در اصل توسط hector پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
-
-
-
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postخريد خودرو - ولغدر-خاور- وساپا-رايان -زامياد كه بزودي ناياب ميشن
خريد ذوب در 377 كه خوشبختانه صف خريد شد-فايرا
دوستان در خصوص گروه خودرو بايد بگويم فردا پس فردا اين گروه ديگه دست نيافتني ميشه امروز و ديروز بهترين زمان خريد بودند
چند روزی هست نوشته های شما را دنبال میکنم. در این چند روز به طور مرتب از سهام گروه خودرویی ها نه تنها تعریف کرده اید بلکه وعده های امروز و فردایی داده اید که دست کم تا به امروز محقق نشده اند. نه با تعریف شما مشکلی دارم و نه با پیشبینی و یا پیشگویی شما، با این حال به نظر بنده که تازه به جمع دوستانی مثل شما در این فروم پیوستم، این کار باعث بی اعتمادی به فروم میشه؛ لااقل لطف کنید برای آموزش هم که شده، سوای جنبه ی تبلیغاتی سهم، بفرمایید که چرا امروز بهترین فرصت خریده؟ یا بفرمایید و لطف کنید تحلیلی ارائه بدید بر این مبنا که چرا چند روز پیش که جملات مشابهی را گفتید مقرر و محقق نشد؟
شاید توضیحات شما به خرید من کمکی نکنه، اما نوشته های خلق الساعه ای و بدون تحلیل شما، باعث سلب اعتماد از خود شخص شما در زمینه ی تحلیل و همچنین (از منظر شحصی) به کیفیت تحلیلی-اموزشی فروم لطمه میزنه.
هم فرومی شما!
با احترامزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postعزیز به نظرم واتی حقوقی بازی هاشو کرده.امروز نشسته بودم پاش دیدم 80 درصدو حقوقی خریده دیگه کسی "نیست" که ازش بخره !مجبور شد از مسخره بازی صف فروش گذاشتن و از اون ور جمع کردن خارج بشه که ما حقیقی ها اومدیم توش.حالا از شما و آقا وحید "لم میپرسم بنظرتون تا چند نگهش داریم آیندش چی میشه؟ باتچچچچچچچچچکر !
واقعیت من برای نوسان خریدم،تعداد زیادی هم نخریدم
فعلا که دارن از سهم حمایت میکنن،اگر دید میان مدت دارید،با سهامداری با این سهم ضرر نمیکنید
نظر
-
شمواد گزارشش اومد.بدبخت شدیم آیا؟؟/:.yead.://:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
فولای کارش تموم شد و رفت....
وبملت کارش تموم شد جه صف بشه چه نشه اینهم رفت...
کگاز ، این هنوز نرفته رو مسیر خودش...ببینم امروز چکار میکنه !
هرکی هم تو یکی دو روز گذشته مپنا خرید برد! استراحت و اصلاح حالیش نیست!! بدجوری داره اوج میگیره !! /.:blinksmiley.:/ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
عاقبت اینکه کارگزاری ها همین طور گر گر کد بورس مدن میشه این بازار حال حاضر
اصلا نمیزارن سهم رشد کنه فوری میرن توی صف فروش با قیمت پایین ترهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
فکر کنم ديگه رتکو فروشنده بزرگ نداره
رفتيم براي رتکو 1000 توماني
شناور توسط یه عده حقیقی کلان جمع آوری شد
نظر
نظر