درخواست پرداخت وجه حاصل از فروش سهام از کارگزاری. با این قیمتهای سهام دیگه دستم به خرید هیچکدومشون نمی ره!!!=((
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
فروش بیش از نیمی از وسکاب در مثبت دو : روند سهم اعصاب خرد کن شده و حجم مورد معامله ی سهم فوقالعاده پایینه
فروش نیمی از دجابر: دارویی زیاد دارم و باید وزنشون رو تو سبد کم میکردم
اضافه کردن پکرمان که قبلا هم نوشته بودم: پکرمان سهم خوبیه که بعد از تعدیل 78 درصدی تقریبا درجا زده... دو روز پیش از لحاظ تکنیکی مقاومت شکونده و به نظرم این برگشت و منفی امروز پولبک بود و به زودی برخواهد گشت....
خرید ولساپا در چند مرحله و خیلی سنگین: ولساپا هم از هم گروهیاش عقب نخواهند موند و در این قیمت ها ریسک زیادی نداره
اضافه کردن به خگستر های قبلی: خگستر به قول دوستان با دو بال بانکی و خودرویی جلو میره..... اروم بورس تکنیکالی قیمت 480 را براش برآورد کرده و همینطور با بررسی های بنیادی هم سهم هنوز ارزنده ست
اضافه کردن به خبهمن های قبلی: قبل از صف شدن سهم خرید شد و هنوز نسبت به خیلی از سهام بازار ریسک کمتری داره
........
تعدد سهمای خودرویی در پورتفوی به دلیل اشتباه رایج سرمایه گذاری در سهم های مختلف از یک گروه نیست.... علت اینه که یه روز خگستر نمیدن مجبورمیشی واسه عقب نموندن از بازار خبهمن بخری.... یا مثلا امروز ولساپا رو میشد با حرکت انتحاری حقوقی به راحتی از صف خرید اما خبهمن بعد از صف شدن قفل کرد!
.........زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
-
سلام به همگی بزگواران و دوستان خوبم:D
فروش ثمسکن هایی که رو 200 خریده بودم
فروش ذحکمت که 117 خریده بودم و خروج کامل ازش[COLOR=#008000][SIZE=5]و ایییین نیییییز بگذررررر[/SIZE][/COLOR][COLOR=#008000][SIZE=5]رد[/SIZE][/COLOR]/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
نظر
نظر