در اصل توسط ghelif پست شده است
View Post
سيمان تــهران ( ستران )
Collapse
X
-
ستران اول صبح منفی و قرمز پوش الآن صف خرید وسبز پوش فرصت خریدبود
سیلام هم اول وقت صفشو دادند آن هم فرصت خرید بود الآن صف خرید
54 روز تا پایان سال مالی سیلام باقیست گزارش 12ماهه فوق العاده خواهد بود!!
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
نظر
-
-
-
امسال كف سودش 150 تومانه
50 تومان هم مجمع تقسيم ميكنه
افزايش سرمايه داره
طرح توسعه 3000 تني داره كه سال ديگه به بهره برداري ميرسه
50 در صد سيلام داره...كه سيلام 70 درصد سيمانشو صادر ميكنه...
70 درصد سهگمت داره كه 40 درصد سيمانشو صادر ميكنه...
حالا با افزايش قيمت دلار از اينجا ميتونه منتفع بشه...
-----------------------------------------------------------
از طرفي اومده شركت 20 درصد نيرگاه قم رو خريده كه توي هزينه هاش خيلي صرفه جويي ميشه
هزينه تموم شده بودجه 6 ماه دوم سال رو رو هم به فرض هدفمندي يارانه ها در نظر گرفته
سال ديگه با هدفمندي يارانه ها قطعا افزايش نرخ ميگيرن و شركت از اين نظر نه تنها دچا مشكل نميشه بلكه منتفع هم ميشه....
خلاصه اين شركت پتانسيل هاي بالايي داره و يه عالمه شركت غير بورسي كه اگه بيوفتن رو غلتك سود خوبي ميتونه شركت ازشون بدست بياره
------------------------------
بحث تسويه وام هاي ارزي خودشو و زير مجوعه هاشه...كه براساس اون قانون 16 حسابداري در نظر نگرفتن و اومد بر اساس دلار 1200 تو حساباشون در نظر گرفتن...كه از اينجا ميتونن يه تعديل مثبت بدن
حالا صحبت هايي مبني بر دادن اين واماشون بر اساس نرخ مبادله اي هست كه هنوز حساب نكردم ببينم اين ما تفاوتش چقد ميتونه رو سود شركت تاثير بزاره
-----------------------------
خلاصه كلام اينكه بنظرم شركت تو يه بازه 6 ماهه توانايي ديدن قيمت 1000 رو خواهد داشت...
نظر
-
با سلام
ستران رو تو 550 تومان دو هفته قبل سنگین خریدم...
چند روز پیش هم تو 610 اضافه کردم....
امروز هم کمی برداشتم...تاکید به خرید سهم کردم و گفتم که حواستون باشه جا نمونین........
عصر بورس-سترانخدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
-
تاپ ترين سهم گروه ستران است
امروز سهم لنگ حجم مبنا بود ، كه يك بامرام زحمت حجم مبنا را كشيد...تا 1000 تومان اصلا فكر فروش سهم را نكنيد...
عده اي به ارزندگي سهم پي برده اند و خيلي خوب سهم را دارن ميخرند...
دوستان هرگونه اصلاح در گروه سيمان بنظرم فرصت خريد است...
با سهام سيماني سهامداري كنيد...
نظر
-
تحلیل با شما :
سقف کل بودجه سال آینده ۷۸۳ هزار میلیارد تومان پیشنهاد شد/ افزایش ۳ برابری بودجه عمرانی
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس حسن روحانی رئیس جمهور امروز در صحن مجلس به اعلام بودجه 195 هزار میلیارد تومانی عمومی اکتفا کرد.پیگیری خبرنگار فارس راجع به جزئیات بودجه حاکی از پیشنهاد رقم ۷۸۳۲۳۹۸۵۲۲ میلیون ریال برای بودجه کل کشور است که این رقم نسبت به سال گذشته۸.۴ درصد رشد دارد.به گزارش فارس، در لایحه بودجه درآمد اختصاصی دستگاههای اجرای۲ میلیون و ۳۸۰ هزار ریال بوده و از تفاضل بودجه عمومی و درآمدهای اختصاصی، بودجه شرکتهای دولتی معادل ۵ میلیون و ۸۷۸ هزارو ۶۷۴ میلیارد و ۵۶ میلیون ریال محاسبه و پیشنهاد شده است.بر این اساس بودجه جاری معادل ۱۸ درصد رشد داشته و بودجه عمرانی با رشد ۲۴۰ درصدی نسبت به سال گذشته بیش از ۳ برابر افزایش یافته است. این امر نشان میدهد که دولت نسبت به اعتبارات هزینهای، رویکرد انقباضی و در خصوص اعتبارات عمرانی، رویکرد انبساطی اتخاذ کرده است.همچنین در این لایحه قیمت دلار معادل ۲۶۰۰ تومان و قیمت هر بشکه نفت معادل ۱۰۰ دلار پیشبینی شده است.
نظر
نظر