کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم های بزرگ دارن بسته میشن تا حمایت از بقیه سهم ها رو بلکه بتونن انجام بدن!البته اقایون گفته بودن پتروها نمیبندن ولی چون دیدن اوضاع وخیم میشه نظرشونو عوض کردن وگرنه اصل توقف برای شفاف سازی درست هست اما الان....
بزرگترین ریسک بازار همین تصمیمات خلق الساعه و سلیقه ایست
واقعا اون بنده خدایی که برج هشت، نه، و یا ده وارد بازار شده چه حالی داره؟ اون که صد درصد از سود دیگه تو ضرر نیست و ضررش از مایه ست.....
عجب مملکت وحشتناکی داریم!
پول پوله ، چه از سود چه از مایه ، هردوش ریال به ریال مالکیت فردیه ، ازردست بره ضرره
به منتفی شدن بحث نرخ خوراک دیگر بهانه ای برای منفی شدن بازار نیست. از فردا بازاری صعودی و مثبت پیش رو خواهید داشت تا به استقبال یوم الله 22 بهمن برویم. دوستان گزارش شرکتها از اسفند ماه روانه بازار میشود. روند کلی بازار صعودی و مثبت است.
سهامداری و صبوری رمز موفقیت در بازار است. به حرف افرادی هم که میگویند شاخص میریزد توچه نکنید یک عده نقد شده اند و دندان تیز کرده اند برای مفت خری سهمهای شما اما فردا اگر در منفی خریدن که برد کردند وگرنه همان سهمهایی را که فروخته را باید 20 درصد بالاتر جایگزین کنند
در این آشفته بازار که تر و خشک با هم در حال سوختن هستند و سهم های خوب به پای بقیه بازار بی جهت و ناعادلانه منفی هستند ، شرکتهای دارویی پشت سر هم در حال تعدیل و افزایش سود سال آینده ( سال 93 ) هستند.
سهام دارویی علاوه بر گزارشات خوب 9 ماهه، سال بعد نیز با رشد سودآوریی همراه هستند. ( ششمین شرکت دارویی نیز برای سال 93 سودش را افزایش داد)/:.wubsmiley.:/
توقف نمادهاي معاملاتي سبحان1 و سبحانح1 92/11/19 09:31
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نمادهاي معاملاتي شركت سبحان دارو در نماد سبحان1 و حق تقدم خريد سهام شركت مذكور در نماد سبحانح1 بدليل دريافت اطلاعات با اهميت در خصوص اولين پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 93 شركت مذكور، متوقف گرديد.
توقف نماد معاملاتي دالبر 92/11/19 16:30
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت البرز دارو با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1393/12/29، متوقف شد. مديريت بازار
چهارمین شرکت دارویی برای اعلام تعدیل و افزایش سود برای سال 93 متوقف شد. ( سبحان دارو که پیغام آن توسط ناظر بازار اعلام شد)
شرکت های دارویی علاوه بر گزارشات خوب 9 ماهه، برای سال بعد ( سال 93 ) شاهد افزایش سود و رشد سود سودآوری نیز هستند.
تا به امروز بهترین گزارشات و بهترین تعدیل ها و بهترین پیش بینی ها از آن دارویی بوده است. و برای سال بعد نیز جزء معدود شرکتهایی هستند که سودشان را افزایش خواهند کرد.
اما متاسفانه بازار هنوز در خواب است و گزارشات فوق العاده خوب شرکتهای دارویی را نمی بیند.
در این بازار گله ای و هیجانی، تر و خشک با هم در حال سوختند هستند و سهم های خوب و بنیادی دارویی به پای بقیه بازار دارن میسوزند.
اگر بازار از حالت احساسی خارج بشه، اولين گروه برگشتي ، سهام دارویی هستند.
من فردا هیچ سهمی نمیفروشم !
من نمیترسم
سرمایه خود را مفت به دست نیاورده ام
سرمایه ام حاصل عرق جبین و زحمت و رنج فکر و جسم من است.
برای سرمایه ام ، وقت و انرژی جوانیم را گذاشته ام
وقتی که فسمت عزیزان و نزدیکانم بوده را صرفش کرده ام
دود چراغ خورده ام ، در کشاکش اینهمه مشکلات پایش ایستاده ام
روزهای رفته ام بر نمیگردد اما ....
سهمی که با سرمایه ام و ایثار اینهمه داشته های نابرگشتنی خریده ام
ای حقوقی رانت دار بی ملاحظه
ای سفته باز گردن گلفت
ای عنکبوت که تار تنیده ای برای طعمه سرمایه من
من........ سهامم را.........فردا............به تو .......نمیفروشم
فردا سهمم را که سرمایه من است ، حاصل عرقریزی روح و جسم من است
به تو نمیفروشم
و این ورق را که هرروز شرحه شرحه سرمایه ام را مثل برف آب کنی ، بر خواهم گرداند !
آقایان و خانمها
قدرت کار گروهی رو دستکم نگیرید
تکثیر کنید هر جا که میتونید ، شاید فردا بفهمند ، ما نیز مردمی هستیم !
نظر