امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

[QUOTE=شبندر;467579]دوستان بزودي افت عظيم شاخص را شاهد خواهيم بود تا مرز 62500واحد فعلا سيگنال داده هر مثبتي فرصت ....[/QUOTE

این بنده خدا فکر کنم یه بچه 12 تا 13 ساله ایی بیش نیست!!وقتی بزرگتراش میرن بیرون میشینه 4 تا مطلب اینجا میزنه بعد میره گیم بازی میکنه!!:D
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• arezoosru
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 147

[QUOTE=خوشبخت;467637]
      در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دوستان بزودي افت عظيم شاخص را شاهد خواهيم بود تا مرز 62500واحد فعلا سيگنال داده هر مثبتي فرصت ....[/QUOTE

این بنده خدا فکر کنم یه بچه 12 تا 13 ساله ایی بیش نیست!!وقتی بزرگتراش میرن بیرون میشینه 4 تا مطلب اینجا میزنه بعد میره گیم بازی میکنه!!:D

12 یا 13 سال!!!

خیلی زیاد گفتی، 12 ساله این دوره زمونه بشینه جای شاخص آبادی بازار برمیگرده

این نهایتش 8 سال داره . اونم چون تا حالا غلط املایی ازش ندیدم.

جا داره از معلم انشاش به خاطر قوه تخیلی که در این بشر القا کرده صمیمانه تشکر کرد. /:.yead.:/
      [COLOR=#0000ff]
      [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• mehdigraz
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 22

با سلام
        دیدم بورس غرق در خون شده یاد اوائل انقلاب افتادم که همه اش تلویزیون ورادیو ترانه زیر را که استاد شجریان نیز خوانده است پخش می کردبه جای ژاله بورس بگذارید مناسبت پیدا می کنه)
        ژاله بر سنگ افتاد چون شد ؟ / ژاله خون شد
        خون چه شد ؟ خون چه شد ؟ / خون جنون شد
        ژاله خون كن /خون جنون كن
        سلطنت زين جنون واژگون كن /ژاله بر گل نشان، گلپران كن
        بر شهيدان زمين گلستان كن / نام گمنام‌ها جاودان كن
        تا به صبح آيد اين شام تيره / در شب تيره آتشفشان كن (2)
        دست در كن/ شو خطر كن/ خانه ي ظلم زير و زبر كن (2)
        جان خواهر، روستايي، برادر/ پيشه ور، اي جوان، اي دلاور
        ما همه يك صف و در برابر/ آن ستمكار، آن تاج بر سر
        خواهر من، گرامي برادر / چون به هر حال تنهاست مادر
        من به خاك افتادم تو بگذر/ بهر ايجاد دنياي بهتر (2)
        اي شما اي صف بيشماران / اشك من در نثار شمايان
        بر سر هر گذرگاه و ميدان/ ژاله شد، ژاله شد، ژاله چون شد؟
        ژاله خون شد، ژاله درياي خون شد/ خون جنون، خون جنون
        سلطنت واژگون، واژگون شد

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14631

فعلا شاخص در 71600 حمایت داره اگه از دست بره میره برای 64 هزار بعدش 61 هزار بعدش 56 هزار
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• abnus
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 754

دوستان به نظر شما فردا عرضه اولیه ها رو خریدارباشیم.؟(کی بی سی و اعتلاالبرز)

نظر

• mjtb
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 527

سلام به همه دوستان به خصوص یادگار دولت کریمه عدالت و مهرورزی سرکار خانم میناوی! /:.smilingsmiley.:/
              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              اینجا جای بحث سیاسی نیست اما تزویر و ریا رو همه الان دارن حس میکنن با تمام وجود !!!! خیانت هم که کاملا آشکاره از توافق !!! ژنو که هیچکس حاضر به حمایت از اون نیست بگیرید تا بورس و سبد کالا و .... واقعا جای تاسف داره !!!

شما هم دوست من لطفا سعی کن توی نوشته به کسی توهین نکنی !!! حرفت رو بزن نظرت رو بگو اما توهین نکن !!!
              من واقعاً درک نمیکنم که چرا شما بعضی ژستا رو میگیری اما معدود پستهایی میشه از شما دید که لعن و نفرین و متلکی به دولت جدید نداشته باشه. از قضا به نظر من نه تنها هیچ ایرادی نداره که بحث سیاسی هم بکنیم، بلکه داشتن دیدگاه سیاسی و تحلیل سیاسی لازمه کار ماست چون سیاست و اقتصاد نمیتونن از هم جدا باشن. اما خب ژست عوامفریبانه با ما عجین شده و اصلاً برامون سخته که صادق باشیم، اما نسبت به بقیه بی نهایت طلبکار و پر توقع هستیم.
              مشکلی نداره سیاستی رو بخوایم نقد کنیم، مثل توافق ژنو که شما -و اقلیتی معلوم الحال تو مجلس و بعضی رسانه ها- خیانت میدونیدش اما خب کاریش نمیشه کرد، وقتی منافع به خطر میفته به هر طریقی صداها بلند میشه!
              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              خداییش اینا با این همه ادعا و طرح و داد بیداد اومدن که ما بلدیم چه کنیم و اونا بلد نبودن و ... کی یه همچین راهی رو برای کاهش تورم دنبال میکنه !!! اونم به این ضایعی !!! و فضاحت !!! هر روز هم میان میگن ما تورم رو مهار کردیم !!! اینا فکر میکنن نقدینگی باید به صفر برسه !!!! نقدینگی مثل خون در رگهای اقتصاد کشور هست !!!

منتهی دولت باید طوری این گردش نقدینگی رو مدیریت کنه و سیستم رو نظارت کنه که نشتی نداشته باشه و نقدینگی مخرب هم بصورت درست و اصولی با فرهنگ سازی کنترل بشه و مهار بشه نه اینکه آتیش بزنیم به نقدینگی برای مهار تورم !!! اونم اینجور که اول کار خودمون رو انجام بدیم پول خودمون رو برداریم بعدش الباقی رو که مال مردم هست آتیش بزنیم !!!
              من تو مطلب قبلی که زده بودم هم عرض کردم، مشکل بزرگی که ما داریم اینه که مطالعه نداریم و تلاشی برای کسب آگاهی نمیکنیم اما اظهار نظر چرا! تا دلتون بخواد! یعنی امیدوارم که از روی ناآگاهی باشه این اظهار نظرا نه از روی آگاهی و به قصد آدرس غلط دادن. واقعاً آدمی که اطلاعات اقتصادی کمی هم داشته باشه، این اظهار نظر رو که میبینه واقعاً نمیدونه بخنده یا گریه کنه. من خیلی کلنجار رفتم که جواب بدم به این صحبت شما یا نه، اما خب دیدم شاید چهار نفر این حرف شما رو ببینن و تحت تأثیر القائات گمراه کننده شما قرار بگیرن.
              بعله، نقدینگی مثل خون تو رگ اقتصاد کشوره اما به کسی که فشار خون داره اگه خون تزریق بشه، یا تو حالت حدی حتی اگه اون طرف خون اضافی رو خارج نکنه، میمیره. به همین راحتی. حرکت در خلاف جهت سیاستهای فعلی با توجه به شرایط امروز اقتصاد ایران مثل این میمونه که یه بادکنک پر باد داشته باشیم، از یه طرف هنوز فوت کنیم توش از طرف دیگه هم فشارش بدیم که کوچکتر بشه. غیر از ترکیدن این بادکنک انتظار دیگه ای میشه داشت؟ نقدینگی تورم همراه خودش میاره -چیزی که البته دولت قبلی قبول نداشت- و زمانی مفیده که رشد اقتصادی وجود داشته باشه. حتی برای اقتصادی که ساکن باشه تورم مضره، دیگه چه برسه به رشد اقتصادی منفی!
              ماشالا نسخه هم میپیچید که باید با فرهنگ سازی کنترل و مهار بشه. نه که حرف شما غلط باشه ها، اما وقتش الان نیست. الان اقدام ضربتی میخواد. مشکل اینه که فرهنگ سازی زمان میبره و طول میکشه تا جا بیفته. راهش یا همین به اصطلاح سوزوندن نقدینگیه، یا توسعه اقتصاد. شرایط برای دومی موجود نیست پس اولی برای فرونشوندن تب تورمی بایستی اجرا بشه که شده. کجای دنیا این کار رو میکنن؟ همه جای دنیا! همیشه این کارو میکنن؟ خیر! زمانی که یه دولت مهرورز داشته باشن که تورمشون رو بچسبونه به سقف و رشد اقتصادیشون رو هم منفی کنه! تا کی این رویه رو ادامه میدن؟ تا زمانی که سیستم به تعادل برسه.
              اما تا کجا قراره این تورم کاهش پیدا کنه؟ من فکر میکنم سطح مطلوب تورم در حال حاضر و برای پوشش دادن رشد اقتصادی 11 درصدی برای رسیدن به اهداف چشم انداز، بین 20 تا 25 درصد باشه. تا زمینه برای توسعه اقتصاد بوجود بیاد و خودبخود نقدینگی ها به سمت سرمایه گذاری هدایت بشه و اون زمان حتی نقدینگی کم هم میاد.
              تنها مشکل ما الان اینه که چرا نقدینگی "ما" باید بلوکه بشه و در نهایت بسوزه؟ خب طبیعتاً تجربه کم، بی دقتی، بلندپروازی و خیلی عوامل دیگه باعث این موضوع شدن. چون کسایی که هنوز تو بازار هستن دو ماهه که میبینن بازار نزولیه اما نخواستن با شناسایی ضرر خارج بشن، و هر روز این ضرر سنگین تر میشه.
              جراحی بدون خونریزی که نمیشه، اما اون خونریزی به توموری که بخواد خارج بشه می ارزه. ما تو ادبیاتمون ضرب المثلهای زیادی داریم که میبینیم هنوز مصداق داره -شاید یعنی ما زیاد عوض نشدیم!- اگه یه دیوونه ای سنگی رو میندازه تو چاه و صد تا عاقل نمیتونن درش بیارن، تقصیر اون عقلا نیست. اگه کسی قراره شماتت بشه اون آدم دیوونه ست نه اون صدتا عاقل! این رو فراموش نکنید!
              اما... چه تفاوتی بین بورس و بازارهای دیگه هست؟
              شاخص بورس روز 25/3/2013 که اولین روز کاریش تو سال 1392بود عدد 38602 رو نشون میداد. امروز 11/3/2014 شاخص بورس 76583 بود، یعنی تا اینجای کار 98.39% افزایش. البته طی این مسیر با رشد 132.43% به عدد 89723 هم رسید. سوال اصلی اینه که چرا؟ ما که رشد اقتصادی منفی داشتیم، تحریم هم بودیم و بازرگانی محدودی با دنیا داشتیم، تولید هم که ماشالا هزار ماشالا کلاً نداریم؛ چرا باید بورسمون اینقدر رشد بکنه؟
              دو دلیل عمده داره؛ اولیش اینکه همه چی ما سیاست زده ست، بورس هم روش. بورس به عنوان ویترین اقتصاد باید روند رو به رشدی رو نشون میداد، اما این همه ماجرا نیست و البته به این معنا هم نیست که کلاً رشد بورس دستوری بوده اما خب اگر جایی هم قرار بود بازار بریزه، اجازه اصلاح بهش داده نشد. دلیل دوم برمیگرده به شرایط ناشی از همون تحریما. بعد از بازار ارز و سکه، موج به بازار بورس رسید و از محل تسعیر ارز سودهای آنچنانی شناسایی شد و بازار رشد کرد. نه که حبابی باشه این رشد، نه! اما سود عملیاتی -با این تعریف که قابل تکرار تو دوره های آتی باشه- نبود. این بود که بعد از شناسایی این سودها تو گزارشهای مالی و تثبیت یا حتی کاهش نرخ ارز، سود شرکتها هم کاهش پیدا کرد و ارزش بازار هم همینطور. حالا چرا باید دولت بیاد از بورسی که نزدیک به 100% سود کرده طی همین سال پر از رکود حمایت کنه، و هزینه ش رو کل جامعه با افزایش تورم بپردازه؟
              کل امسال، تمام بازارها تو رکود بودن. مسکن، ارز، طلا و حتی بازرگانی. اما بورس سود داده و سود خوبی هم داده! حالا هم داره اصلاح میکنه. تو این دو ماه واقعاً تو سهمهایی که بودیم هیچ کدوم فرصت خروج ندادن و ما گیر کردیم؟ چندبار سیگنال خروج رو دیدیم اما خوش خیال بودیم امیدوار بودیم؟ چه انتظار حمایتی داریم؟ اون زمانی که بدون کوچکترین پیشرفتی توی صنعت و تولید و بازرگانی کشور مرتب قیمت سهاممون میرفت بالا چرا هیچ هشداری نگرفتیم که این رشد بی حساب یه روز سقوط بی حساب هم خواهد داشت؟ چرا اون زمان خواستار مداخله دولت و حقوقی و غیره برای پایان دادن به روند صعودی بی دلیل نبودیم؟
              یکی از دوستان گفته که ما چون شاخص رو قبول نداریم، تحلیلش رو هم قبول نداریم! خب واقعاً چی باید گفت؟ منم شنیدم که شاخص رو دستکاری میکنن، کسی میتونه بگه مشکلش چیه؟ کجای محاسبه فرمول شاخص ایراد داره؟ هیچ مشکلی نیست اگه کسی برای اینکه این جواب رو بده -حتی اگه خیلی رو مخشم و صرفاً بخواد مشت محکمی کوبیده باشه- حتی همین الان بره یه سرچ بکنه و بیاد دلیلش رو بگه. حداقل شاید چند نفر مثل من که نمیدونن و فقط شنیدن هم در جریان قرار بگیرن. (منظور من این نیست که مشکل نداره! واقعاً اطلاعی ازش ندارم و سؤاله برام و البته میخوام بدونم همه آدمهایی که ادعا میکنن شاخص مشکل داره واقعاً از مشکلش هم اطلاع دارن یا نه!)
              ما به خیلی از این سیگنالها و روندها و رفتارها و روانشناسی ها و ... بی توجه بودیم. مثلاً همین چرخه ریاست جمهوری که آقای محلوجی مطرحش کردن:

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
              چرخه ی ریاست جمهوری:

یکی دیگر از چرخه های معروفی که بر رفتار بازار سرمایه تاثیر گذار است چرخه ی چهارساله می باشد که چرخه ی ریاست جمهوری نیز خوانده می شود به این دلیل که همزمان با دوره ی انتخابات ریاست جمهوری رخ می دهد. سال انتخابات معمولاً سال پربازده ای می باشد.سال های پس از انتخابات یعنی سال های دوم و سوم معمولاً کم بازده هستند. سال قبل از انتخابات یعنی سال چهارم معمولاً پر بازده است. بر اساس سالنامه ی هرلیچ سالهای انتخابات از سال 1904 تا کنون به طور متوسط 224% بازده داشته سال های پس از انتخابات یعنی سال های دوم و سوم معادل 63% و سال قبل از انتخابات 217% بازده داشته است

این بوده و هست/.:blushsmiley:./
              الان شاید قیمت خونه خیلی اومده باشه پایین. اما کسی که سرمایه ش تو مسکنه غصه نمیخوره، مگر اینکه پول لازم باشه. منتظر میشینه تا رونق به بازار برگرده. هر روز نمیره دم در بنگاه املاک قیمت بگیره، بعد بابت افت قیمت خونه ای که هنوز سند و کلیدش دست خودشه و معامله ش نکرده عزا بگیره. بدی بورس به اینه که هر روز میشینیم قیمتها رو میبینیم! دوماً، اونی که تو مسکن سرمایه گذاری کرده تا زمانی که سود براش نداشته باشه که ملکش رو نمیفروشه. یا بایستی سود کنه یا ارزش جایگزینی براش داشته باشه. ما از این سهم با ضرر خارج میشیم، رو حساب همون جوی که ما رو فرستاد تو این سهم و ضرر کردیم، میریم تو یه سهم دیگه. تو اون هم ضرر میکنیم. آقا، خانوم! ضرر کردی دو بار تو معامله ت؟ دیدی بازار ریزشیه؟ اگه همینقدر ضرر کافیته، بفروش خارج شو و صبر کن تا بازار برگرده؛ اگر نه، باز از این سهم بپر به اون سهم. وگرنه با غر زدن و لعن و نفرین فرستادن کاری درست نمیشه، یا سهام ارزشمندی داری و صبر میکنی یا دنبال یه چاره ای باید بگردی که کمتر ضرر کنی چون اصلاح بازار به خسته شدن من و شما توجهی نمیکنه. اگر هم انتظار داریم دولت بازارو حمایت کنه، یه لحظه به این فکر کنیم: کسی که تو بازار مسکن فعالیت میکنه انتظار داره که دولت بیاد پول بریزه تو بازار که خونه هاش فروش بره که ما این انتظار رو داشته باشیم؟
              ما سختمونه بخوایم تجمع کنیم! اصلاً باتوم هم با مکانیزم بدنمون سازگار نیست و برامون ضرر داره! خب اشکال نداره، اما میتونیم اتحاد نشون بدیم. اتحاد الزاماً به شلوغ بازی نیست که. "راه حلش اینه که هیچ کس تا زمانی که مجبور نشده نفروشه" اگر واقعاً سهم خوب رو -ترجیحاً تو قیمت خوب- خریدیم پس نباید نگرانی داشته باشیم. اما حیف که ما سود رو همین فردا میخوایم، سود کلون هم میخوایم. حوصله گشتن و تحلیل کردن هم که نداریم، از همین سهمی که معلوم نیست چی هست اون سود کلون رو میخوایم!
              حرف آخر. هیچ بازاری به اندازه بازار سرمایه -نه تنها- در سال آتی، که سال بعدش، و حتی شاید سال 95 جذابیت نخواهد داشت. من نمیدونم خانوم میناوی رو چه حسابی مدام تکرار میکنند که عبده تبریزی میخواد نقدینگی رو از بورس ببره تو مسکن. مسکن واقعاً بالای آنچنانی نخواهد داشت، اونم نه به گفته من؛ به گواه تمام تحلیلهایی که تو جلسات مختلف، کارشناسان مختلف ادعا کردن. فقط و فقط این بنگاهیان که میگن "ملک بعد عید میکشه بالا".
              در ثانی، کدوم پول میخواد بره تو مسکن؟ 10-20 میلیون من و امثال من؟
              سال بعد، سال رشد اقتصادی باید باشه وگرنه اتفاق خوبی واسه اون بادکنکه که گفتم نمیفته. تحریمها برداشته شده و تجارتهای جدیدی برای کشور فراهم میشه. صنایع فضای بیشتری برای تنفس پیدا میکنن. سرمایه گذاری بیشتر و بخصوص شراکت با شرکتهای خارجی برای ارتقای سطح صنعت در دستور کار قرار گرفته. تنها بازاری که میتونه از این فرصت سود خوب بسازه مطمئناً بازار بورسه اما نباید فراموش کنیم که اینها برنامه هایی هستن که چند سال دیگه جواب میدن. اگر امروز سهامی که ما داریم این اتفاقات رو پیش خور کرده، واضحه که باید ردش کنیم بره.
              پ.ن. برای این دولت آیه نازل نشده که دولت حقه و همه کاراش درسته، از خدا و پیغمبر و امام زمان هم نباید مایه بذاریم که بگیم این دولت رو تأیید کردن! اما برای قضاوت کردن در مورد عملکردش زوده، بخصوص با توجه به شرایط شبه جنگی که این دولت تحویل گرفته.
              آخرین ویرایش توسط mjtb؛ 2014/03/12, 00:09.

نظر

• DJANGO
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1701

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                دوست عزیز در بورس ایران اکثر افراد بی سواد هستند و اشتباه تحلیل می کنند و کسی وقت نمیگذاره سود سال آینده را حساب بکند ، همین پردیس بعد از اعلام سود 70 تومانی قیمتش تا 286 تومان رشد کرد ، وسکاب شرایطش مشابه پردیس است با این تفاوت که به جای 70 تومان 85 تومان سود برای امسال اعلام می کند و همچنین سود عملیاتی بیشتری هم دارد ، سود سال آینده وسکاب هم بیشتر از پردیس خواهد بود و پرتفوی محکمتری هم دارد . وقتی پردیس با اعلام سود 70 تومانی تا 286 تومان رشد کرد مطمئن باشید وسکاب با اعلام سود 85 تومانی تا 300 تومان به راحتی بالا می رود .

ا
                شما که انقدر خوب تحلیل میکنید هیچ میزان سرمایه دوشرکت رو مقایسه کردید؟
                اول برو سرمایه های دو شرکت رو ببین بعد مقایسه بکن
                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• K.S
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 113

با سلام و عرض ادب
                  سهامداران محترم در این سایت و سایر تالارهای گفتگوی بورسی بغیر از افراد حقیقی عادی افرادی از طرف سازمان و حقوقی ها و ... هم عضو میباشند . این اشخاص که بعضا به تکنیکالیست های صاحب نامی نیز معروف شدن چه در روند های مثبت و چه منفی ، هیجان کاذب وارد میکنند تا از آب گل آلود ماهی بگیرن . به این ریزش اخیر و اعداد و ارقامی که در مورد شاخص میدادن دقت کنید از 82 هزار شروع شده تا 78 و 76 و 74 و حالا هم 68 و 62 هزار . مراقب باشید خودمون به این شایعات دامن نزنیم و همراه با اونها نشیم . یکی از اساتید محترم که صحبت از سهام خودروها تا چند هزار تومان میکرد حالا از کف 62 هزاری شاخص صحبت میکنه ( احتمالا خودرو هاش رو خالی کرده و میخواد بز خری کنه ) والا نمیدونیم دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو . در هر صورت مواظب باشید که به کی اعتماد میکنید و در هر موردی خوب فکر کنید و ظاهر بین نباشید . در کل این سایت ها شاید 20 تا تکنیکالیست حرفه ای هم عضو نباشن . بعضی ها عادت کردن برای پولدار شدن دستشون رو تو جیب بغلی کنن و برای رشد کردن پاشون رو شونه باقی بذارن .
                  خداوند به همه اعمال و افکار ما آگاه است .

نظر

• ائلچی
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2013
                    • 1945

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post

واقعامدیرباکفایت روباورکردین؟دوست عزیزاین فقط ادعای خودشونه.درکشورهای پیشرفته مدیران مسئولیت پذیرن اینجاچی؟
                    شخص با کفایت می خوای بیا صاحب کارخونه شیرین عسل، آناتا، ..... ولی اینا مسئول کشور نیستن!
                    اون دانشمند که تو دانشگاه های ایالات متحده و اروپا تدریس می کنن با کفایت نیستن؟ یا اون ایرانیایی که تو شرکت های معتبردر پست های عالی کار می کنن با کفایت نیستن؟!
                    بنده گفتم شخص با کفایت نه مسئول با کفایت لطفا دقت کنید.
                    آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2014/03/11, 23:49.
                    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

دوستان بزودي افت عظيم شاخص را شاهد خواهيم بود تا مرز 62500واحد فعلا سيگنال داده هر مثبتي فرصت ....
                      پسر فردا مدرسه داری ها! /:.ph34r-smiley.:/
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• negah
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 250

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                        شخص با کفایت می خوای بیا صاحب کارخونه شیرین عسل، آناتا، ..... ولی اینا مسئول کشور نیستن!
                        اون دانشمند که تو دانشگاه های ایالات متحده و اروپا تدریس می کنن با کفایت نیستن؟ یا اون ایرانیایی که تو شرکت های معتبردر پست های عالی کار می کنن با کفایت نیستن؟!
                        بنده گفتم شخص با کفایت نه مسئول با کفایت لطفا دقت کنید.
                        شما فکر میکنید سودهای فضائی شیرین عسل با اجاره های بالای
                        فروشگاهها از فروش شکلات و کیک هست یا شراکت در انحصار
                        واردات شکر به لطف .....
                        [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

دوستان بزودي افت عظيم شاخص را شاهد خواهيم بود تا مرز 62500واحد فعلا سيگنال داده هر مثبتي فرصت ....
                          و خودرو در حرکتی انقلابی به 14 هزار تومان میرسد!
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Mesbah68
                            عضو فعال
                            • Sep 2013
                            • 346

بورس تهران _ این قسمت راهها از هم جدا میشود

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

Re: پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

لا اقل امضاء رو که پای نوشته هات هست رو یا بردار یا عوض کن
                              خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
                              ببین منو
                              فرصت همیشه هست مهم اینه که یکی باشه که بتونه استفاده کنه
                              به هر حال باز دارن دست کاری میکنن نماد ها رو
                              الان خکاوه رو دارن دست کاری میکنن
                              نمیشه اردر بدی
                              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

بدترین و بی مدیریت ترین کارگزاری کارگزاری مفید

نظر