امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2958

سلام

اضافه کردن به اروند
    شاید بهتر بود دو سه روزی صبر میکردم و بعد بخرم
    چون بازار فعلا قصد اصلاح داره
    شپدیس هم یک پله خریدم توضیح دادم که چه سناریو در پیش هست
    و البته باقی مانده هم الکتروماد که باز تحلیلش رو تو صفحش گذاشتم. گزارش ۹ ماهش هم که واویلا بود😎

نظر

• پیمان
      ستاره دار (1)
      • Sep 2020
      • 830

درود
      با عرض تاسف بسیار از وقایعی که روی داده و حیف از آن همه جوانی که مظلومانه کشته شدند......نمیدونم باید چی بگم.....مثل اکثر مردم دل و دماغی باقی نمونده
      عمده سهام ( وبملت - کچاد - پردیس ) را 23 و 24 دی فروختم.....دیروز صندوقهای طلا را هم دادم رفت.....امروز هم بهپاک را فروختم........کمی وبملت - کچاد و حگهر و یوتیلیتی دارم که در کل 15%از پرتفو را تشکیل میده و 85% درآمد ثابت
      نه به پلتفرمهای صرافیهای طلا و رمز ارز و ولتها دسترسی درستی وجود داره و نه در کل حس تحلیل......نمیدونم باید چکار کنم.......

یک روزی باران میبارد......آرام آرام میشورد غمها را
      ساحل میگیرد رنگ دریا را.... این نیز بگذرد

نظر

• M.DALAHOO
        ستاره‌دار (2)
        • Apr 2022
        • 757

دفرا گرفتن افزایش قیمت 32%، گزارش یک ماهه 30/10 خیلی خوب و افزایش سرمایه 150% از محل سود انباشنه در پیش.

نظر

• ali141
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 211

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
          درود
          با عرض تاسف بسیار از وقایعی که روی داده و حیف از آن همه جوانی که مظلومانه کشته شدند......نمیدونم باید چی بگم.....مثل اکثر مردم دل و دماغی باقی نمونده
          عمده سهام ( وبملت - کچاد - پردیس ) را 23 و 24 دی فروختم.....دیروز صندوقهای طلا را هم دادم رفت.....امروز هم بهپاک را فروختم........کمی وبملت - کچاد و حگهر و یوتیلیتی دارم که در کل 15%از پرتفو را تشکیل میده و 85% درآمد ثابت
          نه به پلتفرمهای صرافیهای طلا و رمز ارز و ولتها دسترسی درستی وجود داره و نه در کل حس تحلیل......نمیدونم باید چکار کنم.......

یک روزی باران میبارد......آرام آرام میشورد غمها را
          ساحل میگیرد رنگ دریا را.... این نیز بگذرد
          تاریخ انتقامجوی خوببیه واگذار میکنیم به تاریخ وگرنه تن حریف گلوله نمیشه با این همه قساوتشون

نظر

در حال کار...
          X