امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14636

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

بازار فرصت خرید است
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمد3
      عضو فعال
      • Aug 2014
      • 458

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      تاثیر فارس بر روی شاخص از 250واحد منفی شد 32 واحد منفی.
      حالا باید حال فروشنده ها رو پرسید.
      رئيس تا اينجا خوب عمل كرده، اگه فارس همونطور ميموند و شاخص زير 69390 بسته ميشد اصلا جالب نبود ولي الان جاي اميدواري داره /:.smilingsmiley.:/

نظر

• ارزو
        عضو عادی
        • May 2012
        • 272

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
        واقعا چقدر این بازار فروشنده داره
        طرف یک کم صبر نداره
        رنج منفی میزنه
        انگار جنگ شده

کلا ادم نقد کنه بهتره
        حداقل جنگ اعصاب نداره

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
          رئيس تا اينجا خوب عمل كرده، اگه فارس همونطور ميموند و شاخص زير 69390 بسته ميشد اصلا جالب نبود ولي الان جاي اميدواري داره /:.smilingsmiley.:/
          ولی این شگرد را ما خیلی وقته بلدیم .... پس کار عوامل زیر دسته !
          باز به گفته فطانت کوتاه مدت طعم شیرینی را خواهد چشید ...... ان شالله
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10176

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
            واقعا چقدر این بازار فروشنده داره
            طرف یک کم صبر نداره
            رنج منفی میزنه
            انگار جنگ شده

کلا ادم نقد کنه بهتره
            حداقل جنگ اعصاب نداره

فشار فروش فارس گرفته شده،حداقل یکی دو روزه فروشنده قوی نخواهد داشت.
            فردا اندکی فشار تقاضا در مثبت بالا بره ممکنه صف خرید رو هم تجربه کنه و این میتونه تاثیر مثبتی در شاخص داشته باشه.
            البته هنوز فارس در روند نزولی هست و باید خودش رو ثابت کنه که با این اوضاع نفت بیشتر بدرد نوسانگیری میخوره
            .
            .
            .
            .
            .
            عاشق معاملات ختراک هستم
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

خرید پله ای دیگر از فنرسازی زر
              با شناوری پایین که سهم داره در صورت مثبت بودن بازار فردا سهم گیر نمیاد
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• daylaq
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 292

به نظر من که فروشندگان یک هفته اخیر متضرر خواهند شد:((
                ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10176

محمد رحمتی عزیز ،یکی دو میلیارد نداری این خبهمن رو تکون بدی؟:D
                  هنوز داریش؟ این سهم آینده خوبی داره،فقط کافیه بره بالای 200تومن.چه شود.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    محمد رحمتی عزیز ،یکی دو میلیارد نداری این خبهمن رو تکون بدی؟:D
                    هنوز داریش؟ این سهم آینده خوبی داره،فقط کافیه بره بالای 200تومن.چه شود.
                    عرض ارادت خدمت آقا سجاد گل

من کجا یکی دو میلیارد کجا

من موقتا 188 خارج شدم

سهم بسیار عالیه مخصوصا با دید یکی دو ساله
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محمد3
                      عضو فعال
                      • Aug 2014
                      • 458

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                      به شاخص فردا خوشبينم /:.Heart.:/
                      اون آخر وقت هم چون ديدن شاخص فاصله زيادي با مقدار بحراني داري و لازم نيست ديگه حقوقي فارس فيتيلو اورد پايين!
                      ضمنا دوستان اين حركتو با قبلنا اشتباه نگيريد، امروز حقوقي عين آدم! اومد خريد نه اينكه مثل قبلنا كه مسخره بازي بين خودشون بلوك ميزدن!!!
                      همينطور ادامه پيدا كنه تغييرات رو احساس ميكنيم /:.smilingsmiley.:/

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

شاخص امروز باید 500 تا منفی میشد
                        با این بلوک زدن رو فارس و این مسخره بازی ها شاخص در نهایت 200 تا منفی شد
                        آخه تا چه حد این مسئولین میتونن کثیف باشن
                        پولمون رو جایی آوردیم که اصلا اهمیتی به ما نمیدن . نه حمایتی نه هیچی
                        امسال این بازار بدبخت کرد مارو

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

خیلی خیلی برام جالبه که نگاه ها به سمت سهمی مانند فارس است که هیچ ربطی به هیچ گروه دیگری از بازار ندارد

در هیچ جای دنیا نمیتونید چنین چیزی رو پیدا کنید که بخاطر یک سهم در صنعت پتروشیمی بازار نزول کند

بسیار جالب و البته همه اینها جای تاسف که بورس بخواد با یک سهم نزول و صعود کند و یا اینکه با آمدن یک فرد جدید با باند بازی و سفته بازی حرکت کنه

پس بازار کارا چیه؟

همین حرف این آقای فطانت که طعم شیرینی رو می چشونیم یعنی چی؟یعنی سفته بازی...یعنی دخالت در بازار یعنی روز از نو روزی از نو

نگاه به این بازار زیاد است چه برسه به بررسی آن

پی نوشت: سهام ندارم.هدف تخریب نبود.یک انتقاد و یک نظر بود و امیدوارم بپذیرید

نظر

• RAMIN PEDRAM
                            عضو عادی
                            • Aug 2014
                            • 199

در اصل توسط alihavc پست شده است View Post
                            درود بر شما
                            ممنونم بابت مطالب خوب تان
                            اگر ممکن است در مورد آموختن تجربیات شما راهنمایی کنید
                            با تشکر
                            ...... با سلام ممنون از لطفتون ، من مهمترین و اصلی ترین بعد موفقیت در بازارهای مالی را مدیریت رفتار و احساسات تریدر می دونم.که قطعا" با آموختن ظرایف مدیریت

سرمایه و طراحی پلن ترید متناسب با ویژگیهای روانی و شغلی می تونه بستر مناسبی برای موفقیت رو در بازار فراهم کنه.آموختن تحلیل های مختلف فاندی و تکنیکالی در

مرتبه دوم اهمیت قرار داره. چون همگی با صرف وقت مناسب و هوشی مختصر می تونند.درش به حد خوبی استاد بشن.اما پاشنه آشیل تریدرها نوع نگاهشون به

بازارو انتظار از بازار می باشد. موفق ترین نگاه به بازار نگاه احتمالاتی به بازار هست نه قطعیتی. یعنی بی طرفانه و بدون پیش داوری باید به لبه ها نگاه کرد.

و با تعیین حد ضرردر تمامی لبه ها پوزیشن گرفت و کاری به نتیجه اون نداشت و روی اون تمرکز نکرد.چون هرلحظه در بازار منحصر به فرد هست

و موفقیتها و شکستها به طوری تقریبی و تصادفی در لبه ها توضیح شده اند.

از بهرامی دیواری کوتاه تر پیدا نکردم.!!!! بزرگترین مشکلی که من بهش پی بردم اینه که امیر بهرامی سراسر شور و هیجان هست. و تلاش می کنه

با حرارت و ذوق زدگی تلاش هاش رو به اطلاع دیگران برسونه و این یعنی آفت ترید. و بلای جان تریدر. در بالای 80درصد پستهاش شما این

هیجان و احساسات رو به وضوح می بینید.

[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                              ...... با سلام ممنون از لطفتون ، من مهمترین و اصلی ترین بعد موفقیت در بازارهای مالی را مدیریت رفتار و احساسات تریدر می دونم.که قطعا" با آموختن ظرایف مدیریت سرمایه و طراحی پلن ترید متناسب با ویژگیهای روانی و شغلی می تونه

بستر مناسبی برای موفقیت رو در بازار فراهم کنه.آموختن تحلیل های مختلف فاندی و تکنیکالی در مرتبه دوم اهمیت قرار داره. چون همگی با صرف وقت مناسب و هوشی مختصر می تونند.درش به حد خوبی استاد بشن.اما پاشنه آشیل تریدرها نوع نگاهشون به

بازارو انتظار از بازار می باشد. موفق ترین نگاه به بازار نگاه احتمالاتی به بازار هست نه قطعیتی. یعنی بی طرفانه و بدون پیش داوری باید به لبه ها نگاه کرد.

و با تعیین حد ضرردر تمامی لبه ها پوزیشن گرفت و کاری به نتیجه اون نداشت و روی اون تمرکز نکرد.چون هرلحظه در بازار منحصر به فرد هست

و موفقیتها و شکستها به طوری تقریبی و تصادفی در لبه ها توضیح شده اند.

از بهرامی دیواری کوتاه تر پیدا نکردم.!!!! بزرگترین مشکلی که من بهش پی بردم اینه که امیر بهرامی سراسر شور و هیجان هست. و تلاش می کنه

با حرارت و ذوق زدگی تلاش هاش رو به اطلاع دیگران برسونه و این یعنی آفت ترید. و بلای جان تریدر. در بالای 80درصد پستهاش شما این هیجان و احساسات رو به وضوح می بینید.

قبول دارم...من همیشه با شور و هیجان پیگیر کارام هستم...نه بخاطر پول بخاطر علاقه زیادی که دارم...این ایچیموکو رو می بینما انگار دنیا رو دادی بهم /:.yead.:/

من از خود شما هم این هیجانات رو دیدم و فکر کنم همه دارند فقط باید موقع ترید منطقی بود که موقع ترید به شدت به حرف منطق گوش می کنم

راستی یک اردر سل روی نفت بر روی 56 دلار گذاشتم...نظرتون چیه...در همه تایم ها هم بررسی اش کردم

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

کسی ااز پرتفوی فظاهت خبر نداره
                                مثل اینکه گفته فرصت خریده
                                پي نوشت
                                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

در حال کار...
                                X