کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز همگی خسته نباشید روز خوبی بود انشاا... که فردا بهتر باشه امیدوارم روز خوبی رو سپری کنید تافردا زنده باشید وسلامت .
آره خیلی خوب بود.همین که نمردیم بازم خدا رو شکر.
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
روزها همه خوبند ولی روز خوبی برای بورس نبود البته امیدوارم شما سود کرده باشید
دوستان عزیزمن خیلی ناراضی نبودم البته کچینیم وتوشم خودروییهام داروییهام همه منفی بودن فقط ساراب وسترانم کمی مثبت بودن ولی خوب امیدوارم چون اگر ناامیدم باشم بازم کاری از دستم برنمیاد وخودمو بیشتر اذیت میکنم البته از بازارانتقاد میکنم که اونم برای دلداری خودمه . انشاا... که همگی سود کنیم .
دوستان عزیزمن خیلی ناراضی نبودم البته کچینیم وتوشم خودروییهام داروییهام همه منفی بودن فقط ساراب وسترانم کمی مثبت بودن ولی خوب امیدوارم چون اگر ناامیدم باشم بازم کاری از دستم برنمیاد وخودمو بیشتر اذیت میکنم البته از بازارانتقاد میکنم که اونم برای دلداری خودمه . انشاا... که همگی سود کنیم .
آدم از این ناراحت میشه که یک نفر یا یک گروه بدون اطلاع رسانی نسبت به علت عرضه ها دست به اینجور دستکاریها بزنند
و بدتر از اون اینه که همه شون دروغ بگند
من هم این روش شمارو خیلی میپسندم
لااقل یه خرده فشار روانی رو تو نزولها کم میکنه
ارادتمند...آره چه ایرادی داره نوسان منفی خوب بگیریم و تعداد سهام رو ببریم بالا...اینطوری هم میشه سود کرد...البته این در صورتی که نزول سهم اصلاح باشد نه ریزش چون ریزش برای سهام یک سیگنال
خروج و عدم ورود است اما اصلاح فرصتی است برای نوسان منفی و گرفتن نوسان مثبت برای کسانی که جا مانده اند
نظر