کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
فروش ستران به صف خرید با 70% سود
فروش 75% ساراب به صف خرید،دوباره به این سهم وارد خواهم شد
دوستان بعد از سود خوبی که از دارویی ها و سیمانی ها گرفتم(که البته هنوز جای رشد دارند و برخی نمادها خیلی ارزنده هستند)
اما به نظر میرسه گروه دیگه ای که باید حرکت شارپی داشته باشه گروه پترو هست
من کم کم دارم رو این گروه سرمایه گذاری میکنم
امروز هم کرمانشا خریدم
بیشتر سهم های این گروه نسبت به بازار رشد نکردند،اما من به شخص فعلا روی کرمانشا و شپترو و خراسان و شفن مثبت هستم
درود
بمب نترکیده جناب
اما قرار نیست هر روز مثبت باشند،برخی نماد ها تو این گروه در 45 روز گذشته 70،80 درصد رشد داشتند،خوب باید طبیعتا اصلاح داشته باشند
البته به خاطر نقدینگی خوبی که وارد بازار شده دیگه این اصلاح ها زیاد طول نمیکشه
هکتور عزیز خودتان استادید ولی موضوع افت فشار گاز رو در نظر داشته باشید.. موفق باشی
درود
درست اما خوب مثلا شما افزایش 15 درصدی نرخ اوره رو هم در نظر بگیرید
و این که این سهم ها p/e پایینی دارند و به نظر من پایین زیادی ندارند،اگر هم قرار باشه گشایشی تو تحریم ها صورت بگیره یک سهم مثل کرمانشا که مشکل فروش داشته میتونه بهره برداری خوبی بکند
وقتی سیمان رو هم در پایین داشتیم میخریدیم عده ای بحث نرخ گازو هدفمندی و این ها رو مطرح میکردند اما خوب اگر این طوری بخواهیم فکر کنیم همه سهم ها ریسک خودشون رو دارند
هیچ گروهی بدون ریسک نیست
درود
بمب نترکیده جناب
اما قرار نیست هر روز مثبت باشند،برخی نماد ها تو این گروه در 45 روز گذشته 70،80 درصد رشد داشتند،خوب باید طبیعتا اصلاح داشته باشند
البته به خاطر نقدینگی خوبی که وارد بازار شده دیگه این اصلاح ها زیاد طول نمیکشه
هکتور جان حالا چرا می زنی داداش ؟! ;) من خودم با سهام سیمانی بودم . اول با درود بودم بعدم توی منفیای سفارس با سفارس عوضش کردم . این پست رو برای این زدم که دیدم ملت دارن سفارسشون رو توی منفی پس فردا آتیش می زنن !! جای بسی تعجب داشت :D البته توی وضع این روزای بازار دیگه عادی شده این داستانا !
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
نظر