کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این فروم از نظر اخلاق جزوه بهترینهای ایران است و من تو این فروم تا به حال بی احترامی ندیدم همه اخلاق ها عالی و خوب
...
کاملا موافقم.
یه چیز خوبی که این سایت داره، احترام به نظرات مخالفه (البته نسبتا) بنده رو توی یه سایت دیگه (آ د ا ن) بخاطر فقط یه پست، که مخالف نظرات مدیر انجمنشون بود، مسدود دائم کردند. تازه پستی که اصلا هیچ توهینی نبود و فقط انتقاد بود. در صورتی که اون مدیر به همفکرای خودش اجازه میداد هر توهینی رو به هرکسی دوست دارن بکنن. اما تا یه نظر مخالف بیان میشد، سریع مسدود دائمش میکرد.
خلاصه سایت و فروم خوبی هست اینجا
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
با درود
شکربن تا اینجا اومد و باید اصلاح کنه .
فکر کنم فردا صفش عرضه بشه .
چند وقتیه که یک استراتژی خیلی وقتمون رو گرفته ، جناب نوام در جریانه ، امیدوارم بتونیم کاربردی و بهینه ازش استفاده کنیم ، برای بازار جهانی که خیلی خوبه .
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
با درود
شکربن تا اینجا اومد و باید اصلاح کنه .
فکر کنم فردا صفش عرضه بشه .
چند وقتیه که یک استراتژی خیلی وقتمون رو گرفته ، جناب نوام در جریانه ، امیدوارم بتونیم کاربردی و بهینه ازش استفاده کنیم ، برای بازار جهانی که خیلی خوبه .
ارادتمند
آرمین فروهر
امیدوارم یک تاپیک برای بازار جهانی به زودی ایجاد کنیم و اونجا پوزیشن های خوبی برای معاملات قرار بدیم ، البته با کمک دوست خوبم نوام .
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
با ورود قاطعانه به چهارچوب بالایی بخرید و اگر مقاومت زد باز بخرید
در صورت عبور از 137 یعنی گذر از میانگین 9 روزه کومو بله و هدفی مشخص نمی کنیم که تا کجا
در غیر این صورت نه
پی نوشت: بسیار خوبه پست ها در جهت رقابت باشه تا یادگیری بالا بره
همون کاری که من و دوستانم در بازار فارکس الان راه انداختیم و دقیقا جایی که اون خرید میزنه من فروش میزنم و خیلی این نکات آموزنده است
موفق باشید همگی به خصوص دوست عزیزم سجاد
درود
ارادت
من تصمیم گرفتم 70 درصد سبدم رو یکی دو ماهه ببندم(با توجه به نتیجه مذاکرات و حداقل تا زمان 3 آذر)
بقیه هم که طبق عادت نوسان گیری
بنابراین خرید چند درصد بالا پایین برام زیاد مهم نیست
اما حمایت معتبر پلاسک 125 است اگه برسه بهش استقبال میکنم
امیدوارم در فارکس هم موفق باشی
من که فعلا گیرم نمیتونم وارد شم تا ببینیم خدا چی میخواد
درود
ارادت
من تصمیم گرفتم 70 درصد سبدم رو یکی دو ماهه ببندم(با توجه به نتیجه مذاکرات و حداقل تا زمان 3 آذر)
درود
ارادت
آفرین...واقعا کار درستیه
قربانت سجاد جان...خیلی خوشحال میشم تو هم بیای...من و حسین فعلا هستیم...مسعودم که اومده...بازار خوبیه به خصوص برای شما که بیشتر تکنیکال کاری...
کارگذاری اگاه چند ماه پیش ا وومد 70 میلیون وپترو خرید و اخرش هم با ضرر داد رفت
دنبال اصل باش این فرع هستن
دقیقا موافقم ، زمانی که بازار خراب شد بچه های این کارگزاری که باشون کار می کنم داشتن پول جمع می کردن که گوسفند قربونی کنن بلکه سهماشون به قیمت خرید برگرده !! :))
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
گفته می شود در نماد صنعتی بهشهر شرکت گروه مالی ملت بازی می کند و برنامه رشد تا 900-1000 تومان هست.گفته می شود امروز گروه مالی ملت 22 ملیون سهم پترول خریده است.از قرار افزایش سرمایه 150% قند نیشابور در آینده نزدیک عملیاتی می شود.- گزارش شرکت هاشرکت کربن ایران شفاف سازی داد که فعلاً برنامه فروش دارایی ندارد و هر اقدامی در این خصوص انجام گیرد از طریق کدال منتشر خواهد شد.ریخته گری تراکتورسازی در دوره شش ماهه موفق شد 73% از سود 103 ریالی خود را پوشش دهد.ایران خودرو دیزل در دوره شش ماهه (354 ) ریال زیان شناسایی کرد.ایران یاساتایر و ورابر در شش ماهه تنها 41% از بودجه سال را پوشش دهد.مهندسی نصیر ماشین در شش ماهه تنها 34% از سود 324 ریالی را محقق نمود.محورسازان ایران خودرو در 6 ماهه تنها 3 ریال از سود سال را پوشش داد.زغال سنگ نگین طبس در دوره شش ماهه 58% از سود 346 ریالی را پوشش داد.
نظر