کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب شبندر بنده یادمه برج ده پارسال شدیدا توصیه به خرید خکمک میکردید و اون روز حجم خوبی هم زد ولی متاسفانه همون روز سقف قیمتی بود و شروع به ریزش کرد نزدیک به 60 درصد.....ایا واقعا این کار شما درست بود؟عده ای رو بدبخت کردید رفت ولی هنوزم دارید تبلیغ از سهام های میکنید که خدا میدونه چی توش هس......اینکار شما واقعا کار درستی نیست چون مطمینن حرام خواری رو پیشه گرفتید....چون دوستانی هستند ناوارد و امکانش هس به حرف شما گوش دهند....پس شدیدا توصیه میکنم دست از این کار زشتتون بردارید
دوست خوبم اولا من هيچ توصيه اي براي خريد و فروش ندارم و هركسي مسول كارخودشه، دوما خكمك تا 150 تومان پايين آمده بود و بعد از خريد تا 270 تومان بالا رفت حدود 80 درصد سود، الانم ختراك 174 تومانه و قراردادي درحال بسته شدن با كشور...هست كه حدود 40ميليارد تومان سود خالص داره در كل هر سهمي كه تراكتور داره من خريدم حالا شما ببينيد چقدر در روزهاي آينده بالا خواهند رفت يك هفته ديگه همه ميفهمندكه چه خبره.حجم خريد امروز را ببينيد ميفهميد كه خيلي ها خبرهاي خوبي از ختراك دارند من امروز فقط 500هزارتا خريدم 800تاي ديگه كيا هستند؟ تا يك هفته اينده هم خريدارم. اما وسينا: امسال 68 تومان سود تقسيم كرده و سال بعد هم حدود 70 تومان تقسيم ميكنه با قيمت 173 تومان به نظرتون ارزنده تر از اين سهم وجود داره؟ از امروز شروع به خريد اين سهم كردم و اگر به صف فروش برسه همه صف را بر ميدارم كلا تز من خريد ازصف فروش سهامهاي با ارزشه دوستان به خريد و فروش بنده توجه نكنيد خودتان تصميم بگيريد من فقط اعلام كردم.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوست خوبم اولا من هيچ توصيه اي براي خريد و فروش ندارم و هركسي مسول كارخودشه، دوما خكمك تا 150 تومان پايين آمده بود و بعد از خريد تا 270 تومان بالا رفت حدود 80 درصد سود، الانم ختراك 174 تومانه و قراردادي درحال بسته شدن با كشور...هست كه حدود 40ميليارد تومان سود خالص داره در كل هر سهمي كه تراكتور داره من خريدم حالا شما ببينيد چقدر در روزهاي آينده بالا خواهند رفت يك هفته ديگه همه ميفهمندكه چه خبره.حجم خريد امروز را ببينيد ميفهميد كه خيلي ها خبرهاي خوبي از ختراك دارند من امروز فقط 500هزارتا خريدم 800تاي ديگه كيا هستند؟ تا يك هفته اينده هم خريدارم. دوستان به خريد و فروش بنده توجه نكنيد خودتان تصميم بگيريد من فقط اعلام كردم.
گیرم که شما 500 تاش رو خریدی، 800هزار تش رو تقسیم به 110 نفر کنی میشه چند؟! یهنی هر کدوم از این افراد میانگین 1200000 هزار تومان سهم خریدن که این خودش بیانگر اینه که افرادی که با پول سنگین وارد سهم شدن یک ادعای پوچ و ....
این سهم امروز به حمایت خورده واسه همین اینطوری حمایت میشه!
گیرم که شما 500 تاش رو خریدی، 800هزار تش رو تقسیم به 110 نفر کنی میشه چند؟! یهنی هر کدوم از این افراد میانگین 1200000 هزار تومان سهم خریدن که این خودش بیانگر اینه که افرادی که با پول سنگین وارد سهم شدن یک ادعای پوچ و ....
این سهم امروز به حمایت خورده واسه همین اینطوری حمایت میشه!
ختراك امسال 10تومان سود تقسيم كرد شما مقايسه كنيد با سهمهاي اين گروه و ديگر گروه ها مثلا وآذر هيچ سودي تقسيم نكرده و قيمتش هم 250 تومانه البته ختراك در صورت صعود خيلي طوفاني صعود خواهد كرد زيرا سفارشهاي زيادي براي ادوات كشاورزي خواهد آمد و قالب تمام اين ادوات را ختراك طراحي و تهيه ميكنه بنابراين آينده درخشان و خوبي در انتظار سهم هست به نظرم تا 250 تومان براحتي در طي چند روز آينده بالا خواهد رفت براي حقيقهاي تازه كار بهتره در موقع صعود خريد كنند مگر اينكه روششان ايجاب كنه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
ختراك امسال 10تومان سود تقسيم كرد شما مقايسه كنيد با سهمهاي اين گروه و ديگر گروه ها مثلا وآذر هيچ سودي تقسيم نكرده و قيمتش هم 250 تومانه البته ختراك در صورت صعود خيلي طوفاني صعود خواهد كرد زيرا سفارشهاي زيادي براي ادوات كشاورزي خواهد آمد و قالب تمام اين ادوات را ختراك طراحي و تهيه ميكنه بنابراين آينده درخشان و خوبي در انتظار سهم هست به نظرم تا 250 تومان براحتي در طي چند روز آينده بالا خواهد رفت
نظر