماما مربوط ميشه به تسويه حسابها فردا هم همين طوره
              درسته.کارگزاری ما به همه گفته فردا حساباشونو مثبت کنن.

نظر

• صبا
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 200

فردا موقع خريده هر كي خريد برد كرده روزي كه سفارت اينگليسو گرفتن بافق 1000 تومن بود يك ماهه بعد 1700 فردا يك سري سهامها اكازيونه خريدشون و برد با كساييه كه اين مدت نقد بودن
                اقا نظرتون روکدوم سهماس وباچه قیمتی ممنون

نظر

• نوسترداموس
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 76

خريد وملت از صف فروش و الباقي فردا خريد ميشه حواستون به اين سهم باشه شايد تو اين قيمتا گيرتون نياد

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                    اقا نظرتون روکدوم سهماس وباچه قیمتی ممنون
                    منگنز منفي فردا عاليه بيمه دي 315 تا 320 عاليه حق كروي هم خوبه بكام هم تو اين قيمتها بد نيست

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

فروش ودی اول صبح .347:d

الان رسیدم خونه ، یا خدا عجب بازاری بوده
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

منو بگو! اینقدر جو بازار نافرم بود و وضعیت منهم امروز آشفته! (کل امروز در حال مسابقه دو بودم! ) که با برداشت عجولانه ام از گزارش کروی همه رو رد کردم رفت! البته فکر کنم فردا هم بتونم پایین بردارم اما میانگینم خوب پایین بود!
                        نکته جالب اینکه کروی اصلا صف فروش نبود. همچین من اردر فروش گذاشتم پشت بند من یک صف 800 هزار تایی تشکیل شد !! @-) آقا من برم جایی واستم واسه خرید میایید پشتم صف خرید بایستید !؟:-?
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• حمید 70
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 115

کلا کسی تو کار قند نیست؟! :-?
                          [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Post
                            کلا کسی تو کار قند نیست؟! :-?
                            من قنیشا فروختم قشهد خریدم. من تو کار قندم :d قعلا اوضاع ....
                            ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

من قنیشا فروختم قشهد خریدم. من تو کار قندم :d قعلا اوضاع ....
                              میثم در مورد قندیها یه سری خبر دارم . چون خیلی علاقه داری. بعد خبرت میکنم
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                میثم در مورد قندیها یه سری خبر دارم . چون خیلی علاقه داری. بعد خبرت میکنم
                                حالا تا بعدا برسه میشه بگید خبر مثبته یا منفی؟
                                من الان نمیتونم استراتژی خودم رو تعیین کنم چون عامل غیر طبیعی وارد قندی ها شده و شوک وارد کرده !!!:d نمیشه حرکت سازمان رو پیش بینی کرد..
                                فردا تمام اهدافشون رو با بازگشایی قثابت ..........................................و با بازگشایی قثابت و درصد منفیش همه چی معلوم میشه اگه کم منفی بخوره ......
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X