امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zereshkkk
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 3474

    #43561
    پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

    میشه گقت دامین 110 درصد بازدهی تو دوماه دوماه ونیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    نظر

    • naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

      #43562
      پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

      در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      خرید سایپا /:.coolsmiley02:./

      زمانی که حق های سایپا بیان تازه موتورش روشن میشه
      کدوم حقا؟!
      افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بود و اگهی ثبت افزایش سرمایش هم اومده!

      نظر

      • رهـــا
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 342

        #43563
        پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

        در اصل توسط رهـــا پست شده است View Post
        بـاشه زنبور جان میخرم . فقط تو بیا امروز یــکم بـترانس 4450 بخر 200% نــه ولی 10% کوتاه مدت میده......

        بـا آشـنایی که مـن بـا دکتر ک ب.. دارم. فـردا لنگ حجم مبناییم....
        شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

        نظر

        • milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

          #43564
          پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

          در اصل توسط naruto پست شده است View Post
          کدوم حقا؟!
          افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی بود و اگهی ثبت افزایش سرمایش هم اومده!
          گزارشش رو ندیده بودم.....الان دیدم حق با شماست
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

          نظر

          • مجتبی مصلحMTM
            عضو فعال
            • Mar 2014
            • 1656

            #43565
            پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

            لذت بردن از معاملات حسینا ۹۰٪حسینافول شده سبدم
            بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

            نظر

            • نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

              #43566
              پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟



              ياد بگيريم که ضرر کردن را دوست داشته باشيم!

              اين چيزي است که شما هميشه از معامله‌گران موفق بازار مي‌شنويد و اگر مي‌خواهيد چه در بازار و چه در خارج از آن يک تریدر موفق باشيد، باید ياد بگيريد که ضرر کردن را دوست داشته باشيد!
              در حقيقت، ضرر کردن نبايد باعث رنجش شما شود؛ البته اشتباه نکنيد. شما از پذيرفتن ضرر، خوشحال نخواهيد شد، اما بايد خوشحال باشيد در زماني که بازار موقعيت سودرساني مناسبي در اختيار شما نمي‌گذارد، از آن خارج مي‌شويد.
              اغلب افراد اين نکته را به بدترين شکل ممکن ياد مي‌گيرند (البته اگر ياد بگيرند!). آنها پيش از آن که بفهمند پذيرفتن ضرر مي تواند خوب باشد، تمام پول خود را از دست مي‌دهند. معامله‌گران موفق به جاي اينکه مانند اغلب مردم چشم خود را بر روي پوزيشن‌هاي ضررده ببندند، خود را در مقابل اين واقعيت مي‌گذارند که ممکن است اشتباه کرده باشند، و در نتيجه ايشان زماني که وقت پذيرش ضررشان رسيده باشد، اين کار را با جان و دل و بدون درنگ انجام مي‌دهند و پوزيشن را با همان ضرر مي‌بندند.
              معاملات ضررده شما، به‌عنوان يک انسان، چيزي از شما کم نمي‌کنند. شما معاملات ضررده خود نيستيد. همان‌طوری که شما برد معاملات خود نيستيد. آنها فقط نتيجه کار و تجارتي هستند که شما انجام مي‌دهيد.به نظر می‌رسد، علت اینکه بسياري از افراد با راحت شدن از شر پوزيشن‌هاي ضررده خود مشکل دارند، این است که فکر مي‌کنند اين پوزيشن‌ها، انعکاسي از شخصيت خودشان هستند. چه تفکر اشتباهي.
              ضرر جزئي لاينفک از کار تجارت است. تقريبا همه معامله‌گران موفق، همه روزه، پوزيشن‌هاي ضررده دارند. اما خود را درگير اين تفکر که اين ضررها بخشي از ايشان است نمي‌کنند. مي دانند و آگاهند که اين بخشي از کار است و هر چه زودتر از شر اين ضرر خلاصي يابند، سريع‌تر مي‌توانند به‌دنبال موقعيت مناسب بعدي بگردند تا سودي دريافت کنند. البته گفتن اين حرف بسيار آسان‌تر از عمل کردن به آن است، اما اين حقيقت پول درآوردن در اين بازار است.
              يکي از دوستان من بيش از 15 سال است که بر روی سهام S&P معامله می‌کند. شايد بتوان وی را يکي از 5 معامله‌گر برتر S&P و حتي يکي از 25 معامله‌گر برتر جهان ناميد. خانه‌اي که او در آن زندگي مي‌کند، 14 اتاق خواب و 6 گاراژ دارد! وی به وضوح يکي از بهترين‌هاي اين حرفه است.
              وی تقريبا هر روز در معاملات ضررده خود هزاران دلار از دست مي‌دهد. شايد ميزان پولي که وی ظرف يک روز از دست مي‌دهد از پولي که خيلي از مردم ظرف يک ماه به‌دست مي‌آورند بيشتر باشد. البته او هزاران دلار هم در پوزیشن‌هاي سودده خود به‌دست مي‌آورد. آنچه وی آموخته اين است که بپذيرد، ضرر بخشي از اين بازي است و هر چه زودتر بتواند ضرر خود را متوقف کند، زودتر مي‌تواند يک موقعيت سودده بيايد. عين اين مسئله در مورد شما هم صادق است، البته در مقياسي کمي کوچک‌تر.
              يکي از مهم‌ترين نکاتي که بايد بياموزيد این است که "چرا دوباره فکر کردن به احتمال ضررده بودن پوزيشن تا این اندازه اهمیت دارد؟" اگر اين را از قبل به خود نياموزيد، ممکن است در زمان وقوع باعث وحشت شما شود و به يکباره با همان موقعيتي مواجه شويد که هميشه از وقوع آن مي‌ترسيديد. به‌ عبارت ديگر، آن بلايي که نبايد بر سر شما مي‌آيد! اما چنان‌چه ياد بگيريد که اين اصول را درک کنيد و بپذيريد، تنها آنگاه قادر خواهيد بود از تبديل شدن پوزيشن‌هاي ضررده خود به ضررهاي هنگفت و يا حتي از دست رفتن کل سرمايه - و بدبخت شدن! - جلوگيري کنيد.

              مارک داگلاس، نويسنده کتاب تریدر منظم مي گويد: "به محض اینکه متوجه شديد پوزيشن‌هاي شما ضررده هستند، آنها را متوقف کنيد!"
              زماني که ضررها بدین ترتیب مشخص مي‌شوند و بلافاصله جلوي آنها گرفته مي‌شود، ديگر چيزي براي دست دست کردن، بالا و پايين کردن، سنجيدن و يا قضاوت کردن باقی نمي‌ماند و در نتيجه چيزي نمي‌ماند که بتواند شما را وسوسه کند. بدين ترتيب، تهديد براي اينکه به خود اجازه دهيد مرتکب اشتباهي بزرگ و خسارتي عظيم شويد از بين خواهد رفت! اما اگر چشم باز کرديد و ديديد که در حال دست دست کردن و بالا و پايين کردن و شک و شبهه هستيد، در اين صورت يا نمي‌دانيد که ضرر چيست و يا بلافاصله بعد از اینکه آن را تشخيص داده‌ايد، جلوي آن را نگرفته‌ايد. در هر دو حالت، اگر اين کار را نکنيد و پوزيشن شما باز شود و به شما سود دهد، با اين کار، رفتاري نادرست را در خود تقويت کرده‌ايد که بدون شک منجر به يک فاجعه براي شما خواهد شد و چنانچه پوزيشن باز نشده و ضرر بيشتر شود، آنگاه يک چرخه عذاب براي خود ساخته‌ايد که وقتي شروع شد، متوقف کردن آن بسيار دشوار خواهد بود.
              نويسنده در ادامه مي‌افزايد: "به خاطر داشته باشيد که در حقيقت، ترس تنها چيزي است که ما را از ياد گرفتن باز مي‌دارد. اگر همواره نگران اين باشيد که کاري که انجام خواهيد داد (و يا انجام نخواهيد داد) در جهت منافع شما هست يا خير، هيچ‌گاه نخواهيد توانست چيزي جديد درباره طبيعت و ذات رفتار بازار فرا بگيريد. با مشخص کردن و متوقف کردن ضررهاي کوچک، به خود اين امکان را مي‌دهيد تا بهترين راه‌ها را براي بال و پر دادن و اضافه شدن به سودهاي خود فرا بگيريد."
              اگر بتوانيد معنا و مفهوم اين ضررها را براي خود تغيير دهيد، به اين حقيقت ايمان بياوريد که جلوي ضرر را، به محض تشخيص دادن آن بگيريد، آنگاه قادر خواهيد بود از نگراني که ممکن بود همان پوزيشن‌ها براي شما ايجاد کنند، خلاص شويد. به همين دليل است که جمله «باید ضرر کردن را دوست داشته باشيم» اين قدر مهم است! اين کار شما را در موقعيتي بسيار بهتر قرار مي‌دهد تا بتوانید کسب سود کنيد!
              منبع

              http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

              نظر

              • look87
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 51

                #43567
                پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                چرا سایت tse
                مقدار پی به ای دامین رو 1.93 نوشته و eps رو هم نوشته 2208؟
                ایا درسته؟

                نظر

                • seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

                  #43568
                  پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                  در اصل توسط look87 پست شده است View Post
                  چرا سایت tse
                  مقدار پی به ای دامین رو 1.93 نوشته و eps رو هم نوشته 2208؟
                  ایا درسته؟
                  http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...0062518826135#
                  باید آپدیت شود که یه روزه اونم اینا ؟!
                  نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

                  نظر

                  • نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

                    #43569
                    پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                    17 نکته‌ای که ذهنتان را آهنربای پول می‌کند.گزارش سمینار دکتر کوروش معدلیمجله پنجره خلاقیت شماره 29 17 نکته‌ای که ذهنتان را آهنربای پول می‌کند روز جمعه اول شهریور سمینار " چگونه ذهنتان را آهنربای پول کنید " با سخنرانی دکتر کورش معدلی در سالن خدمات اول برگزار شد. استقبال از این سمینار بسیار جالب توجه بود و بسیاری از خوانندگان مجله خلاقیت نیز در این سمینار شرکت کرده بودند. از مهمانان ویژه این سمینار می‌شد به دکتر حسن افشار محمدیان، معاونت اداره کل روابط عمومی بانک ملی ایران اشاره کرد که خوانندگان خلاقیت با آثار ایشان در مجله آشنا هستند. در بخش پایانی سمینار هم سخنرانی مهندس محمدمهدی ربانی برنامه‌ریزی شده بود که این سخنرانی هم در همان موضوع قوانین ذهنی ثروتمندی قرار داشت این بخش هم با استقبال حاضران در سمینار روبرو شد. در ادامه نکاتی از این سمینار را برای شما آورده‌ایم. 1- کاملاً مشخص کنیم که چقدر پول می‌خواهیم و این موضوع اهمیت بسیار زیادی دارد، چرا که با مشخص شدن این مبلغ برنامه‌ریزی‌های ما نیز تعیین و مشخص خواهد شد. اینکه عده‌ای در مبلغ خاصی متوقف می‌شوند حتماً دلایلی دارد و باید کشف کنیم چرا مثلاً به ذهن ما بالاتر از مبلغ 200 میلیون تومان نمی‌رسد، در صورتی که می‌توان برنامه‌ریزی کرد که میلیاردها تومان پول به دست آورد. 2- مبلغ مورد نظر را روی کاغذ بنویسیم، اهمیت این مرحله بدین خاطر است که در مبحث هدف‌گذاری تمام اهداف باید مکتوب باشند. فرق بین آرزو و هدف این است که اهداف همان آرزوهای ذهنی ما هستند که روی کاغذ نوشته می‌شوند. 3- برای به دست آوردن هر چیزی باید چیز دیگری را از دست بدهیم. در واقع رسیدن به هر هدفی بهایی دارد که مسلماً باید بهای آن را بپردازیم. به دست آوردن ثروت زیاد علاوه بر هدف‌گذاری، به تلاش وافر نیاز دارد. شاید گاهی مجبور باشیم از خواب خود بزنیم و مجبور شویم ساعت‌های بیشتری را کارکنیم. 4- ساده بنویسید چه مسیری را برای به دست آوردن این پول طی می‌کنید. در واقع با این کار ذهن خود را به کار می‌اندازید تا ایده پردازی کند و در مسیر خلاقیت حرکت کنید. این ایده‌ها و تفاوت‌هاست که باعث رسیدن به ثروت و موفقیت بیشتر خواهد شد. 5- مثبت بنویسیم. ضمیر ناخودآگاه ما تنها معانی مثبت را درک می‌کند و طبق آن برنامه‌ریزی می‌شود بنابراین برای تمام هدف‌گذاری‌ها از جمله هدف‌گذاری جهت رسیدن به ثروت مورد نظرمان، تمام جملات ما باید بار مثبت داشته باشد. 6- در طول راه باید مسیرهای اضطراری داشته باشیم. در واقع باید قبل از وقوع اتفاق، راهکار رهایی از آن را در برنامه‌های خود داشته باشیم تا بلافاصله پس از وقوع، بتوانیم همچنان در مسیر اهداف خود حرکت کنیم. 7- در هر تجربه منفی یک تجربه مثبت قرار دارد. در واقع تمام اتفاقات زندگی ما چه خوب و چه بد سرانجام خوبی دارند که در نهایت به نفع ماست، اما گاهی با عجول بودن، نمی خواهیم مثبت بودن آن را درک کنیم. 8- تاریخ تعیین کنیم و قبل از آنکه دیر شود توقف کنیم و مسیر دیگری را انتخاب کنیم. با مشخص شدن تاریخی که می‌خواهیم به اهداف خود برسیم در واقع خود را برای رسیدن به آن برنامه‌ریزی می‌کنیم و در صورتی که تشخیص دهیم در تاریخ مورد نظر نمی‌توانیم به آن دست یابیم مسیر خود را تغییر دهیم . 9- فقط روی خودتان حساب کنید. اهدافی که ما قرار می‌دهیم تنها باید به خاطر خودمان باشد و نه به خاطر دیگری. هرکسی نتیجه کارهای خودش را می‌بیند و در مبحث به دست آوردن ثروت باید توجه داشته باشیم این نکته بسیار مهمی است که به کسی وابسته نباشیم و تنها روی پای خود بایستیم و با تمام تلاش خود پیش برویم. 10- باید کارکنیم. اصلاً و به هیچ عنوان کیسه‌ای پول برای ما از آسمان به زمین نخواهد افتاد و باید برای به دست آوردن آنتلاش و کارکنیم و باهدف گذاری‌ها، رسیدن به هدف را برای خود تسریع بخشیم. 11- داشتن تصویر ذهنی مناسب از هدف. برای رسیدن به هدف باید از آن تصویر روشنی داشته باشیم تا بتوانیم با تجسم خلاق، آن را به واقعیت نزدیک کنیم و در ضمن باید جزئیات مثبت و منفی آن را نیز در نظر داشته باشیم. 12- باید چیزی را که می‌خواهیم با تمام وجود بخواهیم. در واقع باید هدف مورد نظر آنقدر سوزان باشد تا اشتیاق لازم را در ما به وجود آورد تا در تمام لحظه‌های خود با تجسم خلاق هدف مورد نظر را تصویرسازی کنیم. 13- فرصت‌های طلایی را که همیشه و در همه جا وجود دارند شناسایی کنیم. در اطراف ما همیشه فرصت‌های طلایی وجود دارند که باید آن‌ها را شناسایی کنیم و از آن بهره‌مند شویم. شاید جابجا کردن یک شیئی از یک شهر به شهر دیگر، آوردن محصولی از شمال ایران به تهران یا از تهران به شهرهای دیگر یا ارائه خدماتی خاص، یک فرصت طلایی محسوب شود که باید آن‌ها را آشکار کنیم. 14- داشتن بخشش نسبت به دیگران. در تمام لحظه‌های خود باید این حس بخشش را داشته باشیم و باید بدانیم با بخشش، چندین برابر آن را دریافت خواهیم کرد و انرژی‌های کائنات به سمت ما حرکت خواهند کرد. 15- پول را صحیح مدیریت کنیم. پول را دوست خود بدانیم و از ولخرجی‌ها و بدون برنامه‌ریزی خرج کردن پرهیز کنیم و بدانیم پولی که به دست می‌آوریم باید در مسیر درست خود حرکت کند. 16- سرمایه اولیه را همیشه حفظ کنیم. سرمایه اولیه ما باید حفظ شود و از این سرمایه اولیه، سود حاصل و به آن اضافه شود. این اصل یکی از اصول مهم سرمایه‌گذاری است که باید در همه حال در نظر داشته باشیم. 17- درآمد را دوباره سرمایه‌گذاری کنیم. این نکته مهمی است که درآمد خود را صرفاً صرف امورات زندگی روزمره نکنیم و در عوض کاری کنیم که با سرمایه‌گذاری مجدد ارزشی پایا در زندگی ما پیدا کند.

                    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

                    نظر

                    • abnus
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 754

                      #43570
                      پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                      به نام حق سلام صبح سرد پاییزیتون بخیر وشادی انشاا... که روز خوبی رو شروع کرده باشید .(امیدوارم که امروز روز سبزی برای هممون باشه ).پرسود باشید.

                      نظر

                      • زنبور عسل
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 166

                        #43571
                        پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                        لسرما از منفی به مثبت در حال شکل گیری است

                        نظر

                        • abnus
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 754

                          #43572
                          پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                          گیر حخزر من بودم چون تا روی 600 فروختم جو گیر شد وفنرش از جا در رفت انشاا...که دوستانی که خرید کردن سودکنن .

                          نظر

                          • arashami
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 181

                            #43573
                            پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                            فروش تمام وگردشح
                            فروش تمام توریل
                            فروش نیمی از حفارس
                            من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

                            نظر

                            • iTrader
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 310

                              #43574
                              پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                              منفی
                              کپارس
                              بی شک فرصت خرید

                              ورنا و وساپا
                              کم ریسک ترین ها-زودبازده ترین ها

                              خساپا
                              همراه گروه خودرو پیشرو بازار

                              دکیمی
                              بهترین 1000

                              خاذین
                              عالی فرصت خرید

                              کفرا
                              هنوز شروع نکرده، فرصت خرید

                              نظر

                              • hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

                                #43575
                                پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

                                درود صبحتون بخیر
                                در حال خرید ثباغ
                                آخرین ویرایش توسط hector؛ 2014/10/15, 10:25.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X