صف فروش وبیمه داره آب میشه
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
شادترین مردم کسانی نیستند که لزوما بهترین چیزها را داشته باشند، بلکه افرادی هستند که قدر امکاناتی را که دارند می دانند
-
در اصل توسط ارزو پست شده است View Postدوست عزيز
خبهمن سهامدار شركتهاي فوق هست
ولي سهامدار عمده اش خير
کاظم نادرعلی که بسیار قبولش دارم فکر کنم سود خبهمن را 70 بدست آورده بود .
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postبه لطف تحلیلگرنماهایی رو که همه رو به خرید خودرویی وبانکی ترغیب میکردن اری اینگونه بود ک شما میفرمایید همین الانم این افراد کم نیستن ک هی فرصت فروش فرصت فروش میکنن
شما هم زیاد نگران مردم نباشید،الان همه تو بازار بورس ایران برای خودشون تحلیلگر هستند.برای تبلیغ سهمتون نیاز نیست سهم دیگری رو بکوبید.پالایشی ها هم ارزشمند هست ولی نه با کوبیدن سهم های دیگه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Post5 درصد ستران ، 17 درصد سغرب ، 8 درصد کروی و کلی پارسان و ... فقط خود خبهمن دارد ، پرتفوی کیا مهستان که تقریبا 100 درصد متعلق به خبهمن است هم یک نگاه بیندازید بد نیست .
کاظم نادرعلی که بسیار قبولش دارم فکر کنم سود خبهمن را 70 بدست آورده بود .
ولي سهامدار عمده نيست
سهامدار عمده ستران بنياده
سهامدار عمده سغرب سفارسه
سهامدار عمده كروي هم همه هستن
پارسان هم براي وغديره:D
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postهمون تحیلگرنماها روی خودرویها سود هایی بالای 200درصد به مردم دادند.البته من هیچوقت روی خودرویها در این قیمت ها تبلیغ بخرید نکرده ام،اتفاقا تو قیمت های پایین هم نکردم و احسنت به تحلیلگر نماهایی(بقول شما)که خودرو رو زیر 100تومن پیشنهاد خرید داده اند.
شما هم زیاد نگران مردم نباشید،الان همه تو بازار بورس ایران برای خودشون تحلیلگر هستند.برای تبلیغ سهمتون نیاز نیست سهم دیگری رو بکوبید.پالایشی ها هم ارزشمند هست ولی نه با کوبیدن سهم های دیگههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
وسپه
خرید حقیقی 4.913 M 45.9%
خرید حقوقی 5.776 M 54.0%
خرید گروهی 0 0%
فروش حقیقی 10.166 M 95.1%
فروش حقوقی 522,836 4.8%
خریدار 220 فروشنده 223
حقیقی 215 219
حقوقی 5 4
گروهی 0
فلوس لا موجود
ولي سهامدار حقيقي اين وسپه گند زده به اين سهم
مانند چند روز پيش سهامدار حقيقي آ. س .پ كه روي 450 رنج منفي ميزد
حالا بيا 491.5 تومن تحويل بگير
وسپه هم گزينه خوبيه
بانك سامان هم خوب ميخره
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postمن اگر بگم نون خور خودرویی ها هستم شاید باورتون نشه اما واسم جالبه سهمی ک هرروز گزارش ضرر میده وp/e منفی داره اینطوری حرکت میکنه بورس ایران واقعا مباحث جدیدی توی اقتصاد ب وجود میاره
البته خودرویها بصورت شارپ در کوتاه مدت زیاد اومدن بالا ولی هنوز چشم اندازهای خوبی دارند.
یه مقدر از صعود خورویها هم بدلیل نازل بودن قیمتشون بوده یعنی بیشترشون زیر 100یا 150تومن بودند که بدلیل تورم بالای مملکت و افت زیاد ریال برای یه سهم دیگه قیمت زیر 100تومن قیمتی نبوده کمااینکه الان وملت بالای 100تومن هست،بنیادی چیزی نداره جز شایعه فروش ملک.چرا اومد بالا؟بیشتر بدلیل افت ریال بوده.الان تو بازار ایران سهم زیر 100تومن بندرت پیدا نمیشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
امروز من آ.س.پ رو روی مقاومت کمی خریدم.فردا مشخص خواهد شد که شیرم یا روباه:D"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postفردا برای مجمع میبنده ."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر