کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ماشالله به این قدرت خریداران شبندر با 500هزار تا رفت تا زیر 3درصد منفی!صف فروش نشه شانس آورده
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در این وضعیت بازار بورس...سه دیدگاه برای افراد وجود دارد...
1- سهاممو میفروشم تا پایین تر بخرم...
2- سهاممو نمی فروشم میزارم بمونه...
3- بیشتر میخرم چون قیمت ها پایین تر از وضع معمول آنهاست...
برسی دیدگاها...
- در دیدگاه اول در اولین مرحله سهم به ضرر فروخته میشود >>> ضرر اول
وقتی من شما....همه میفروشن، دائما نزولی هست پس بازم بخرم بازم ضرر میکنم چون نمیتونم بفهمم کی برمیگرده!!!
شاید بگم خب میفروشم دیگه نمیخرم.... این در حالیه که توی همون فروش اول ضررو دادیم...
صاحبان دیدگاه اول با فروش سهام ،نتنها جبران ضرر نمیکنند بلکه هم به خود هم به دیگران ضرر میرسونند چون دارن با موج های کوچیک به موج های بزرگ دامن میزنند...
سنگی که اول استخر میوفته توی آب شاید خیلی آبو جابجا نکنه ولی وقتی همین موج های کوچیک با هم ترکیب شن دامنشون زیاد میشه و باعث سونامی در ته استخر میشن...
- و اما در مورد دیدگاه دوم فقط همین یک جمله کافی...
(برای کسانیکه عجله دارند زمان بزرگترین مانع و برای کسانیکه با صبر و حوصله به سرمایه گذاری می پردازند زمان بزرگترین حامی است) ...
- کسانی که بلند مدت و اقتصادی فکر میکنند از فرصت استفاده کرده الان تا میتونن میخرن که بعدا برداشت کنن...
من هر سه حالتو امتحان کردم و فکر میکنم تنها راه اینه که با نفروختن منفی جلوی سقوط گرفته میشه وبا دیدگاه سوم جرقه های صعود زده میشه...
با نفروختن به ضرر نه خودمون متضرر میشویم نه عاملی برای ضرر دیگران هستیم...
، از جو ایجاد شده پیروی نمیکنم... بلند مدت فکر میکنم و صبر میکنم
زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
فروش قنقش
مسئله اينه كه چون كل مملكت بر اساس دروغ استواره وقتي وضع اقتصادي خرابه ا زبازار حمايت ميكنن كه به دروغ بگن همه چيز خوبه ولي الان كه به نظرشون اوضاع اقتصادي داره خوب ميشه چرا بايد حمايت كنن ؟
دوست عزیز و گرامی من اخابر سهمی است با سرمایه بسیار بالا و البته جز صنایع برتر در سال بعد خواهد بود اما یادتون باشه برای ورود در این سهم خیلی باید دقت کنید چون همیشه اجازه ورود میده اما اجازه خروج نه
خدای من این ساراب از 770تومن اومده تا 479تومن .37درصد افت !!!
هنوز هم تو این قیمت ها خریداران قویی تو سهم دیده نمیشه.خط روند صعودی رو هم که شکسته ،یعنی تا کجا میخواد افت کنه؟450تومن یه حمایت داره ولی باز هم باید خریداران قویی براش بیاد تا بخواد برگشت بزنه.
امیدوارم هرچه زودتر بالا بره و سهامدارنش رو خوشحال کنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
هنوز هم تو این قیمت ها خریداران قویی تو سهم دیده نمیشه.خط روند صعودی رو هم که شکسته ،یعنی تا کجا میخواد افت کنه؟450تومن یه حمایت داره ولی باز هم باید خریداران قویی براش بیاد تا بخواد برگشت بزنه.
خروج پول از بورس به وضوح مشخصه و کار چهارتا حقوقی که دور هم جمع بشنو بازارو برگردونن نیست...
دوست عزیزم صنعت سیمان در صورت نگرفتن افزایش نرخ جز صنایع برتر نخواهد بود
حرف از ساراب ایناگذشته.حرف از خوشحالی گذشته.از بازار سرمایه یک کشور معلومه که این مردم چقدر حامی دارند.از این بازار مشخصه که مملکت صاحب داره یا خیر.
به نظرتون اگه فردا اتفاقی بیوفته اینا پشت ملت هستن؟
واقعا برای هیچ کس متاسف نیستم.فقط واسه خودم متاسفم که تو همچین جایی متولد شدم و دارم زندگی میکنم.
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
حرف از ساراب ایناگذشته.حرف از خوشحالی گذشته.از بازار سرمایه یک کشور معلومه که این مردم چقدر حامی دارند.از این بازار مشخصه که مملکت صاحب داره یا خیر.
واقعا برای هیچ کس متاسف نیستم.فقط واسه خودم متاسفم که تو همچین جایی متولد شدم و دارم زندگی میکنم.
تورو خدا یه نگاه به این تاپیکو و وغدیر بندازید این حقیقیهای بیچاره چیکار کنن که حقوقی اینطوری رفته توی صف فروش.
جالبه وغدیر690 تا معامله شده 690 دونه هم حقوقی بوده.یعنی سر خطی زده واسه صف فروش.اون به جهنم یعنی الان نرخ خوراک سرمایه گذاری پردیس هم میخواد گرون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر نداشتیم والا
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
تورو خدا یه نگاه به این تاپیکو و وغدیر بندازید این حقیقیهای بیچاره چیکار کنن که حقوقی اینطوری رفته توی صف فروش.
جالبه وغدیر690 تا معامله شده 690 دونه هم حقوقی بوده.یعنی سر خطی زده واسه صف فروش.اون به جهنم یعنی الان نرخ خوراک سرمایه گذاری پردیس هم میخواد گرون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر نداشتیم والا
حالا هی مسئولین بیان زر بزنن که این نوسانه و اصلاح طبیعی !! کدوم اصلاح طبیعی این شکلی هست که کل بازار بدون صاحابی این شکلی بیاد پایین و سرمایه سهامدارو آتیش بزنه ؟! X-(
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
فکر نکنم سهمی مهمتر از وغدیر داشته باشیم. از اول صبح 690 تا معامله شده و فروشنده 1 نفر حقوقی!!!!!/.:blinksmiley.:/ حقوقیا دارن بازارو زمین میزنن. بهمن خونین جاویدان!:D
نظر