کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استاد سلام دوره مقدماتي بنيادي :محل برگزاري روز برگزاري در هفته تاريخ شروع دوره و شروع دوره تخصصي چه زماني است؟حتما اطلاع بدین شاید بتونیم از ساری بیایم
با 3pa3فراوان
استاد سلام دوره مقدماتي بنيادي :محل برگزاري روز برگزاري در هفته تاريخ شروع دوره و شروع دوره تخصصي چه زماني است؟حتما اطلاع بدین شاید بتونیم از ساری بیایم
با 3pa3فراوان
والبته ساعت رو هم اگه لطف كنيد و محل دقيق رو هم ممنون ميشيم
دوره رو بنا به درخواست دوستان در دو سطح ابتدا مقدماتی و پس از اون پیشرفته برگزار خواهیم کرد. ضمنا برای دوره مقدماتی نیاز به پیش نیاز خاصی نخواهد بود.
درود؛
مجددا خدمت دوستانی که راجع به دوره سوال کرده بودند عرض می کنم. تمام مشخصات دوره زمان و مکان و سرفصل ها در این دو لینک وجود دارد. می تونید تمام اطلاعات رو از اینجا ببینید
با سلام استاد بزرگوار
میخواستم نظرتون رو در مورد والبر اخابر پارسان وصندوق قچار بدونم
اگه جواب بدبد ممنون میشم
ببینید این سهم ها از سه گروه کاملا مجزا هستند و سرنوشت جداگانه هم دارند! والبر کاملا به گروه دارو گره خورده روندش اما نوسان زیاد داره. به نظرم اگر دید کوتاه مدت دارید در مثبت ها خارج بشید اما اکر بلندمدت هستید فعلا هنوز ارزش نگهداری داره. پارسان باید ببینیم قیمت بازگشاییش جطور خواهد بود اما از نظر بنیادی زیر مجموعه هاش بالا پایین زیاد داشتند این چند وقت. باید زیرمجموعه های گازش به خصوص دوباره ارزش یابی بشند. وضندوق هم باید منتظر بازگشاییش باشیم ببینیم چند درصد NAV معامله خواهد شد. اما اخابر فعلا روند قدرتمندی داره. به نظرم یه گوشه ای سبد باشه خوبه
جناب شريعت با سلام ... ضمن تشكر از جوابي كه به پرسشم داديد .... جناب شريعت چنانچه مثلا وبانك الان در نظر بگيريم ... نسبت اصلاح ناو با توجه به افزايش سرمايه از محل انباشته اي كه داشته و ٤٠ درصد بوده ... الان با فرض ناو قبلي ١١٠٠ ناو امروز را چطور محاسبه كنيم ؟ ممنون از جوابتون
خواهش می کنم دوست من. ببینید الان باید با سرمایه جدید محاسبه بشه. تنها فرقی که کرده افزایش حقوق صاحبان سهامه اگه نه بهای تمام شده و قیمت روز دارایی ها همونه. مجموعشون باید بر سرمایه جدید تقسیم بشه
جناب شريعت سلام
ممنون از پاسخگويي هاي خوبتون. به نظرتون ميشه با چند ميليون پول تو پورس به سود خوبي رسيد و بورس رو كار اصلي خودت بكني؟
پاينده باشيد
جناب اراک بورس شما خودتون از قدیمی های سایت هستید و بهتر از بنده قطعا می دونید. بورس باید شغل دوم باشه و درامد اول. بنده با این موضوع که شغل اصلی باشه مخالفم مگر اینکه شرکت سرمایه گذاری خصوصی تاسیس کنید و بطور حرفه ای کار کنید. در مورد جند میلیون بودنش هم باید عرض کنم من در مرحله دوم فعالیتم که انتهای سال 90 و بعد از ازدواجم شروع شد با سرمایه حدود 1 میلیون تومان شروع کردم اما به مرور افزایشش دادم وشکر خدا الان راضیم از عملکردم
با سلام حضور محترم جناب شریعت
امکان برگزاری دوره به صورت آن لاین یا به هر صورتی که امکان استفاده برای شهرستان های دورتر وجود داشته باشد ، آیا امکان پذیر می باشد.
با تشکر از شما
با سلام خدمت آقای شریعت و دیگر فعالان توی این سایت: من دقیقیا چهارشنبه هفته پیش وارد بورس شدم وسبد سهامی که ساختم:
1-سغرب 2-شکربن 3-فولای 4-واتی 5-وسپه. بوده اما پیرامونشان تحقیق کردم و صورتهای مالیشان رو مطالعه کردم و حتی از نظر اساتید و دوستان نیز بهره بردم همه چیز پیرامون آنها خوب بود حتی در روزهای قبل آن بطور متناوب +4 بودند ولی طی این یک هفته نه تنها سودی نکردم حتی ضرر هم کرده ام. به نظر شما اساتید کجای کارم اشتباه بوده؟ درضمن آیا هفته دیگر ضررم بیشتر میشود؟ منتظر راهنمایی اتان هستم.
خدایا آنچه دارم از عنایت توست، و آنچه ندارم درایت توست.../:.Heart.:/
با سلام خدمت آقای شریعت و دیگر فعالان توی این سایت: من دقیقیا چهارشنبه هفته پیش وارد بورس شدم وسبد سهامی که ساختم:
1-سغرب 2-شکربن 3-فولای 4-واتی 5-وسپه. بوده اما پیرامونشان تحقیق کردم و صورتهای مالیشان رو مطالعه کردم و حتی از نظر اساتید و دوستان نیز بهره بردم همه چیز پیرامون آنها خوب بود حتی در روزهای قبل آن بطور متناوب +4 بودند ولی طی این یک هفته نه تنها سودی نکردم حتی ضرر هم کرده ام. به نظر شما اساتید کجای کارم اشتباه بوده؟ درضمن آیا هفته دیگر ضررم بیشتر میشود؟ منتظر راهنمایی اتان هستم.
هیچ تضمینی واسه ادامه روند مثبت یک سهم وجود نداره، معمولاً کسانی که تازه وارد بازار میشن در صورتی که با تحلیل آشنا نباشن به دنبال رنگ سبز و سهمی میرن که چند روز مثبت خورده و این یه جورایی مثل این میمونه که آدم آخر تابستون و یا اوایل پاییز بره کلی لباس تابستونی بخره. معمولاً بعد از یک صعود درست و حسابی که در مورد هر سهمی مقدار متفاوتی داره سهم چند روزی منفی میخوره و به اصطلاح قیمت رو اصلاح میکنه، البته این در مورد سهمی هست که دلیل محکم و منطقی واسه صعود داره. در مورد بعضی سهام که هیجانی معامله میشن ممکنه یه فاجعه پیش بیاد و سهم بوخوره زمین، چون سهامدار وفادار و با تحلیلی نداره. قبل از هر کاری سعی کنید با مشورت سهم بخرین و یا قبل از خرید یه مدت تو انجمن ها و سایت مدیریت فناوری بورس تهران بچرخین و معاملات رو به صورت آنلاین دنبال کنین تا کمی نبض بازار دستتون بیاد. اما در مورد شما که خرید کردین توصیه جدی میکنم که در مرحله اول در مورد سهام خودتون کاملاً تحقیق کنین اگه خوب بودن که سهامداری کنین و مطمئن باشین تو این بازار سهامداری سیاست بسیار خوبیه، دوم اینکه سعی کنین اصلاً در ضرر نفروشین، و سوم اینکه اگه حاضر شدین در ضرر بفروشین قبل از اون سهم خوب و مناسبی رو انتخاب کنین که در طی مدت کوتاهی ضرر رو جبران کنه. در مورد سبد سعی کنین همیشه مقداری از سرمایه رو برای سهام بنیادی و آینده دار مثل همین فولای که دارین اختصاص بدین و بزارینش کنار و اصلاً بهش نیگاهم نکنین، این نوع سهام راه خودشونو خوب بلدن و سر به راهن. اینکار امنیت سرمایه گزاری رو به شدت بالا میبره، مقداری کمی هم اختصاص بدین واسه سرمایه گزاری کوتاه مدت روی سهامی که با اقبال بیشتری بین سهامدارا روبرو شدن و یا افزایش سرمایه قریب الوقوعی دارن و در کل محبوبن. توجه کنین که با درصد کمی از سرمایتون دنبال نوسان گیری و سود در کوتاه مدت برین. از خرید و فروش هیجانی و عجله ای خودداری کنین. فولای، غبشهر، و یا از گروه بانکی و خودرویی سهم بخرین بزارین کنار و با باقی سرمایتون با خیال راحت به کسب تجربه بپردازین.
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر