کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
واقعا چقدر این بازار فروشنده داره
طرف یک کم صبر نداره
رنج منفی میزنه
انگار جنگ شده کلا ادم نقد کنه بهتره
حداقل جنگ اعصاب نداره
فشار فروش فارس گرفته شده،حداقل یکی دو روزه فروشنده قوی نخواهد داشت.
فردا اندکی فشار تقاضا در مثبت بالا بره ممکنه صف خرید رو هم تجربه کنه و این میتونه تاثیر مثبتی در شاخص داشته باشه.
البته هنوز فارس در روند نزولی هست و باید خودش رو ثابت کنه که با این اوضاع نفت بیشتر بدرد نوسانگیری میخوره
.
.
.
.
.
عاشق معاملات ختراک هستم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خرید پله ای دیگر از فنرسازی زر
با شناوری پایین که سهم داره در صورت مثبت بودن بازار فردا سهم گیر نمیاد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
محمد رحمتی عزیز ،یکی دو میلیارد نداری این خبهمن رو تکون بدی؟:D
هنوز داریش؟ این سهم آینده خوبی داره،فقط کافیه بره بالای 200تومن.چه شود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
رئيس تا اينجا خوب عمل كرده، اگه فارس همونطور ميموند و شاخص زير 69390 بسته ميشد اصلا جالب نبود ولي الان جاي اميدواري داره /:.smilingsmiley.:/
به شاخص فردا خوشبينم /:.Heart.:/
اون آخر وقت هم چون ديدن شاخص فاصله زيادي با مقدار بحراني داري و لازم نيست ديگه حقوقي فارس فيتيلو اورد پايين!
ضمنا دوستان اين حركتو با قبلنا اشتباه نگيريد، امروز حقوقي عين آدم! اومد خريد نه اينكه مثل قبلنا كه مسخره بازي بين خودشون بلوك ميزدن!!!
همينطور ادامه پيدا كنه تغييرات رو احساس ميكنيم /:.smilingsmiley.:/
شاخص امروز باید 500 تا منفی میشد
با این بلوک زدن رو فارس و این مسخره بازی ها شاخص در نهایت 200 تا منفی شد
آخه تا چه حد این مسئولین میتونن کثیف باشن
پولمون رو جایی آوردیم که اصلا اهمیتی به ما نمیدن . نه حمایتی نه هیچی
امسال این بازار بدبخت کرد مارو
درود بر شما
ممنونم بابت مطالب خوب تان
اگر ممکن است در مورد آموختن تجربیات شما راهنمایی کنید
با تشکر
...... با سلام ممنون از لطفتون ، من مهمترین و اصلی ترین بعد موفقیت در بازارهای مالی را مدیریت رفتار و احساسات تریدر می دونم.که قطعا" با آموختن ظرایف مدیریت
سرمایه و طراحی پلن ترید متناسب با ویژگیهای روانی و شغلی می تونه بستر مناسبی برای موفقیت رو در بازار فراهم کنه.آموختن تحلیل های مختلف فاندی و تکنیکالی در
مرتبه دوم اهمیت قرار داره. چون همگی با صرف وقت مناسب و هوشی مختصر می تونند.درش به حد خوبی استاد بشن.اما پاشنه آشیل تریدرها نوع نگاهشون به
بازارو انتظار از بازار می باشد. موفق ترین نگاه به بازار نگاه احتمالاتی به بازار هست نه قطعیتی. یعنی بی طرفانه و بدون پیش داوری باید به لبه ها نگاه کرد.
و با تعیین حد ضرردر تمامی لبه ها پوزیشن گرفت و کاری به نتیجه اون نداشت و روی اون تمرکز نکرد.چون هرلحظه در بازار منحصر به فرد هست
و موفقیتها و شکستها به طوری تقریبی و تصادفی در لبه ها توضیح شده اند.
از بهرامی دیواری کوتاه تر پیدا نکردم.!!!! بزرگترین مشکلی که من بهش پی بردم اینه که امیر بهرامی سراسر شور و هیجان هست. و تلاش می کنه
با حرارت و ذوق زدگی تلاش هاش رو به اطلاع دیگران برسونه و این یعنی آفت ترید. و بلای جان تریدر. در بالای 80درصد پستهاش شما این
هیجان و احساسات رو به وضوح می بینید.
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
...... با سلام ممنون از لطفتون ، من مهمترین و اصلی ترین بعد موفقیت در بازارهای مالی را مدیریت رفتار و احساسات تریدر می دونم.که قطعا" با آموختن ظرایف مدیریت سرمایه و طراحی پلن ترید متناسب با ویژگیهای روانی و شغلی می تونه
بستر مناسبی برای موفقیت رو در بازار فراهم کنه.آموختن تحلیل های مختلف فاندی و تکنیکالی در مرتبه دوم اهمیت قرار داره. چون همگی با صرف وقت مناسب و هوشی مختصر می تونند.درش به حد خوبی استاد بشن.اما پاشنه آشیل تریدرها نوع نگاهشون به
بازارو انتظار از بازار می باشد. موفق ترین نگاه به بازار نگاه احتمالاتی به بازار هست نه قطعیتی. یعنی بی طرفانه و بدون پیش داوری باید به لبه ها نگاه کرد.
و با تعیین حد ضرردر تمامی لبه ها پوزیشن گرفت و کاری به نتیجه اون نداشت و روی اون تمرکز نکرد.چون هرلحظه در بازار منحصر به فرد هست
و موفقیتها و شکستها به طوری تقریبی و تصادفی در لبه ها توضیح شده اند.
از بهرامی دیواری کوتاه تر پیدا نکردم.!!!! بزرگترین مشکلی که من بهش پی بردم اینه که امیر بهرامی سراسر شور و هیجان هست. و تلاش می کنه
با حرارت و ذوق زدگی تلاش هاش رو به اطلاع دیگران برسونه و این یعنی آفت ترید. و بلای جان تریدر. در بالای 80درصد پستهاش شما این هیجان و احساسات رو به وضوح می بینید.
قبول دارم...من همیشه با شور و هیجان پیگیر کارام هستم...نه بخاطر پول بخاطر علاقه زیادی که دارم...این ایچیموکو رو می بینما انگار دنیا رو دادی بهم /:.yead.:/
من از خود شما هم این هیجانات رو دیدم و فکر کنم همه دارند فقط باید موقع ترید منطقی بود که موقع ترید به شدت به حرف منطق گوش می کنم
راستی یک اردر سل روی نفت بر روی 56 دلار گذاشتم...نظرتون چیه...در همه تایم ها هم بررسی اش کردم
نظر