کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وخارزم سهم شناخته شده ایه حفشم طرفدار داره مثل والبر.
ولی خود شگل تو این بازار صف نشده با اینکه افزایش نرخ گرفته و قیمت مواد اولیه اش پایین تر در نظر گرفته چه برسه به حقش.
البته امیدوارم به مراد دلت برسه و +8 این سهمو ببینی.
گمان نمیکنم منظور ایشون حجم مبنای حق بود....فکر کنم منظور ایشون حجم مبنای خود سهم بود
از قضا حجم مبنای پایین سهم اصلی در بالا و پایین رفتن شارپ سهم سهم به سزایی داره
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
وخارزم سهم شناخته شده ایه حفشم طرفدار داره مثل والبر.
ولی خود شگل تو این بازار صف نشده با اینکه افزایش نرخ گرفته و قیمت مواد اولیه اش پایین تر در نظر گرفته چه برسه به حقش.
البته امیدوارم به مراد دلت برسه و +8 این سهمو ببینی.
با تشکر منظورم حجم72000شگل هست که الانم بالای 900 معامله می شه قیاس به این که وپارس شاخصو خیلی بالا یا پایین می کنه و مستلزم حرکت یه گروهه ولی گلتش با سهام کوچک از این قا سده مستثنا هستند
گمان نمیکنم منظور ایشون حجم مبنای حق بود....فکر کنم منظور ایشون حجم مبنای خود سهم بود
از قضا حجم مبنای پایین سهم اصلی در بالا و پایین رفتن شارپ سهم سهم به سزایی داره
خوب اگه این طور بود که وخارزم رو نباید مثال میزدند با حجم مبنای 2 میلیون که الان هم داره +8 میخوره
سهم اگه در مسیر رشد باشه حقشم بالا میره. و سهمایی شناخته شده حق هاشون هم طرفدار داره
وپارس ح : 195 معامله
شگل ح: 22 معامله
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نظر