کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گفتم که صفش جمع بشه برمیگرده;)
ببینید سهم هایی مثل باهنر بیش از اینکه به سودش نگاه کنید باید به سایز مزیت هاش نگاه کنید که به خاطر اونها ممکنه بالا برند... مثل ارزش بازار بسیار کمتر از حد واقعی، دارایی های بسیار زیاد، وجود هزینه های مالی شدیدی که در صورت اتمام آن تحول رخ خواه داد، طرح های توسعه و زمان به بار رسیدن آنها و....
درود؛
من وپارس یه پله خریدم و اگه یکم پایین تر بیاد اضافه می کنم اما باید دید بلند مدت داشت به بانکی هایی مثل وپارس. سهم بسیار بسیار کم ریسکه و در صورت حرکت خیلی فرصت خرید نخواهد داد. اما در صورت تمایل می تونید با 1-2 درصد ضرر به راحتی بفروشیدش اگه سهم خوبی پیدا کردید
بحث مصوبه دیروز باز هم نمونه دیگری بود برای سوء مدیریت و نداشتن صلاحیت و شایستگی برخی از کسانی که در مسند قدرت و اختیار نشسته اند. ما خوش بینانه نگاه می کنیم و سوء نیت را منتفی می دانیم...
به راستی چرا باید سرنوشت همچین مملکتی اینچنین باشد؟ کجای کار غلط بوده؟ چرا باید این همه مدیر نالایق در کانون های قدرت وجود داشته باشند؟
اساسا با وضع موجود باید چه کرد؟ نادیده انگاری؟ فرار از خانه و مملکتمان؟ یا ماندن و مبارزه کردن...؟
آیا ما نقش خود را در بهبود وضعیت کشورمان ایفا می کنیم؟ آیا مسئولیت پذیر هستیم؟ اگر جواب وجدانمان به این سوال "خیر" است جای هیچ گله ای وجود ندارد...
بحث مصوبه دیروز باز هم نمونه دیگری بود برای سوء مدیریت و نداشتن صلاحیت و شایستگی برخی از کسانی که در مسند قدرت و اختیار نشسته اند. ما خوش بینانه نگاه می کنیم و سوء نیت را منتفی می دانیم...
به راستی چرا باید سرنوشت همچین مملکتی اینچنین باشد؟ کجای کار غلط بوده؟ چرا باید این همه مدیر نالایق در کانون های قدرت وجود داشته باشند؟
اساسا با وضع موجود باید چه کرد؟ نادیده انگاری؟ فرار از خانه و مملکتمان؟ یا ماندن و مبارزه کردن...؟
آیا ما نقش خود را در بهبود وضعیت کشورمان ایفا می کنیم؟ آیا مسئولیت پذیر هستیم؟ اگر جواب وجدانمان به این سوال "خیر" است جای هیچ گله ای وجود ندارد...
سیدیاسر شما دیگه چرا؟؟
انتظار داری از جو گندم بروید برادر؟!!
اون که باد کاشته باد درو می کنه دیگه....
دنیای ما بر اساس قوانین ثابتی می چرخه قرار نیست که سرنوشت ما چیزی به جز نتیجه رفتار و کردار خودمون باشه. تو کشوری که استبداد و خرافات تو کله باسوادها و مدرک دارانش هم فوران می کنه چه انتظاری از مدیران و روساش میشه داشت؟
خرافات و ناآگاهی انقد زیاده که نمونه های فراوونی ازش رو تو همین سایت خوب بورسی روزانه داریم مشاهده می کنیم
استبداد رای هم که الی ماشا الله.... نمیشه به کسی یا گروهی بگی عقیده و نظرت در کمال احترام مخالف نظر اونهاست...خیلی باید خوددار باشن و بات رودروایستی کنن تا لهت نکنن. این هم نمونه هاش زیاده. حتما خودت بهتر یادته
حالا که این اوضاع ماست چه تعجبی از حال فرزندان همین ملت و مردم که شدن مدیر و مسئول؟
این حضرات همون دوستان و همسایه ها و فامیل و همشهریای مان که شده اند مقامی. از مریخ که نیامدند... من و شمای نوعی هستیم با تفاوتای کوچولو...
من اعتقادی به سونیت ندارم اما معتقدم استبداد رای و خرافه و ناآگاهی بلای جان کشورمه
در مورد موندن یا رفتن خوبان و یارانی چون شما ازین مهلکه هم اگه بذارن دوست داریم بمونین. نذاشتن هم میریم جای دیگری ولی ایرانی می مونیم...
به فرموده شاملوی کبیر
نه در رفتن حرکتی بود
و نه در ماندن سکونی....
یا حق
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
دقیقا منظورم همینه... همه ما می دانیم چرا به اینجا رسیدیم اما حالا نوبت غر زدن نیست... وقت اصلاح جامعه و مملکت است... حال که نرفتیم و ماندیم نباید ساکن بایستیم
حرکتی آرام و با هدف در جهت اصلاح کشور، هر کس به نوبه خود و به وسع خود مسئول است. اگر ما سهم خود را ادا کنیم حقی به گردنمان نیست اما سوال اینجاست که علاوه بر این حنجره هایی که همه مان داریم به دو نیم می کنیم از اعتراض به وضع موجود، آیا خود قدمی در جهت اصلاح این اوضاع برمی داریم یا خیر؟ هر فرد پاسخش را از وجدانش می تواند بگیرد و قضاوت کند...
فدایت سید جان
خودشکوفایی یه مهارت روانیه
توضیحش زیاده اما خلاصه اش اینه که اگه والدینمون ندوستن و نتوستن به ما خیلی چیزا رو بدن خودمون بشیم والد خودمون...
البته بعدها پشیمون شدم چرا روز ثبت نام در سایت با رسمالخط فارسی ننوشتمش اما راهش رو هم پیدا نکردم که بشه اصلاحش کرد.
:-/
راستی ما هنوز با کروی هستیم;)
فدایت سید جان
توضیحش زیاده اما خلاصه اش اینه که اگه والدینمون ندوستن و نتوستن به ما خیلی چیزا رو بدن خودمون بشیم والد خودمون...
البته بعدها پشیمون شدم چرا روز ثبت نام در سایت با رسمالخط فارسی ننوشتمش اما راهش رو هم پیدا نکردم که بشه اصلاحش کرد.
بله تا حدودی آشنایی دارم. باید بعد والدینی شخصیتمون تقویت بشه البته بعد "والد خیرخواه"
در مورد اسم کاربری و رسو الخط فارسی، کافیست یک پیغام به یکی از مدیران عزیز سیت بزنید و درخواست تغییر نام کاربری به نام جدید مورد نظر بدهید
در مورد کروی هم بمانیم تا رستگار شویم;)
فولاد مبارکه هم خریدیم روی 358-9 به دید 15 ساله:d گذاشتیمش کنار گل گلی!
دوست خوبم یاسر
دیگه باید مثه مسئولین روغنی یه شفاف سازی بدی و سبدت رو اعلام کنی.
فکر کنم 85 درصدش معدنی شده. یعنی اونایی که با ک شروع می شند
کگل
کروی
کپشیر
....
;)
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
فدایت سید جان
با سلام
روز ها اول که تازه عضو سایت شده بودید دیدم بچه جنوب هستید خیلی خوشحال شدم و الان هم که این نظرت رو درباره خودشکوفایی دیدم ارادتمون بیشتر شد به حضرتعالی
درود بر جناب رحمتی
راستش من خودم هم نمی دونم بگم بچه کجام!
با این که پدر و مادرم گرمساری هستن اما اجدادشون مهاجر بودن از ییلاقات البرز, نطنز , سمنان و دامغان...
خودم همدان به دنیا اومدم...
24 سال تهران زندگی کردم اما وسطش سه سال تو دهه شصت چابهار بودیم...
دانشگاه شیراز بودم...
سربازی اردکان یزد...
محل کار و زندگی هم 5 ساله که شده بوشهر...
خلاصه به قول سهراب شهر من گم شده است...
راحت تره که بگیم فرزند ایرانیم و خلاص:x
نظر