تازه ستران بازی خود را شروع کرده است
سيمان تــهران ( ستران )
Collapse
X
-
سیمانی ها باز هم تعدیل مثبت می خورند
شرکت سیمان تهران با سرمایه ای معادل 150 میلیارد تومان در گزارش اخیر خود برای هر سهم مبلغ 799 ریال سود خالص پیش بینی کرده که نسبت به پیش بینی قبلی 13 درصد رشد داشته است.
"ستران" که علت تعدیل مثبت 13 درصدی خود را به شرح ذیل اعلام نموده است:
1- افزايش فروش نسبت به دوره قبل به دليل افزايش توليد و افزايش نرخ فروش محصولات از اواخر ارديبهشت ماه سال 92
2- افزايش سود تلفيقي از مبلغ 722 ريال به مبلغ 853 ريال عمدتا به دليل افزايش نرخ فروش سيمان و تعديل هزينه هاي بودجه سال 92 در شرکت هاي گروه سيمان تهران مي باشد.
گفتنی است طبق اعلام شرکت بدهي ارزي شرکت اصلي و گروه براي سال مالي منتهي به 92.12.29 به ترتيب مبالغ 1.750.000 و 56.472.053 يورو ميباشد که با نرخ ارز مرجع تسعير گرديده است و همچنین هیأت مدیره در نظر دارد به هر سهم خود مبلغ 50 تومان سود نقدی پرداخت نماید.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
تقریبا همه برگشتن جز ستران.
اما ستران هم گزارشش آخر وقت اومد روی کدال:http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=75215
سود عملیاتی: (+36%) 214,081
سود ناخالص: (+32%) 233,073
سود هر سهم: (+36%) 106
شنبه منتظر صف خرید ستران هستم ؛ سه روزه صف فروشه و هیچ کس نمیخره طوری که دیروز با وجود 3 میلیون صف 42 هزارتا معامله شد.
نظر
-
در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Postتقریبا همه برگشتن جز ستران.
اما ستران هم گزارشش آخر وقت اومد روی کدال:http://www.tsetmc.com/tsev2/data/Cod...px?t=p&i=75215
سود عملیاتی: (+36%) 214,081
سود ناخالص: (+32%) 233,073
سود هر سهم: (+36%) 106
شنبه منتظر صف خرید ستران هستم ؛ سه روزه صف فروشه و هیچ کس نمیخره طوری که دیروز با وجود 3 میلیون صف 42 هزارتا معامله شد.
سهم باید روزی خرید که خواهان نداشته باشه مثل امروز من امروز خریدم
نظر
-
گزارش ستران اومد روی کدال اساتید لطفا نظرشون رو بگن
نظر
-
در اصل توسط zarrin eghbal پست شده است View Postگزارش ستران اومد روی کدال اساتید لطفا نظرشون رو بگن
http://codal.ir/Reports/EPSEstimateD...HGSP7dXw%3d%3d
نظر
-
سلام دوستان من تازه به گروه ستران پیوستم یه گلایه دارم از بچه های این انجمن دیر به دیر مطلب میزنند با تشکر
نظر
-
سلام
افزایش نرخ فروش محصولات و افزایش حقوق و دستمزد، افزایش هزینه انرژی موجب شد تا پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 از مبلغ 705 ریال به 799 ریال معادل 13 درصد افزایش یابد.
در عوض سهم چند روز است منفی می خورد.
امروز (29 تیر 92) از صف فروش خریدم و وارد شدم.
احتمالا از فردا بر می گردد، پتانسیل سیمان تهران بالاست.
منتظر برگشت سهم هستم.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
سیمانیها با یه سرعت باور نکردنی بعد عید بالا رفتن و احتیاج به یک تنفس حسابی دارن
حالا این تنفس بستگی به موقعیت بازار و جو روانی داره که تاحالا نتونستن
چند نمونه از اوج گیری سهم ها
سفانو ازحدود 200 -250تا خدود600 ......... و یک تعدیل خوب
سشرق هم از 200 تومان تا 300 تومان یه کله بدون استراحت رفت و اون جا به یک مقاومت خیلی سنگین برخورد کرد وبا توجه به سهامدار هایی که خیلی هاش کارکنان شرکت هستند و با یک پایین بالا خریدار وفروشنده میشوند فعلا نوسان روبه پایین دارن
بقیه سیمانی ها هم مشابه وضعیت سفانو هستند
ستران هم که تازگی دو تا تعدیل مثبت داده بازهم متاسفانه اسیر جو نامناسب سیمانی هاشده و منفی هست ولی حدود 500 تومان حمایت داره وبرای خرید خوب هست
سخزر هم جای رشد داره وبعد از این گزینه خوبی هستدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
نظر