کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من منکر این نیستم پکرمان سهم خوبیه ولی خیلی کنده فوقش سال بعد تا بهمن ماه بشه 2000 تومن ولی وقتی میخوای سهامداری کنی میخوای نگه داری میری سهمی میگیری که تعدیل زیادی توش خوابیده سهمی مثل مداران که تا 400 درصد تعدیل توشه تا سال بعد نگهش داری میتونی راحت بالای 1000 بدی بره قیمت فعلیشم 290 تومنه
من ادم بی ادبی نیستم....از همه دوستان هم پیشاپیش عذر میخوام.اما گاهی وقتها ادم یک حرفی را نزنه هم نمیشه...یکی نیست به این فروشنده های امروز پکرمان که صف فروش کردند سهما بگه:
اخه بز....تو که میخواستی با این قیمت بفروشی چرا چهارشنبه نفروختی....؟؟؟؟؟؟
من ادم بی ادبی نیستم....از همه دوستان هم پیشاپیش عذر میخوام.اما گاهی وقتها ادم یک حرفی را نزنه هم نمیشه...یکی نیست به این فروشنده های امروز پکرمان که صف فروش کردند سهما بگه:
اخه بز....تو که میخواستی با این قیمت بفروشی چرا چهارشنبه نفروختی....؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز من خودم خیلی وقته فروختمش ولی خوب نیست توهسن کنی همه دوست دارن سود کنن میبینه صف فروشه میخواد بفروشه بره یه سهم دیگه چون پکرمان وقتی این شکلی میشه فعلا یک ماه درجا میزنه خوب دوست نداره پولش اینجا بل.ک شه میفروشه یه سهم دیگه میخره حیف نیست تو اسن بازار به این قشنگی پولت بلوک شه هر روزم یکم بیاد پایین وقت واسه خرید پکرمان زیاده
جناب naruto اطلاعات جدیدی از پکرمان قرار نمی دهید در ضمن اگر خبری از پیشرفت طرح ها -زمان تکمیل طرح ها دارید لطفا بفرمایید ممنون
فرشید جان خبر تازه ای راجبش ندارم.
متاسفانه آقایون مدیر،1 ماه قبل فاز اول طرح بارز کردستان رو در نهایت سکوت افتتاح کردن!!!(با هزینه 120 میلیارد تومان) تا جلوی رشد قیمتی سهمو بگیرن!
از نظر بنیادی سهم کوچکترین مشکلی نداره ولی اینجور نامردیهایی که در حق سهم میشه باعث شده قیمت سهم همپای بقیه بازار بالا نره.
همچنان هدف سهمو در میانمدت 1500 میدونم.
نظر