جناب اراک بورس چه تفاهمی من هم سیمان هگمتان خریدم .............
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postجناب اراک بورس چه تفاهمی من هم سیمان هگمتان خریدم .............
خوب كاري كردي. برج مراقبت هم سيگنال خريد هگمتان را داده بود.
راستي مرقام خريدم. آخر وقت چه رنج خوبي زده. حواسمون نبود پول هم نداشيم البته بايد ميزدي تو سرش اين سهم رو.
نظرت روي خريد چه سهم هايي هست ديگه؟تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postدوست عزيز
خوب كاري كردي. برج مراقبت هم سيگنال خريد هگمتان را داده بود.
راستي مرقام خريدم. آخر وقت چه رنج خوبي زده. حواسمون نبود پول هم نداشيم البته بايد ميزدي تو سرش اين سهم رو.
نظرت روي خريد چه سهم هايي هست ديگه؟[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
-
در مورد فاذر اصلا وابدا من توصیه به خرید نمی کنم واگر هم داشتم خارج می شدم ....................
البته به دید کوتاه مدت[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
[COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]
نظر
-
خبهمن دیروز رو سر به سر دادم و ونیکی اضافه کردم ...... مرقام هم آخر وقت خیلی خوب اومد پایین .گزینه خوبیه .باید ببینیم شنبه فرصت میده راستش هدفم 650 بود ندادم اومد 600 حالا دیگه هدفم 750 تا تبیه بشم:);)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
فروش کچاد 875
فروش اخابر 395
فکر میکنم وارد فاز اصلاحی شدیم
کچاد اصلا دوست نداشتم بدم ولی شناسایی سود ارجحیت داشت.
منتظر فردا تا ببینم این سایپا بر میگرد یا.........=(([B]ترجیح میدهم با کفشهایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفشهایم فکر کنم.
[CENTER] (دکتر علی شریعتی)[/CENTER]
[/B]
نظر
-
فروش وصندوق 250 تومنی به صف خرید ...............
فروش کمرجان 509 تومنی به صف خرید...............
خرید باما .................
خرید وساخت.................
سیمان هگمتان هم می خواستم مجدد بخرم ولی نقدینگی نداشتم ..............[B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
نظر
نظر