بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • homework
    عضو فعال
    • May 2012
    • 747

سید جان این شپاس بد جور رو مخه>:D<
    بنظرت دلیل عدم اقبال بازار به اون حتی تو این روز مثبت چیه ؟
    شما هنوز نگهش داشتی ؟
    به نظر شما نگهداریش بهتره یا اینکه فعلا بیایم بیرون بعد که سرو صاحب پیدا کرد وارد شیم؟

ممنون
    دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Post
      من حدودا پنج یا شش ماهی میشه که کفرا به پیشنهاد شما اقای شریعت خریدم و یه مدتی سرم بدجور شلوغ بود وقت بازار نداشتم
      وقتی دیدم سودی 70 درصدی کردم (420 خریدم) واقعا خیر دنیا و اخرت رو برا خودت و خانوادت ارزو کردم..
      تشکر.
      درود بر شما؛ سود ریسک پذیری و معامله خودتون رو خوردید دوست من. من فقط پیشنهاد دادم. من هم متقابلا بهترین ها رو براتون آرزومندم @};-

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      سید جان این شپاس بد جور رو مخه>:D<
      بنظرت دلیل عدم اقبال بازار به اون حتی تو این روز مثبت چیه ؟
      شما هنوز نگهش داشتی ؟
      به نظر شما نگهداریش بهتره یا اینکه فعلا بیایم بیرون بعد که سرو صاحب پیدا کرد وارد شیم؟

ممنون
      درود بر شما؛
      بله هستم با سهم با همون 10 درصد از سبد و تا زمانی که یک فرصت عجیب و غریب در سهمی پیدا نکنم شپاس رو نخواهم فروخت دلیل گیج بودن معاملات سهم اینه که اصولا بازار در مورد این سهم در ابهام کامله و بازیگر این کاره هم مثل شبندر 120 تومانی نداره فعالا البته
      به نظرم خیلی پتاسنیل های بالای در این شرکت وجود داره. من اصولا دیدم بلندمدت و سهامداریه اما هر کسی بنا به استراتژیش باید تصمیم گیری کنه راجع به فروش یا موندن. قبل از خرید یک سهم باید استراتژی و هدف خودمون رو کاملا مشخص کنیم که دقیقا چی از سهم می خواهیم
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

سلام جناب شریعت
        درصد ریسک سبد سهام را چگونه میشه محاسبه کرد؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط hey پست شده است View Post
          سلام جناب شریعت
          درصد ریسک سبد سهام را چگونه میشه محاسبه کرد؟
          درود بر شما؛

بهترین راهش استفاده از مفهوم انحراف معیاره. برای کل سبد هم فرمولی داره که از واریانس هر یک از سهم ها و کوواریانس بین دو به دو اونها محاسبه میشه. این لینک رو هم مطالعه بفرمایید

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

سید جان شما روی سیمانی ها بررسی نداشتی؟
            تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
              سید جان شما روی سیمانی ها بررسی نداشتی؟
              چرا محمدرضا اتفاقا روی سفارس هم بیشتر کار می کردم هر سال همین موقع ها
              اما امسال سعی دارم تمرکز بیشتری روی سهام سبد داشته باشم و زیاد تنوع ندم به سبد. چون مثل سابق وقت هر روز چک کردن بازار رو ندارم و فقط روی سهم های بلندمدتی کار می کنم که بازده بالای 50 درصد قطعی داشته باشند
              همین سفارس رو فعلا نگهدار تا وقتی حجم معامله خیلی زیاد بشه و بفهمی دوستان دارند خالی می کنند. احتمالا لااقل تا 150 بره تا اردیبهشت

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                سلام دکتر سید یاسر

سال خوب و پر برکتی داشته باشید

اندر باب سود تلفیقی اگر زحمتی نباشه میخواستم کمی اطلاعاتمو بیشتر کنم و همچنین سپرده بانکی و ایضا طریقه به دست اومدن محصولات گروه روی اینکه کدوم محصول میانیه و کدوم نهایی

با تشکر
                @};-
                @};-@};-
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

درود مجدد و عذر تقصیر بابت تاخیر

در مورد سود تلفیقی ببینید بسیاری از شرکت ها چندین زیر مجموعه دارند که عموما مالک 100 درصدی اونها هستند و بعضا برای انجام کارهای تخصصی ایجاد می شوند. مجموع سود تمام زیر مجموعه ها و شرکت مادر تقریبا تشکیل سود تلفیقی رو میده. وقتی تعداد این شرکت ها زیاد بشه و هر کدوم گسترش پیدا کنند ممکنه فاصله معناداری بین سود تلفیقی و سود شرکت مادر بوجود بیاد. مثلا شرکت زیرمجموعه اگه زیانده باشه سود تلفیقی کاهش پیدا می کنه در حالی که اون سود منفی تاثیری در سود خود شرکت مادر نخواهد داشت. در هر حال برای تقسیم سود معمولا شرکت مادر هر سودی که کمتر باشه رو ملاک تعیین می کنه.

در مورد سپرده بانکی اگه میشه دقیق تر بفرمایید از چه نظر؛ سپرده گذار؟ سپرده پذیر؟ حقیقی یا حقوقی؟ بلند مدت یا کوتاه مدت؟

و اما زنجیره ارزش اکثر صنایع معدنی و از جمله روی به این صورته که ابتدا خاک معدن طی فرایندی تبدیل به کنسانتره میشه (فراوری) و در مرحله بعدی کنسانتره تبدیل به شمش میشه. مرحله بعدی پس از شمش ساخت محصولات تبدیلی از اون فلزه که بیشتر برای فولاد و مس کاربرد داره و برای روی معمولا خود شمش برای ساخت آلیاژ به یکی از دو فلز فولاد یا مس اضافه میشه. معمولا شرکت هایی که بتونند یکپارچگی عمودی داشته باشند (هر دو مرحله رو انجام بدند) ارزش افزوده بسیار بهتری خواهند داشت مثل ملی مس
                  برای همینه که گل گهر و چادرملو در به در ساخت کارخونه فولاد هستند و فولاد در پی یکپارچگی رو به عقب و تولید کنسانتره از معدن!

نظر

• Mohsen 1348
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 83

سید عزیز سلام وقت بخیر
                    نظرتون درمورد غمارگ چیه?
                    ممنون از لطفتون سلامت و موفق باشید

نظر

• وحید نصیری
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 594

درود بر سید یاسر عزیز

پالایشگاه اصفهان در قسمت سرمایه گذاری های خارج بورسیش سودی رو از بابت سپرده های بانکی در نظر گرفته .... این مورد یه خورده برام مبهمه و همچنین رشد سود حاصل از سپرده بانکی

شرکت اومده و برا سال 91 حدود 370 میلیارد تومن سود از این بابت شناسایی کرده این سود برا سال بعد قابلیت افزایش داره یا اینکه ثابته یا یه چیز متغییری هست

خلاصش اینه که هیچی در رابطه با سپرده بانکی نمیدونم اون دو خطی هم که نوشتم برا اینه که بگم یه چیزی حالیمه ولی در اصل شوتم ... :D
                      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• علیرضا1
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 853

سلام اقا ياسر عزيز ،عرض ادب وارادت
                        شما از ماهيت خريداران وفروشندگان امروز كسعدي اطلاعي دارين؟معاملات امروز كسعدي و روند حركتي سهم را در صورت امكان ارزيابي بفرمايين.ممنون
                        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• mane1659
                          كاربر فعال
                          • Dec 2011
                          • 235

سید جان شپارس به نظر شما تا کجا میتونه رشد کنه ؟

نظر

• داش مهدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 595

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود بر شما؛

بهترین راهش استفاده از مفهوم انحراف معیاره. برای کل سبد هم فرمولی داره که از واریانس هر یک از سهم ها و کوواریانس بین دو به دو اونها محاسبه میشه. این لینک رو هم مطالعه بفرمایید
                            http://azrurmia.persianblog.ir/post/80
                            و اما ریسک- پارامتر مهجور بورس ایران

یه بنده خدایی(مارکوویتز) تو همین نیم قرن اخیر واسه کمی کردن مفهوم ریسک(انحراف معیار) جایزه نوبل اقتصاد رو برده( هنوزم زنده است بنده خدا به ایمیل هم جواب میده;) )
                            متاسفانه چه تو بحث تئوری و چه بحث عملی خیلی کم به ریسک توجه میشه.

کلن سرمایه گذاری بدون توجه به ریسک مثل این میمونه که مسافت یا زمان رو معادلات سرعت حذف کنیم:-w
                            مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط Mohsen 1348 پست شده است View Post
                              سید عزیز سلام وقت بخیر
                              نظرتون درمورد غمارگ چیه?
                              ممنون از لطفتون سلامت و موفق باشید
                              درود بر شما؛
                              فعلا که هم سوداوری شرکت صعودیه هم گروه های زیادی روش فعالند. بمونید با سهم فقط حواستون به تغییر محسوس حجم معاملات باشه. ممکنه دوستان خالی کنند و عقب بمونید هر چند به نظرم از نظر بنیادی هنوز جای رشد داره. پیگیر تغییرات دلار هم باشید

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                              درود بر سید یاسر عزیز

پالایشگاه اصفهان در قسمت سرمایه گذاری های خارج بورسیش سودی رو از بابت سپرده های بانکی در نظر گرفته .... این مورد یه خورده برام مبهمه و همچنین رشد سود حاصل از سپرده بانکی

شرکت اومده و برا سال 91 حدود 370 میلیارد تومن سود از این بابت شناسایی کرده این سود برا سال بعد قابلیت افزایش داره یا اینکه ثابته یا یه چیز متغییری هست

خلاصش اینه که هیچی در رابطه با سپرده بانکی نمیدونم اون دو خطی هم که نوشتم برا اینه که بگم یه چیزی حالیمه ولی در اصل شوتم ... :D
                              ببینید 91 نسبت به سال های قبل قطعا باید تغییر کرده باشه چون نرخ بهره افزایش یافت. البته ممکنه شرکت افزایش بده سپرده گذاریش رو یا کاهش بده. در کل شرکت های با حجم ریالی بالا برای جلوگیری از خواب سرمایه، سرمایه در گردششون رو هم سعی می کنند داکد نباشه و اسان ترین راهش هم سپرده بانکیه که سود خوبی میده به سپرده های بالای 1 میلیارد تومان

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              سلام اقا ياسر عزيز ،عرض ادب وارادت
                              شما از ماهيت خريداران وفروشندگان امروز كسعدي اطلاعي دارين؟معاملات امروز كسعدي و روند حركتي سهم را در صورت امكان ارزيابي بفرمايين.ممنون
                              علیرضای عزیز فروشنده ها که 1-2 نفر حجم بالا فروختند و بقیه همه خرده سهامدار بودند. حقوقی هم خریدار بود و در صورت منفی خریدشون خیلی بیشتر خواهد بود. یک حقوقی خوب روی سهم فعاله و به نظرم حالا حالاها فروشند نباشه روی سهم
                              بازگشایی بعد مجمع با پی به ای 4 میشه 330 تومان، 50 تومان هم تقسیمی مجمع حساب کنیم میشه 380 برای فروش به نظرم محدوده مناسبی باشه
                              خبر دیگه اینکه امسال احتمال زیاد افزایش سرمایه هم خواهیم داشت

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
                              سید جان شپارس به نظر شما تا کجا میتونه رشد کنه ؟
                              درود؛ تا زمانی که حجم معاملات زیر 1-2 میلیون باشه با سهم میشه موند و بعدش تصمیم گیری کرد برای ماندن یا خروج. شناسایی سود هم بعد گذر از سود 100 درصدی گزینه بدی نیست اما بدونید که مجددا تعدیل خواهد داشت شرکت

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                              و اما ریسک- پارامتر مهجور بورس ایران

یه بنده خدایی(مارکوویتز) تو همین نیم قرن اخیر واسه کمی کردن مفهوم ریسک(انحراف معیار) جایزه نوبل اقتصاد رو برده( هنوزم زنده است بنده خدا به ایمیل هم جواب میده;) )
                              متاسفانه چه تو بحث تئوری و چه بحث عملی خیلی کم به ریسک توجه میشه.

کلن سرمایه گذاری بدون توجه به ریسک مثل این میمونه که مسافت یا زمان رو معادلات سرعت حذف کنیم:-w
                              درود بر داش مهدی عزیز؛
                              کاملا موافقم باهات. من خودم سعی کردم تا حدی گوشزد کنم به دوستان اما بعید می دونم کسی توجه کنه! همه بازده رو دوست دارند فقط!! در حالی که در مدیریت سبد دو تابع هدف همزمان داریم (ماکس سود و مین ریسک)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

ذلیل ترین نحوه خروج رو میشه در بیمه کوثر گرامی مشاهده کرد! برای خروه از مخاک هر روز در صف فروش 3-4 هزار سهم ارزش خریداری میشه...

واقعا آدم میمونه از کارهای بعضی حقوقی ها.......!!

نظر

در حال کار...
                                X