کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سوالی که ذهن منو رو مشغول کرده :
آیا ثتران با این حجمش روی مقاومت مهمش ،داره مقاومت میشکنه یا داره دوباره به این مقاومت عکس العمل نشون میده؟
از اونطرف هم اندیکاتورهاش کمی بهتر شده اند.
در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است
View Post
من فک میکنم مقاومت شکسته میشه
طی 3ه روز 10 درصد شرکت معامله شده اونم تعداد خریدارهاش کمتر بوده نشان از قدرت خریداراشه
فردا روز مهمی هست اگه بالای 300 تثبیت بشه دیگه رفته
با توجه به جو کلی بازار و گروه قطعا ریزش و برگشت به پایین. از این هویدا تر چی میخوای؟
هر چند از بازار منفی خوشم نمیاد اما این اصلاح برای پایداری بازار لازمه.
منتها نه اینکه چشم همه به شاخصه، اینکه کل بازار منفی باشه ولی شاخص مثبت، آدم لجش در میاد /:.weirdsmiley.:/
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
با توجه به جو کلی بازار و گروه قطعا ریزش و برگشت به پایین. از این هویدا تر چی میخوای؟
اولندش هنوز زوده برای قضاوت در مورد پایین اومدنش.
ثانیا من با توجه به جو بازار اون سوال تو ذهنم بود وگرنه خودم میدونم کی میتونه بشکنه کی نمیتونه .هنوز هم با توجه به جو موجود امیدوارم بهش
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
عجب کشور باحالیه ایران حقوقی های بی خبر و حامی سهم دیروز حقوقی آبسال با عنایت به گزارش امروز صف خریدو با 350000 تا داد وامروز گزارش داد و صف فروش شدو همینطور کاما امروز حقوقی بعد از دادن گزارش زیر مجموعه خودش با حدود20 درصد تعدیل مثبت از صف فروش حدود 50 درصد خرید داشت این یعنی حمایت یا دزدی یا سفته بازی یا.....
شاهین جان
الان بازار مثفی یا شایدم منبت
مثبت در منفی یا منفی در مثبت.
شاهین جان می تونید این 2 تا اصطلاح رو در کلاس های اموزشیتون استفاده کنید. به شاگرداتون بگید ما 4 نوع بازار داریم مثبت منفی
خنثی مثفی البته با ذکر منبع
اين مثبت و منفيهاى امروز بازار كه همه حساب شده بود!!!!! كار شبندر خودمونه ! امروزم كه نيست فكر كنم با جوزف و دوستان رفته خدمت آقاى شاخص آبادى :D
عجب کشور باحالیه ایران حقوقی های بی خبر و حامی سهم دیروز حقوقی آبسال با عنایت به گزارش امروز صف خریدو با 350000 تا داد وامروز گزارش داد و صف فروش شدو همینطور کاما امروز حقوقی بعد از دادن گزارش زیر مجموعه خودش با حدود20 درصد تعدیل مثبت از صف فروش حدود 50 درصد خرید داشت این یعنی حمایت یا دزدی یا سفته بازی یا.....
آدم به هر گوشه این بورس نگاه میکنه همینارو میبینه
بقول دوستمون وظیفه ما پول درآوردنه و باید به این کارها عادت کنیم
آدم یاد فیلم زامبی ها میوفته
اینجا بورس زامبی هاست
همه باید سفته باز و نوسانگیر و بنداز و در رو باشند
باید زامبی بود
با احترام
امروز اول و قت 2400 به خپارسهای قبای اضافه کردم
ولی در اواسط بازاز کلا 2480 گذاشتم بازار از من خرید
سیو سود فعلا"
امروز یک و دو بار خواستم سهم بخرم
حواس خودم را پرت کردم
بخیر گذشت
راحت با کارمزد یک 4 6 % ضرر کرده بودم
فردا امیداورم بازار برگرده
این شاخص ابادی که ساعت 9 با فارس مصاحبه کرده که ..................
خواستم بعد بازار یه مطلب غیر مرتبط بذارم که خواندنش خالی از لطف نیست
مردم ایران زامبی شدهاند
به گزارش رادیو (CRI)، این متن انتقادی اشاره داشته که مردم ایران مانند زامبیها هیچ هدف و آرزویی ندارند و تنها صبح و شبهای خود را به هم پیوند میزنند. یادداشت «مردم ایران زامبی شدهاند»، تاکنون هزاران مرتبه در ایمی...ل و شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و بسیاری از کاربران آن را مورد توجه قرار دادهاند. نظر شما در مورد این نوشته چیست؟
متن کامل این یادداشت بدین شرح است:
یک چراغ جادو را مقابل مردم دنیا بگیرید و به آنها بگویید که غول داخل آن یک آرزویشان را برآورده میکند. هر فردی از هر کشوری آرزوی متفاوت خواهد داشت. یکی بوگاتی میخواهد و دیگری کشتی تفریحی دوست دارد، یکی میگوید هواپیمای شخصی و یکی کاخی بزرگ را طلب میکند و یکی هم میخواهد صاحب یک سایت مانند فیسبوک باشد و شاید کسی هم میخواهد نخستین فضانوردی باشد که قدم روی مریخ گذاشته است.
حالا همان چراغ جادو را مقابل مردم ایران بگیر. نفر نخست پول زیاد میخواهد، آن یکی پول فراوان میخواهد، یکی دیگر پول هنگفت میخواهد، آن یکی 3000 میلیارد طلب میکند و یکی دیگر میگوید میخواهد بین فامیل پولدارترین باشد و هرگز ثروت کسی از او بالاتر نرود.
بیشتر مردم ایران، آرزویی ندارند. آنها میخواهند هر مشکلی را با پول حل کنند و هر چیزی را با سرمایهگذاری مستقیم مالی به دست بیاورند. آنها حتی اگر سلامتی یکی از اعضای خانوادهشان را میخواهند، با خدا و بزرگان معامله مالی میکنند: «اگر شفا پیدا کند، 500 تومن میگذارم کنار…». تعریف خیلی از آنها از «نذر کردن»، ارائه پیشنهاد مالی به آسمان است. کسی نذر نمیکند که اگر مشکلش حل شد، بعد از آن تا جایی که میتواند دروغگویی یا غیبت کردن را کنار بگذارد.
آنها برای ادای نذر خود گوسفند میکشند و گوشت آن را میان چند خانواده پولدارتر از خودشان تقسیم میکنند و کلهپاچهاش را هم صبح نخستین روز تعطیل با خوشحالی و سنگک تازه میل میکنند
.
اگر میخواهند بقیه دوستشان داشته باشند، خودشان را پولدار جلوه میدهند و اتومبیلهای مدل بالا سوار میشوند تا دیگران عاشقشان شوند. آنها میدانند اگر دوست و فامیل احساس کنند که وضعشان مناسب نیست، طردشان میکنند؛ پس وانمود میکنند که دغدغه مالی ندارند. وقتی توی میهمانی مینشینند، درباره قیمت جدید خودروها میپرسند و میگویند که قصد دارند یکی بخرند، اما این در حالی است که هرگز پولی برای این کار ندارند. آنها چنان در پی چشموهمچشمی هستند که یک کارگر ساده کارخانه خانه پدری خود را میفروشد و به اجارهنشینی روی میآورد تا همسرش بتواند به فامیل خود بگوید که سانتافه سوار میشوند
.
بیشتر مردم ایران تاجران خانگی هستند. آنها طلای اندوخته دارند، دلار و یورو خریدهاند یا در پی افزایش سود حساب بانکی خود هستند، پس هر روز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر، قیمت ارز و سکه را پیگیری میکنند و با شنیدن آن سوت میکشند و نچنچ میکنند، چون نگران سرمایه خود هستند
.
مردم ایران آرامش ندارند. آنها به این اعتقاد ندارند که هر کسی باید هماهنگ با درآمد خود زندگی کند. آنها ابتدا یخچال سایدبای ساید را نمادی از ثروت میدانستند و سپس به تلویزیونهای تخت روی آوردند
.
بسیاری از مردم ایران ماهانه قسط خانه و اتومبیل و وسایل الکترونیکی را میپردازند که به آن نیازی ندارند. آنها پارکینگ ندارند، اما اتومبیل گرانقیمت میخرند و نیمهشب با شنیدن صدای آژیر دزدگیر از خواب میپرند و با عجله خودشان را به پشت پنجره میرسانند و پایین را نگاه میکنند
.
مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله میکنند که پول ندارند. آنها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان میخرند و جدیدترین گوشیهای موبایل و تبلتها را به دست میگیرند. در عسلویه، گوشیهای کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گرانتر است
.
مردم ایران مانند زامبیها زندگی میکنند. زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب میرساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند میزند. زامبی، معنای عشق و دوست داشتن را نمیفهمد. همان زامبیها پشت میز مینشینند تا برای دیگران تصمیم بگیرند.
چیزی که مردم ایران آن را «زندگی» معنی کردهاند، زندگی نیست. آنها یکدیگر را دوست ندارد. بیشتر آنها زامبی هستند. زامبیها، پولپرستهایی هستند که روی هر چیزی قیمت میگذارند و زندگی را فقط در جیب و جسمشان میبینند.
خواستم بعد بازار یه مطلب غیر مرتبط بذارم که خواندنش خالی از لطف نیست
مردم ایران زامبی شدهاند
به گزارش رادیو (CRI)، این متن انتقادی اشاره داشته که مردم ایران مانند زامبیها هیچ هدف و آرزویی ندارند و تنها صبح و شبهای خود را به هم پیوند میزنند. یادداشت «مردم ایران زامبی شدهاند»، تاکنون هزاران مرتبه در ایمی...ل و شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و بسیاری از کاربران آن را مورد توجه قرار دادهاند. نظر شما در مورد این نوشته چیست؟
ضمن تشکر از شما
این یک واقعیت است
ولی به 100 درصد جامعه برنمیگردد
در طی 100 سال گذشته و با استفاده از طرفندهای مختلف مردم ایران را به عنوان کاندید بعد از هند انتخاب تا این بلا را سر مردم بیاورند
کارگزاران آن را هم اکثرا میشناسند
شاید بتوان گفت نیمی از مردم و شاید درصدی بالاتر به این مریضی مبتلا شده اند
آدم متاسف میشود وقتی اینطوری جلوی آئیینه منتقدان دنیا قرار میگیرد و متوجه این موضوع میشود
امتياز تسهيلات مسكن 80 هزار تومان
آقای صالح آبادی شما که هر روز یک تز تو بورس می دادید یک روز امدید قیمت پایانی ساعت 12 رو را انداختی یک روز دیگه تو عرضه های اولیه بیشتر از کاربر بورسی سهم در نظر گرفتی( نماد حخزر )
بابا تو که این قدر به فکر کاربران بورسی هستی و صندوق حمایت تشکیل دادی یکم هم به فکر مردم باش 80 هزار تومان به خاطر 500 هزار تومان وام؟ و اینکه با این امتیاز تسهیلات مسکن که شاخص رو بالا نمی برند
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر