امروز هرچقدر خودرو بخواهيد تا قيمت 145 تومان هم مي توانيد خريد كنيد حقوقي فروشنده است
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
تا جایی که اطلاع دارم 3 گروه سرمایه گذاری رو وپترو فعالن +تکنیکال و تعدیل زیر مجموعه ها احتمالا راه شکربن میره...در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخب...وبانکمون هم که بست برای تعدیل
وپترومون هم تو این بازار صف خریده ، وبملت هم که فکر کنم صف بشه...بقیه هم به نوبت !جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
وایران همچنان فرصت خریدمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
وپترو - وصنا - وبشهر و دسیناح;) خرید شدجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
تعویض پتایر با ثنوسا ...
مقاومت سختیه این 690 فعلا ترجیح دادم خارج شم بعدا دوباره برمیگردیم البته هدف این 3 ایــ که توشه در صورت عبور ازین مقاومت نهایت 800 تومنه احتمالا میزارم بعد از اتمام 4 اِش که با توجه به بنیادش 5 خوبی ازش انتظار میره وارد شم.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
امروز يكي از دوستان 100هزار تا سكه فروخته كه داره مياره توي بورس و همه اش را هم قراره خودرويي بخره من يك ميليون سكه دارم وتو قيمت 300هزارتومانه خريدم و فروشنده هم نيستم،البته كارشناسهايم براش برنامه ريزي كرده اند كه به مرور خريد كنهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
بابا بازار ماس دیگه کیواان انتظار بیشتری ازشون نمیره! من موندم با این ولع الان دارن میفروشن چی میخان بخرن خیلی جالبه!! ;))در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاون کدوم نامردی بود شکربنو که پله پله بردنش بالا یهو چنین رنج منفی احمقانه ای زد ؟!! X-(
سبدت خیلی شلوغ شده هاا :دیاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
آخه طرف خیلی احساس زرنگی کرده و نحوه فروششو اگر نگاه کنی متوجه میشی که عین آدمی زادی نبوده !!در اصل توسط هامد پست شده است View Postبابا بازار ماس دیگه کیواان انتظار بیشتری ازشون نمیره! من موندم با این ولع الان دارن میفروشن چی میخان بخرن خیلی جالبه!! ;))
سبدت خیلی شلوغ شده هاا :دی
من آره اینبار ناپرهیزی کردم! سبدم شده وپترو و وبانک (عمده سبدم) وبملت و والغدر و دیگه دیدم سبدم همش شده "و"! واسه چاشنی کمی هم شکربن اضافه کردم!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر