کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رئیس سازمان برنامه و بودجه: ?از مجلس این اجازه را میخواهم تا ارز ترجیحی صرفا برای دارو، تجهیزات پزشکی و گندم تا پایان سال قرار داده شود،
?اما درباره نهادههای دامی میزان یارانههای پرداختی را مستقیماً صرف حمایت از محرومان کنیم و به 4 دهک عدد بیشتری تا سقف 60 میلیون ریال پرداخت کنیم. _تسنیم
هز چند انتظار داشتم روی 15000 آروم بگیره ولی گویا سطح حمایتی محکمش شد 12000
سه روز متوالی مثبت و پر حجم معامله شده
این بار گویا امیدی هست
محاسبه کردم از آخرین خریدم 61% افت کرد!
برای جبران همین مسیر باید 157% رشد کند!
باسلام
به نظر نمیادپایینی خاصی داشته باشه ،حرکت به سوی بالا ارام واهسته سهم حامی خوبی پیدا کرده گروه تبریزی کلا ازسهم پیاده شدن
سلام ، شب بخیر....معاملات ش دلچسب نیست ،این اون چیزی نیست که من میخوام ....همچنان دارن خالی میکنن.....باید سهم یه پایین به عنوان آخرین افت تجربه کنه و بعد چنان قفل شه که به هیچکس فرصت ورود نده......این حرکت اصلی نیست .....فعلا صبر یا صرفا نوسان روزانه.....
سلام ، شب بخیر....معاملات ش دلچسب نیست ،این اون چیزی نیست که من میخوام ....همچنان دارن خالی میکنن.....باید سهم یه پایین به عنوان آخرین افت تجربه کنه و بعد چنان قفل شه که به هیچکس فرصت ورود نده......این حرکت اصلی نیست .....فعلا صبر یا صرفا نوسان روزانه.....
نظر