در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postكسي ازش حمايت نكرده روال هميشگي بازار همين بوده آخره ساله و موقع تسويه بدهي ها خود مجلسي ها گفتند همش سه تا سواله و بيشتر كسي حق نداره بپرسه بر فرض كه نرفت چي ميخواد بشه اون موقع كه ميبيني قهر كرد بازار ريخت به خاطر قهر كردنه اين نبود به خاطر اين بود كه بازار ماه قبلش كلي بالا رفته بود مي خواست اصلاح كنه دنباله بهونه بود كه بهونشم جور شد///
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postسوال من هم هست!! چه نمادی در چنین بازار قرمزی! تاثیر مثبتی چنین شگرف گذاشته ؟!
خوب وقتی دوتاشون ثابت باشه و یکی مثبت معلومه که کل شاخص مثبت میشه;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفرمایش شما متین . ولی بی تاثیر هم نیست دیگه !! البته نباید تاثیری بزاره ولی بورس ایران و سابقه نشون داده که تاثیر گذاره این مسایلالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جان شاخص بر حسب ارزش بازار محاسبه میشه و فولاد مبارکه به تنهایی 6 درصد کل بازاره! همین طور ملی مس 7 درصد و اخابر هم 12 درصد! یعنی 3تایی 25 درصد بازا میشند!
خوب وقتی دوتاشون ثابت باشه و یکی مثبت معلومه که کل شاخص مثبت میشه;;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
-
خريد وملت از صف فروش و الباقي فردا خريد ميشه حواستون به اين سهم باشه شايد تو اين قيمتا گيرتون نياد
نظر
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postاقا نظرتون روکدوم سهماس وباچه قیمتی ممنونالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
فروش ودی اول صبح .347:d
الان رسیدم خونه ، یا خدا عجب بازاری بودهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
منو بگو! اینقدر جو بازار نافرم بود و وضعیت منهم امروز آشفته! (کل امروز در حال مسابقه دو بودم! ) که با برداشت عجولانه ام از گزارش کروی همه رو رد کردم رفت! البته فکر کنم فردا هم بتونم پایین بردارم اما میانگینم خوب پایین بود!
نکته جالب اینکه کروی اصلا صف فروش نبود. همچین من اردر فروش گذاشتم پشت بند من یک صف 800 هزار تایی تشکیل شد !! @-) آقا من برم جایی واستم واسه خرید میایید پشتم صف خرید بایستید !؟:-?ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم در مورد قندیها یه سری خبر دارم . چون خیلی علاقه داری. بعد خبرت میکنم
من الان نمیتونم استراتژی خودم رو تعیین کنم چون عامل غیر طبیعی وارد قندی ها شده و شوک وارد کرده !!!:d نمیشه حرکت سازمان رو پیش بینی کرد..
فردا تمام اهدافشون رو با بازگشایی قثابت ..........................................و با بازگشایی قثابت و درصد منفیش همه چی معلوم میشه اگه کم منفی بخوره ......///
نظر
نظر