کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان خسته نباشید...امروز معلوم نشد بیش از پایانی معامله شد یا نه..؟ الله اعلم..!!! فقط یاد اوراق تبعی تاپیکو افتادم یکی دو روز قبل از بسته شدنش ( همون روزکه رسید به 500) که یهو آنلاینها نتونستن سفارش بذارن و در عرض جیم ثانیه دیدم که همش فروش رفت..حالا کی سفارش گذاشته و خریده..؟؟!!!
[COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]
امروز این اهنگ و گوش کردم..حال و هوای سهامداری هست که دارن زیر چرخ دولت تزویر و مافیای زر و زور له میشن..
شعر قطعه آواز فریاد از مرحوم فریدون مشیری:
مشت می کوبم بر در
پنجه می سایم بر پنجره ها
من دچار خفقانم خفقان
من به تن…گ آمده ام از همه چیز
بگذارید هواری بزنم
ای
با شما هستم
این درها را باز کنید
من به دنبال فضایی می گردم
لب بامی
سر کوهی دل صحرایی
که در آنجا نفسی تازه کنم
آه
می خواهم فریاد بلندی بکشم
که صدایم به شما هم برسد
من به فریاد همانند کسی
که نیازی به تنفس دارد
مشت می کوبد بر در
پنجه می ساید بر پنجره ها
محتاجم
من هوارم را سر خواهم داد
چاره درد مرا باید این داد کند
از شما خفته چند
چه کسی می اید با من فریاد کند ؟
دالبر به عنوان چهارمین شركت دارویی سود سال 93 خود را در اولین پیش بینی اعلام کرده است.قبلا سه شركت داروپخش،دجابر و دیران نیز سود سال 93 خود را با تعدیل مثبت نسبت به سال 92 اعلام کرده بودند.
شركت در حالی در پیش بینی اخیر خود برای سال 92 مبلغ 2020 ریال به ازای هر سهم اعلام کرده که برای سال 93 در اولین قدم 2541 ریال پیش بینی کرده است که نسبت به سود سال 92 رشد 26 درصدی را نشان میدهد
رشد 24 درصدی فروش ( ناشی از تغییر در ترکیب فروش) و افزایش 19 درصدی بهای تمام شده و افزایش 19 درصدی هزینه های عمومی نسبت به سال 92 باعث رشد 32 درصدی سود عملیاتی نسبت به سال 92 شده است
مهمترین محصول شركت فرآورده های تزریقی می باشد که نرخ آن در سال 93 نسبت به سال 92 با رشد 69 درصدی پیش بینی شده است.نرخ مجصولات جامدات و مایعات نیز به ترتیب با رشد 11 و 16 درصدی نسبت به سال قبل پیش بینی شده است.مرجع قیمت گذاری سازمان غذا و دارو می باشد
شركت در سال 92 صادراتی نداشته است ولی برای سال آتی پیش بینی کرده 1 درصد از فروش خود را به صادرات اختصاص دهد که نرخ یورو را برای صادرات 4050 تومان لحاظ کرده است.
همچنین ترکیب خرید مواد اولیه وارداتی و داخلی در سال 92 به ترتیب 49 و 51 درصد بوده است که این ترکیب برای سال 93 به ترتیب 62 و 38 درصد تغییر پیدا کرده است .نرخ تسعیر برای واردات مواد اولیه برای هر یورو 3650 تومان در نظر گرفته شده است
پرشین تحلیل –بهمن ماه 93
دوست عزیز، از میزان تعدیل دتولـیـد و دکیمی هم اطلاع دارید؟
با قانون جدید عملا سهامهای که توصف فروش یا خرید قفل شدند ساعت 12 معاملشون تموم میشه چرا که کسی که توصف فروش سهمی رو نمی خره چطور ممکنه همون سهمه تو قیمت پایانی که معمولا بالاتر از قیمت سهمه بخره و برعکس اونیکه تو صف خرید سهامشو نمی فروشه چطور ممکنه تو قیمت پایانی که معمولا پایین تر از قیمت سهم سهامشوبفروشه مگر حالتی که سهم متعادل معامله بشه یا در این نیم ساعت خبر خاصی بیاد که صف فروش یا خرید بریزه
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]
خیلی باید ساده لوح باشیم که این طرح جدید رو جهت حمایت از سهامدار خرد بدونیم ، اگر قرار به حمایت بود این طرح باید زمانی که شاخص رو 85000 بود اجرا میشد نه الان که به کف رسیده . این طرح فقط باعث شد سهامداران خردی که 30 40% از پولشون رو از دست دادن حالا حالاها به اصل پولشون هم نرسن . چونکه این طرح جلوی رشد سریع بازار رو گرفت و براحتی 30 تا 40 % از پول مردم از بین رفت . آیا واقعا این اتفاقات بورس مهندسی شده نیست برای بلوکه کردن پول مردم . از این به بعد شاخص +20 - 10 +15 رو ببینین . ساده نباشید سهامداران عزیز
نظر