خوراك دام پارس ( غدام )
Collapse
X
-
پاسخ : خوراك دام پارس ( غدام )
این سهم رو زین پس شدیدا دنبال میکنم.....همچنان معتقدم ریزش و اصلاح سهم ادامه داره....ولی با پایان یافتنش میتونه یه موج صعودی زیبا رو بزنه ......
نظر
-
انتظارم اینه تا یکماه آینده تا ۱۱۰۰۰ هزار پایین بیاد یعنی چیزی حدود ۳۵درصد اصلاح قیمتی....
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postانتظار و احساس در بورس بی معنیست.
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postارادت...... یه مقدار خرید زدیم واسه نگهداری..... به مرور ببینم افتاده در روند اضاف میکنم.... احساس میکنم اصلاح سهم تموم شده و کف سهم همین جاست....
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post118 فرصت فروشه....
اینها را گفتم که خوانندگان تاپیک غدام یک وقت فکر نکنند واقعا غدام 100 درصد تا 11000 تومان میاد و 35 درصد میریزه شاید برعکس شد دقیقا مثل پست بالای ایشان!
نظر
-
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postانتظارم اینه تا یکماه آینده تا ۱۱۰۰۰ هزار پایین بیاد یعنی چیزی حدود ۳۵درصد اصلاح قیمتی....
من سهامدار غدامم واز 27000 تومان خریدم.تا همین الان کلی تو ضررم.
وقتیکه یکی میاد تارگت 11000 میده باید برم سوابقش رو ببینم و تصمیم بگیرم به پستش توجه کنم یا خیر.
به جهت همین رفتم و چند نمونه بررسی کردم.
کمی استرسم کم شد.
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postدقیقا 3 ماه پیش در 118 تومان کرمان را گفته اید فرصت فروشه....از همان نقطه تا 157 تومان رفته بالا.......یعنی بیش از 30 درصد............
اینها را گفتم که خوانندگان تاپیک غدام یک وقت فکر نکنند واقعا غدام 100 درصد تا 11000 تومان میاد و 35 درصد میریزه شاید برعکس شد دقیقا مثل پست بالای ایشان!
در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Postهمچنان روی حرفم هستم و شنبه اول وقت کرمان رو فروشی میبینم...... باید این سهم زیر 100 رو ببینه..... باید������.... باید بیاد پایین تا ما هم سوار شیم.... تنها نباید جایی بره... 300 میل صف خریدش بنظرم یه جورایی دام بود....
نکنه اینجا هم منظورتون از "انتظارم این است تا 11000 بیاد و اصلاح کنه" اینه که "باید بیاد"
نظر
-
امیر خان ارادت .....غدام ۱۸ هزار تومانی گرونه و اصلاح همچنان ادامه دارد....از پایین اومدنش هم خوشحال میشم...? چون قصد دارم سنگین ورود بزنم...هر چی پایین تر بهتر ....
نظر
-
منتظر حجم های بالای 2M در سهم هستم....چند تا حجم خوب بخوره میتونه یکی از نشونه های انتهای اصلاحش باشه....
نظر
نظر