کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همچنان بر طبل پالايشگاهها مي کوبم.
شبندر 114توماني شد 630تومان هدف 2000تومان
......................................
در سال حماسه اقتصادي و سياسي اين پالايشگاهها هستند که نمود اشکاري خواهند داشت.جشن پيوستن ايران به جمع کشورهاي صادر کنند بنزين و گازوييل و رها شدن از تحريم و محاصره دشمن مي طلبد امسال در پالايشگاهها غوطه ور باشم.با پالايشگاهها حماسه اقتصادي و سياسي راه خواهيم انداخت.
دولت به پالايشگاهها کمک خواهد کرد امسال سال تحولي عظيم در عرصه پالايشگاههاي را شاهد باشيم.
هيچکدام از صنايع بازار سرمايه توان صنايع پالايشگاهي را براي خلق حماسه سياسي اقتصادي را ندارند.
بازدهی اخیر فملی و شبندر (بعد از گپ مثبت فوق العاده) رو مقایسه کنید. فملی بی سروصدا بالا میره شبندر با بوق و کرنای فراوان!
قضاوت نهایی بعد از گذر زمان
جناب
فملی سهم عالی ومحکمیه اصلاً هم احتیاج به معرفی و تعریف ما نداره
خودم هم برای یکی دو ماه آینده روش نظر دارم اما
منظورتون از گپ مثبت فوق العاده شبندر چیه!؟
شبندر 6 دی با قیمت 445 بسته شد 20 اسفند 542 بازشد
شبندر مظلوم ما که در بازار مثبت زمستانی میتونست رشد حداقل 50 درصدی
داشته باشه بعد از 10 هفته توقف نماد با حدود 22 درصد افزایش قیمت قربانی خلیج شد!
راستی شما اگر به افزایش 22 درصدی میگی گپ مثبت فوق العاده به رشد 300 درصدی شپنا چی میگی!؟
خوب برسیم به فملی
فملی همون 6 دی قیمتش 820 بود ،20 اسفند 590 امروز هم 620 یعنی امروز نسبت به 6 دی حدود 24 درصد افت کرده
و همین فملی امروز نسبت به 20 اسفند حدود 5 درصد رشد کرده در حالیکه شبندر در همین بازه زمانی 17درصد
اما برسیم به بوق و کرنا
درسته که الان شبندر مد شده و دوران پالایشگاهیهاست اما این حجم سرمایه
با بوق و کرنا و تبلیغات کذایی جذب این گروه نشده از قدیم هم گفته اند تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
چه خوبه همه این فرهنگ را در خود نهادینه کنیم که سهم را بعد از فروش نکوبیم و له نکنیم
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
خروج کامل از بازار به طور موقت
فعلا فقط گروه خودرو و بانکی ها رو مد نظر دارم
احساس میکنم مذاکرات مثبت است و وقتی دلار بشه 2000 تومان (هرچند باورش سخته) کلیه سهامهای معدنی سنگی فولادی و پتروشمی و قندی و غذایی دچار تعدیل منفی های سنگین میشن
وقتی همه به بازار خوشبین هستن یاد نوشته وارن بافت می افتم که میگه وقتی همه امیدوار میشن تو نامید شو و وقتی همه نامید میشن تو امیدوار شو
انشالله تمام دوستانی که سهم خریدن سود کنن ما هم در صورتی که اینا توافقی نکردن میام فوقش با چند درصد بالاتر اما مطمئن سهم میخرم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وقتی همه به بازار خوشبین هستن یاد نوشته وارن بافت می افتم که میگه وقتی همه امیدوار میشن تو نامید شو و وقتی همه نامید میشن تو امیدوار شو
انشالله تمام دوستانی که سهم خریدن سود کنن ما هم در صورتی که اینا توافقی نکردن میام فوقش با چند درصد بالاتر اما مطمئن سهم میخرم
جناب ناامید لااقل نظریات بیل گیتس رو تحریف نکن
آخه مرد به اون بزرگی ممکنه از ناامیدی حرف بزنه ؟
وقتی همه بازار می خره تو بفروش
وقتی همه بازار می فروشه تو بخر :p
نقل قول نوشته اصلی توسط تمام نمایش ارسال ها
خروج کامل از بازار به طور موقت
فعلا فقط گروه خودرو و بانکی ها رو مد نظر دارم
احساس میکنم مذاکرات مثبت است و وقتی دلار بشه 2000 تومان (هرچند باورش سخته) کلیه سهامهای معدنی سنگی فولادی و پتروشمی و قندی و غذایی دچار تعدیل منفی های سنگین میشن
سلام
گفته وارن بافت که هیچ حرف و حدیثی توش نیست و بسته به شرایط بازار و استراتژی معاملاتی شخص باید مورد استفاده قرار بگیره البته تصورم اینکه استفاده از این جمله جناب بافت نیاز به یک موشکافی عمیقترداشه باشه که شاید تو دایره سواد بورسی بنده نباشه ... اما راجب قیمت دلار آیا واقعا با توجه به شواهد موجود میشه به قیمت 2000 تومانی مورد اشاره جنایعالی واقعا امیدوار بود؟ شخصا بعید میدانم هر چند که اگر فرمول اقتصادی وجود داشته باشد که قیمت دلار حتی به زیر 2000 تومان بیاید و همگام با آن تولید داخل و تراز تعادلی واردات و صادرات هم رونق مناسبی داشته باشد که قطعا تمام وطن پرستان از آن استقبال خواهند کرد.
ونکته اخر اینکه اگر نتیجه مذاکرات مثبت باشد (که به زعم من حداقل در کوتاه مدت اینگونه خواهد شد) و دلار نیز کاهش داشته باشد اثرات یکسانی بر گروهایی که شمردید نخواهند داشت به عنوان مثال گروه پترو در اثر کاهش اعمال تحریمها امکان صادرات بیشتر خوهند داشت که در آن صورت باید مورد به مورد این کاهش قیمت دلار و افزایش صادرات بر روی نمادها مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد و در مجموع برایند اثرات مورد ارزیابی قرار گیرد.
ببخشید مقداری طولانی شد...
تک سهم قشیر هستم
امروز هم مقداری که تونستم اضافه کردم
شاخص گروه قند امروز مقامت 4016.95 را رد کرد و در 4069.00 بسته شد و نوید روزهای خوب برای گروه خواهد بود در صورت تثبیت بالای این مقاومت
هر چند به نظر من مذاکرات مثبت نخواهد بود اما مذاکرات مثبت و منفی تاثیری بر گروه نخواهد داشت حتی اگر دلار 2000 تومان شود که نخواهد شد ( حتی با تغییر دولت برای حمایت از صنایع و تولید دلار را بالا نگاه خواهند داشت ضمن اینکه کاهش ارزش ریال همه اش مربوط به تحریمها نیست بلکه انتشار پول بدون پشتوانه توسط دولت و .... هم از دلایل آن است فقط احتمال دارد دولت قبل از انتخابات مانوری روی قیمت دلار بدهد برای جلب رای و دیگر هیچ)
این نظر منه و پیشنهاد خرید نیست و نظرات دوستان برای من محترم است ;)
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
همینکه دستور خرید حقوقی شرکت پخش روی 425 را دیدم وارد سهم شدم.دستور خرید یک و نیم میلیونی سهم نشانگر این بود که این سهم صاحاب دارد و حقوقیش به این راحتی حاضر به فروش سهم نمی باشد
نظر