کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این اقتصاد کش وزیر به من نشان بده حباب رو با کدوم حح هه مینوسند.؟؟؟...........من که خدا رو شکر رای عزیزم رو به محسن رضایی دادم ولی الان چه عذاب وجدانی ملت گرفتن از این جا ب جای دردناک و بنفش
من که کلا به عقل طیب نیا شک کردم !!! چه برسه به سواد اقتصادیش !!! این آبروی هرچی شاگرد اول برده با این حرفاش !!! رفته توی خبرگان گفته که همینجوری جلو بریم تورم سال بعد میره زیر 15 درصد !!!!
روحانی که توی ماه قبل گفت تورم سال بعد میشه 25 درصد کلی کارشناسان گفتن نزن این حرف رو نمیشه !!! بعدش که هدفمندی اومد و قرار شد اجرایی بشه گفتن اون 25 درصد بدون اجرای فاز 2 بوده !!!! حالا که فاز 2 قطعی شده این طیب نیا اومده میگه میشه 15 درصد !!!!
واقعا این دولت تدبیر و امید دولت راستگویان شده !!!!
همه مملکت رو تعطیل کردن فقط مذاکرات هست و دیدارهای روحانی با خانواده شهدا برای پنج شنبه ها !!! اصلا اخبار تلویزیون هیچ خبری از مملکت نداره که پخش کنه چون همه چی تعطیل هست نه یه کارخونه ای راه میفته نه یه طرح جدید !!!! هیچی ! مهمترین خبر سیما راهپیمایی همگانی در شهرهای کشور بود دیروز !!!! اینجوری میخوان تورم رو کنترل کنن !!!!
دوستان با عرض پوزش من یه نوسان گرفتم!
وبملت => خرید: 210
وبملت => فروش: 232
برای چی پوزش میخوای؟
بهترین حرکت تو موج 4 و یا هر موج اصلاحی ،ترید برای نوسانگیری هست، سهامداری فقط تو موج های صعودی میتونه معنا داشته باشه. هر وقت صعودی شد سهامداری کن.
سوای اون ماهیت بورس ،نوسانگیری هست منتها برخی روزانه برخی ماهانه میگیرند
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خوب کاری کردی دوست من لازم نیست واسه معاملاتت به کسی جواب پس بدی یا معذرت بخوای نوسانگیری هم جزئی از بازار بورسه و اینکه بعضی ها مشکل بازار رو از نوسانگیرا میدونن حرف درستی نیست به نظر من بازار کلا مورد اساسی داره بعضیا چون ضرر دادن دنبال مقصر میگردن
با عرض معذرت اضافیدن به ملت /.:biggrinsmiley.:/
در ضمن کسی اینجا دنبال مقصر نمیگرده همه نظرشون را دارند میگند ممکن هم هست اشتباه باشه و کسی هم از کسی واسه معاملاتش جواب نخواست
شما هم بهتره در پست زدنتون ذقت بیشتری کنید
برای چی پوزش میخوای؟
بهترین حرکت تو موج 4 و یا هر موج اصلاحی ،ترید برای نوسانگیری هست، سهامداری فقط تو موج های صعودی میتونه معنا داشته باشه. هر وقت صعودی شد سهامداری کن.
خوب کاری کردی دوست من لازم نیست واسه معاملاتت به کسی جواب پس بدی یا معذرت بخوای نوسانگیری هم جزئی از بازار بورسه و اینکه بعضی ها مشکل بازار رو از نوسانگیرا میدونن حرف درستی نیست به نظر من بازار کلا مورد اساسی داره بعضیا چون ضرر دادن دنبال مقصر میگردن
با عرض معذرت اضافیدن به ملت /.:biggrinsmiley.:/
در ضمن کسی اینجا دنبال مقصر نمیگرده همه نظرشون را دارند میگند ممکن هم هست اشتباه باشه و کسی هم از کسی واسه معاملاتش جواب نخواست
شما هم بهتره در پست زدنتون ذقت بیشتری کنید
دوستان عزیزم، حق با شماست. منم به شوخی گفتم: "با عرض پوزش!" :D
برای چی پوزش میخوای؟
سلام آقا سجاد خسته نباشین جسارتا
میشه 1 زحمتی بکشین و شاخص و تحلیل کنین
ببنیم کی تموم میشه این موج 4 لامصب
ممنون
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
من سه شنبه 50% نقد شدم.مثبت 4شنبه ضد حال زد بهم ولی امروز پشیمون نیستم.بنظرم این رویه تا آخر هفته ادامه داره دوستان تو خریدها دقت کنیم و به همدیگه اطلاع رسانی کنیم تا به امید خدا پر سود که نه ولی کم ضرر باشیم.
نظر