امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • parhamjoon
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 297

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط afshar پست شده است View Post
    جناب شبندر برا کارشناسات آبدارچی چیزی نمی خوای؟
    5000 میلیارد!!!!!!!!!!!
    با اون 3000 معروف که رابطه ای نداره؟

آقا سر به سر جناب شبندر نذارین .نمیگین یه وقت ناراحت میشن کل سرمایشونو میکشن بیرون بدبخت میشیم.مراعات کنین لطفا

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

موفق باشيد امروز تمام شد همه خريد كردند حالا فردا ...همه مي فروشند عجب كار جالبيه
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        من در وسپه هستم ...

بازار میتواند در وسکاب کار کند
        درود ، وسپه را قبل از مجمع فروخته بودم که امروز مجددا میانگین 229 تومان وارد شدم ، شپدیس و پارسان و اخابر و تاپیکو و ... از سبدش همگی صف خرید هستند .

وسکاب هم که تا ارائه عملکرد سالیانه و سود 85 تومانی از طرف شرکت تا 20 روز آینده با سهم می مانم . احتمال صعود سهم تا قیمت 300 تومان زیاد است ، 20 روز 20 درصد .

نظر

• arezoosru
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 147

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          اتفاقاتی که این چند وقته توی بازار افتاده مثل رشد قیمت سهام شرکتهای ضرر ده و افت قیمت سهام شرکت های سود ده و ... نشون میده که پدیده وارونگی !!! که در هواشناسی بود و به دلیل وارونگی آلودگی هوا رخ می داد حالا به بورس منتقل شده !!!!

الان یه نمونه از این وارونگی رو در معاملات شتران دیدم !!! سهم با افزایش سرمایه از محل اندوخته که بهترین روش برای افزایش سرمایه از دید سهامداران هست به صف فروش میره !!!!!

اونوقت تو همین بازار یه عده چند ماهه که دارن برای افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی خودرویی ها که ضرر ده هم هستن و به احتمال بسیار زیاد سال 93 هم به سود دهی نمیرسن و حتی اگه برسن به سوددهی هم به دلیل زیان انباشته بالا قابلیت تقسیم سود ندارن و کلی مشکلات دیگه .... یه جورایی خودکشی میکنن و به صف خرید میرن !!! خود ایرانخودرو هم که افزایش سرمایه از محل آورده تصویب کرد !!! این که دیگه از همه بدتر !!!
          مطمئن باشید این اکثریت بورسی که روی تلی از پول نشستن میدونن چیکار میکنن اون وقت ما ادعای زرنگی میکنیم و به اونها میگیم گوسفند

اونها مار خوردند تا افعی شدند تمام این بازیها رو از برند

پول دار الکی پولدار نمیشه
          [COLOR=#0000ff]
          [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• afshar
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1039

در اصل توسط parhamjoon پست شده است View Post

آقا سر به سر جناب شبندر نذارین .نمیگین یه وقت ناراحت میشن کل سرمایشونو میکشن بیرون بدبخت میشیم.مراعات کنین لطفا
            چشم ما خودمون قلبا دوسشون داریم
            اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
              درود ، وسپه را قبل از مجمع فروخته بودم که امروز مجددا میانگین 229 تومان وارد شدم ، شپدیس و پارسان و اخابر و تاپیکو و ... از سبدش همگی صف خرید هستند .

وسکاب هم که تا ارائه عملکرد سالیانه و سود 85 تومانی از طرف شرکت تا 20 روز آینده با سهم می مانم . احتمال صعود سهم تا قیمت 300 تومان زیاد است ، 20 روز 20 درصد .
              درود ...
              وسکاب عالیست ...

نقدینگی ندارم ... اما بازار به صورت جدی میتواند در این سهم کار کن
              امسال حدود 75 تومان راحت میسازد ....امسال راحت 50 تومان تقسیم میکند ... سال بعد راحت 45 تا 50 میسازد

وسپه الان دیگه سه تا بال داره

معدنی ... پتروشیمی ... و املاک سنگین ( خیابان بهشتی و لواسان)

در تاپیک وسپه بحث خواهیم کرد ..
              بنده نیز قبل از مجمع در 297 خروج موقتی از این سهم داشتم... و با میانگین 2315 حدود 30 درصد سبد را به ان اختصاص دادم
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• za_trader
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1456

ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• hamidirche
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 120

دادن شاراک به صف خرید . خرید جم 1700 تومنی به جای آن . احساس کردم با توجه به پیش بینی سود 93 جم تو این قیمت ها ارزنده تر و کم ریسک تر است .

نظر

• DJANGO
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1701

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                    درود
                    زودتر از این ها باید میبردنش به گره
                    شناوری سهم کم هستش واسه اون دیر به گره رفت
                    عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• arezoosru
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 147

در اصل توسط hamidirche پست شده است View Post
                      دادن شاراک به صف خرید . خرید جم 1700 تومنی به جای آن . احساس کردم با توجه به پیش بینی سود 93 جم تو این قیمت ها ارزنده تر و کم ریسک تر است .
                      عینک میزنی.

به خدا میبینیم
                      [COLOR=#0000ff]
                      [FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                        5000 میلیارد چند تا صفر داره/:.yead.:/
                        تا پول وارد بورس نشه ارزش واقعي بورس مشخص نميشه من با تلاش بي وقفه تونستم بسياري از دوستان داخلي و خارجي را به سرمايه گذاري در بورس تهران تشويق كنم هم اكنون 23تا از دوستان خارجيم حاضر شده اند تا مبلغ 4ميليارد دلار را براي خريد سهامهاي فلزي خصوصا فولاد و 2ميليارد دلار را براي خريد سهامهاي خودرويي و قطعاتي و3 ميليارد دلار را براي خريد سهامهاي ديگر خصوصا بانك صادرات ،سرمايه گذاري كنند و از امروز از طريق دوستان داخلي پولها داره تزريق ميشه ، از منفي فردا نترسيد عاديه بزودي بانك صادرات به قيمت 300تومان خواهد رسيد و هم رديف ديگر همگروهي هاي خودش خواهد شد. خودرو هم با قيمت 500 تومان باز ميشه و تا 14000تومان خواهد رفت و از اون طرف ختراك و خاذين ليدر قطعاتي ها كولاك خواهند كرد ختراك در دوران اوج خودش به 3500تومان رسيده و خاذين هم به 1400تومان رسيده بنابراين فردا صف ختراك بايد يك صف 50ميليوني باشه.
                        قصد داريم سهام يكي از خودرويي ها را كلا توسط دوستان همگي با هم خريد كنيم در مرحله اول روي زامياد هستيم قبلا هم گفته بودم كه خبري ناب براي زامياد دارم همينه كه بعدها سهامش حداقل 5000تومان خواهد بود و كاملا خصوصي ميشه با توليد ماشينهاي بسيار مدرن.
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• علی نظامی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1033

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                          تا پول وارد بورس نشه ارزش واقعي بورس مشخص نميشه من با تلاش بي وقفه تونستم بسياري از دوستان داخلي و خارجي را به سرمايه گذاري در بورس تهران تشويق كنم هم اكنون 23تا از دوستان خارجيم حاضر شده اند تا مبلغ 4ميليارد دلار را براي خريد سهامهاي فلزي خصوصا فولاد و 2ميليارد دلار را براي خريد سهامهاي خودرويي و قطعاتي و3 ميليارد دلار را براي خريد سهامهاي ديگر خصوصا بانك صادرات ،سرمايه گذاري كنند و از امروز از طريق دوستان داخلي پولها داره تزريق ميشه ، از منفي فردا نترسيد عاديه بزودي بانك صادرات به قيمت 300تومان خواهد رسيد و هم رديف ديگر همگروهي هاي خودش خواهد شد. خودرو هم با قيمت 500 تومان باز ميشه و تا 14000تومان خواهد رفت و از اون طرف ختراك و خاذين ليدر قطعاتي ها كولاك خواهند كرد ختراك در دوران اوج خودش به 3500تومان رسيده و خاذين هم به 1400تومان رسيده بنابراين فردا صف ختراك بايد يك صف 50ميليوني باشه.
                          قصد داريم سهام يكي از خودرويي ها را كلا توسط دوستان همگي با هم خريد كنيم در مرحله اول روي زامياد هستيم قبلا هم گفته بودم كه خبري ناب براي زامياد دارم همينه كه بعدها سهامش حداقل 5000تومان خواهد بود و كاملا خصوصي ميشه با توليد ماشينهاي بسيار مدرن.
                          جدا این سعه صدر و حوصلتون قابل ستایشه. تشکر از شما @};-@};-

شخصا بی احترامی از شما ندیدم
                          آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/16, 14:47.

نظر

• شاهین محلوجی
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 2050

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                            ٢ پيشنهاد دارم برات شبندر جان با اين تصميمات لحظه اي كه ميگيري فقط ضرر ميكنى

١- سرمايتو به صندوق سرمايه گذاري مشترك بسپاري و خودت فيزيكى خريد و فروش نكنى
                            ٢- در صورتيكه علاقه مندي خودت تريد كنى تحليل كردن از ابتدا شروع به آموزش كن و حتما مشاوره بگير ...
                            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• agahi
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 218

در تالار هم گفتم ،امروز تجار خريدم هدف سهم 180 تا 185 تومان مي باشد .بازدهي تقريبي 40درصدي.
                              از فردا تا 150 تومان روزانه 50 هزار سهم هم مي خرم.

نظر

• Arash007
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 541

بله تیم ملی فوتبال ایران هم با قدرت و بدون گل خورده قهرمان جام جهانی فوتبال خواهد شد و خودرو 14000 تومان را رد خواهد کرد همچنین رمپنا هم بالا خواهد رفت خیلی بالا خواهد رفت یعنی بالا بالا بالاتر بالاتر از ستاره

نظر

در حال کار...
                                X