دوستان نماز و روزه ي همگي قبول درگاه حق.انشاالله.:p
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
[COLOR="#۰۰bfff"][SIZE="۲"][B][SIZE="۳"][SIZE="۲"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
-
چرا وصنعت را فروختیددر اصل توسط majid پست شده است مشاهده پستخريد صدرا - فاذر- خاور - فروش وصنعت
نظر
-
اميد زيادي به حرکت سهم نداشتم - گزارش ضعيفي هم در کدال ارائه داده بود - با وجود داشتن مقداري سيماني خريدم تا در جو مثبت سيماني ها بلکه تکان بخورد که نخورد و همچنين در بازار مثبت سهم هاي بهتري براي حرکت وجود داشت.در اصل توسط بهروز پست شده است مشاهده پستچرا وصنعت را فروختید
نظر
-
اگر منظور شما قشکره بنظر نمیرسه به اون محدوده بیاددر اصل توسط آرتمیس پست شده است مشاهده پستتقدیم قنیشا به صف خرید!!
و اماده ورود به سهمی دیگری از این گروه البته در قیمتهای ۲۳۰ .....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خرید بترانسح
اضافه کردن فاراکآخرین ویرایش توسط ali.n؛ ۱۳۹۰/۰۵/۱۱، ۱۰:۴۳.بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="۷"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: ۲۲۴۹۰۵۴۴[SIZE="۶"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخرید سمگا پله اول ۱۴۲ و ۱۴۰
هر چی از اول صبح خوشحال بودیم با ازدست دادن موقعیت خرید سگما از بین رفت :(فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
این کارگزار ها هم واقعا شورشو در آوردن ۵ ساله دارم تو بورس فعالیت میکنم تقریبا هر روز هم حسابم کار میکنه ولی با این حال وقتی اعتباری بر میدارم بعد از دو روز زنگ میزنه میگه باید تصویش کنی حالا خوبه خرید اعتباری در دستور کار معاون اجرایی سازمان بورس قرار گرفته و گرنه ...در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستخرید سمگا ز ۱۴۱.۸ تا ۱۴۳ تومان فک کنم ۵۰ هزارتا شد.....الآن به کارگزار ۱۳ میلیون تومان بدهکار شدم.....گیر داد فاراک یا وساپا هاتو میفروشم گفتم...هیچی نگفتم خواهش کردم نفروش دلش به رحم اومد...
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=۵۲۰۰۴یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
اون اعتباری نیستدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستاین کارگزار ها هم واقعا شورشو در آوردن ۵ ساله دارم تو بورس فعالیت میکنم تقریبا هر روز هم حسابم کار میکنه ولی با این حال وقتی اعتباری بر میدارم بعد از دو روز زنگ میزنه میگه باید تصویش کنی حالا خوبه خرید اعتباری در دستور کار معاون اجرایی سازمان بورس قرار گرفته و گرنه ...
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=۵۲۰۰۴
حتی تی ۴ هم برات رعایت نکرده
من به کارگزارم گفتم بخره
گفت ۱۰۰۰۰۰ تا بیشتر نمیتونم براتون بخرم
اوردر ۱۰۰۰۰ تایی
حجم سفارش بالا
گفتم دستتم درد نکنه
نظر

نظر