کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عرضه اولیه 10 درصد سهام قاسم ایران در اواخر هفته جاری:مدیرعامل شرکت فرابورس از عرضه اولیه ۱۰ درصد سهام شرکت قاسم ایران در اواخر هفته جاری و به شرط انتشار اطلاعات خبر داد.
درود . فروش 20% از سگما به صف .برای خرید ؟؟؟
خرید م یه پلـه تا حالا ... اگر بازار منفی نبو د...شاید صفش میکردم ... مفت مفت 4ماهه از زیر خاکی در اومده یه مناره 50% زده ....حق پایان کار به مـــا نــداده!!! .....
مشخصات فنی یه هلو را برای من داشت مخصوصآ گروه دلیران کردنند حیاط خلوت خودشان آ مـارشو گرفتم امروز فروش رو مثبت زیــاد داره ..
نوش جونشون سهم نقلی همینه....سهم ثـاژن.....
فروش وساخت به صف خرید
خرید ثعمرا
پرش از این ساختمون به اون ساختمون(مرد عنکبوتی)
احتمالا وساخت فردا استراحت داره ثعمرا باید سرش شلوغ بشه اگه حمایت کار بکنه(امیدوارم درست گفته باشم)
وبشهر و وملت واچینگ
این دو صفحه را ببین
تو اولی یه تحلیل از دانا هست و تو دومی شاخص گروه بیمه
با توجه به اینها و مشخصات ایچیمیکو، به نظرم دانا را که نگه دار ولی دی را بررسی نکردم
ضمنا تاکید میکنم مسئولیت خرید و فروش با خودتان است!!!!!!!!!!!!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
با درود
دوستان همانگونه که دیروز عرض کردم ، اگثر نمادها نیاز به اصلاح دارند .
در خریدها دقت کنید . چند نمادی که دوستان خرید کردند تقریبا ابتدای اصلاح قرار دارند .
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
با درود
دوستان همانگونه که دیروز عرض کردم ، اگثر نمادها نیاز به اصلاح دارند .
در خریدها دقت کنید . چند نمادی که دوستان خرید کردند تقریبا ابتدای اصلاح قرار دارند .
ارادتمند
آرمین فروهر
نظر