خرید وصنا
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
شك نكن و بخردر اصل توسط soroush پست شده است مشاهده پستدوستان نظرتون با خعتبار چیه؟
بخرم یا بایستم تا بانک پاسارگاد بیاد؟خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
به دليل كمبود نقدينگي فقط نظاره گر بوديم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
ریسک کردیدر اصل توسط kaku پست شده است مشاهده پستخرید وپست روی منفی کامل:shangol:احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
حفاری معامله بلوکی داره منم زیاد دارم اما صبر کردم تا ببینم چی میشه این سهم تا قبل از انفجار سکوش جز بهتین های بازار بوددر اصل توسط اراك_بورس پست شده است مشاهده پستفروش فاسمن و كمي خبهمن و حفاري
خريد بانك پارسيان و صادراتاحسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
نظر
-
خرید شکربن و اضافه کردن پسهند[SIZE="۳"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
خريد خوبي بود. ايشالله با هم سود خوفي بكنيم.در اصل توسط Amo Hoseian پست شده است مشاهده پستخرید شکربن و اضافه کردن پسهند
رتكو هم الان بنظرم براي خريد مناسبه. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
مباركه. يه افزايش سرمايه ۵۰ درصدي در پيش رو داره كه تا قبل از اتمام سال بايد انجام بدهدر اصل توسط mgh۶۰۲۰۰۵ پست شده است مشاهده پستمن امروز وكار خريدم نظرتون چيه دوستان؟
:green:. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
اقا سروش به نظر من سهم رو دارن جمع میکنن من واسه افزایش سرمایه خریدمدر اصل توسط soroush پست شده است مشاهده پستریسک کردی[SIZE=۴][COLOR="#۰۰۰۰۰۰"][U]مادر[/U][/COLOR] تنها کسيست که ميتوان "[COLOR="#۰۰۰۰۰۰"]دوستت دارم[/COLOR]"هايش رااا باور کرد حتي اگر نگويد...[/SIZE]
نظر

نظر