کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سهمی که فقط با پمپاژ و فشار پول اونهم به دلیل سیاستهای غلط ، بالا بره میشه لیدر؟؟؟
اگه این تعریف لیدر باشه پس دیگه به سهم ربطی نداره، هر سهمی که این پول رو پشت اون قرار بدن میشه لیدر ! مهم هم نیست دیگه در چه صنعتی هست و چه شرایطی داره و سود و ضررش چیه و ....
دوست عزیز
من با شما وارد بحث نمیشم دلیلش هم اینه که تمامی آمار و ارقامی که شما توی مباحث قبلی که با دیگران ارائه کرده اید،توهمی بیش نبوده.
پس جای بحثی باقی نمیمونه،در مورد پول و قدرت و بورس هم ،فکر نمیکنم اون قدر تجربه بورسی داشته باشید که در این مورد نظر بدید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من با شما وارد بحث نمیشم دلیلش اینه تمامی آمار و ارقامی که شما توی مباحث قبلی که با دیگران داشتید توهمی بیش نبوده.
پس جای بحثی باقی نمیمونه،در مورد پول و قدرت و بورس هم ،فکر نمیکنم اون قدر تجربه بورسی داشته باشید که در این مورد نظر بدید
به نظر من بورس یعنی پول یعنی پولی که وارد هر سهم بشه بی شک ارزنده هس که پول وارد سهم خاصی میشه چون بنا به تجربه کاریم کسایی که پول های سنگین وارد سهم خاصی میکنن چیزایی میدونن که ما نمیدونیم.....
بـکام خروج از مثلث و شکست روند نزولی میان مدت = پایان اصلاح = شروع صعود سهم/:.wubsmiley.:/
بکام ( كارخانجات توليدي شهيد قندی ) علاوه بر تکنیکال خوب سهم و سیگنال صعود
گویا فروش زمین ها اطراف کارخانه و املاک مازاد شرکت قوت گرفته است و در سایت بغلی، مصوبات شورای شهر مبنی بر فروش زمین های بکام منتشر شده و بخشی از مصوبات با مهر و امضاء شورای شهر آمده است.
به نظر میرسه که با اتفاقات و اخبار پیش رو ، در بکام شاهد لپارس دیگری خواهیم بود و رشد و صعود خوبی در پیش داشته باشه.
سلام بر همه دوستان. این خبر بالا را چند روز پیش در تاپیک نوشتم، گویا فروش زمین های مازاد بکام (کارخانجات شهید قندی ) قطعی شده.
این مطلب در سایت همسایه نوشته شده بود که چون در ارتباط با تحلیل و پست بنده است، قرار میدهم.
این هم خبر و تحلیل یکی از سایتهای بورسی که امروز منتشر شده .
گروه برقی و تجهیزاتی :در مورد نماد بكام ( شركت کارخانجات شهید قندی ) شنیده هایی در مورد احتمال فروش زمین های مازاد شركت به گوش میرسد ، حجم معاملات نیز طی چند روز گذشته در این نماد افزایش یافته است ، حجم دارایی های مازاد شركت بسیار بالا میباشد و در صورت صحت این خبر و فروش آن سود مناسبی نصیب شركت خواهد شد که میتواند باعث رشد قیمتی قابل توجه این نماد گردد.
اصل خبر و مصوبه شورای شهر در خصوص فروش زمین های اطراف کارخانه و املاک مازاد بکام :
مصوبات شورای شهر-
انتقال کارخانه تولیدی شهید قندی به شهر ابركوه و در ازای الحاق اراضی کارخانه به محدوده شهر یزد.
لازم به ذكر است که طرح مذكور با مساحت بیش از 420 هكتار (65 هكتار اراضی کارخانه شهید قندی+ 355 هكتار فازهای 1و 2 و 3 طوبی، 4 درصد به شهر 10700 هكتاری شهر یزد اضافه می کند)
تصویب طرح آماده سازی اراضی 10 هكتاری شهید قندی در کمیسیون ماده 5 شهر یزد و ابلاغ و فروش زمین های آن و خط محدوده توسط شورایعالی معماری و شهرسازی و اعلام آن توسط دبیرخانه محترم.
و همچنین تصویر و نامه زیر که شركت به بورس اعلام کرده.
من با شما وارد بحث نمیشم دلیلش هم اینه که تمامی آمار و ارقامی که شما توی مباحث قبلی که با دیگران ارائه کرده اید،توهمی بیش نبوده.
اعتراف جالبی بود، تعریف لیدر که به آمار مربوط نمیشه !
راستی آمار و ارقام دولت روحانی رو هم توهم می دونید؟
در مورد تجربه هم قبلا گفتم، بنده از سال 1379 وارد سرمایه گذاری در بورس شدم
به نظر من بورس یعنی پول یعنی پولی که وارد هر سهم بشه بی شک ارزنده هس که پول وارد سهم خاصی میشه چون بنا به تجربه کاریم کسایی که پول های سنگین وارد سهم خاصی میکنن چیزایی میدونن که ما نمیدونیم.....
اون قدیما به گوسفندهای دم فروش نمک میدادن تا آب بخورن چاق بشن بعد بفروشنش
اگه این پولی که شما میگی برای چاق کردن سهم باشه که فقط مایه دردسر برای خریدارههای جزء هست
نظر