کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
انصافا پکویر ترکونده با این گزارش..
اثرات مخرب گزارش پتایر را هم خنثی کرد رفت...
من پکرمان را فروختم و با پولش رو وصنا و غبشهر رفتم.اما همین الان هم که این سهم را ندارم میگم پرپتانسیل هستش و امسال سود خوبی میسازه.امیدوارم کسایی که با سهم موندند پرسود باشند.پتایر هم قبل از پکرمان خارج شدم.
اما پتایر هم سهم خوبیه.یک سرانه تولید سالیانه به ازای هر سهم که از پکویر و پتایر بگیرید پی به این موضوع میبرید.
موفق باشید.
ظرفیت تولید بارز کردستان 42 هزار تن لاستیک رادیاله(با بازار مصرف عالی)
10 هزار تن بیشتر از تولید نزدیکترین رقیب داخلی گروه بارز یعنی دنا (با ظرفیت 32 هزار تن)!
چه شود گروه بارز با تولید سالانه 112 هزار تن انواع لاستیک@-)
اینم به مرور به ظرفیت بالایی اضافه میشه
بالای 123 هزار تن !!!
عجب گزارشی داده پکویر!
شرکت در 6 ماهه 147 تومن از سود 190 تومنیشو پوشش داده! چیزی در حدود 80 درصد سود!
با این حساب سود امسال پکویر بالای 280 هست.
قابل توجه فروشندگان عزیز همیشه در صحنه پکرمان!
بهتره گول این بازار به ظاهر منفی رو نخورین
سود این سهم هم امسال در بدترین حالت بالای 200 هست. از فردا باید سهامی که تو منفی میفروشین رو تو صف خرید بخرین.
;)
چند وقتی بود که اصلا روند معاملاتش را دنبال نمی کردم و انداخته
بودمش یه گوشه خوب فعلا بیاد بالا ببینیم چند چندیم....
این سهم یکی از محسناتش اینه که وقتی منفی هست هم منفی نیست:-? گزارش سه ماهه نزدیکه و ....
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
چند وقتی بود که اصلا روند معاملاتش را دنبال نمی کردم و انداخته
بودمش یه گوشه خوب فعلا بیاد بالا ببینیم چند چندیم....
این سهم یکی از محسناتش اینه که وقتی منفی هست هم منفی نیست:-? گزارش سه ماهه نزدیکه و ....
احسنت
این سهم یه دفعه منفجر ميشه
لطفاً یکی از دوستان ظرفيت لاستيک سازيها را باهم مقايسه کنه تا ما هم روشن شيم
سلام خدمت دوستان سهام شناور سهم اول 1% بود حالا شده 3% . چرا ؟؟؟؟
یعنی میشه نتیجه گرفت که حقوقی سهماشو داره آب میکنه؟؟؟
دوست عزیز
این سهم یه سهم ورشکسته نیست که حقوقیش بخواد بندازه در بره ! بهتره میگفتین چرا شناور سهم تا حالا 1 درصد بوده و حالا تازه میشه 3 درصد؟!غیر اینه که سهم ارزنده هست و حقوقیش حاضر نیست به قیمت پایین سهمشو عرضه بکنه؟اصلا اگه بحث افزایش سرمایه اخیرشون و فشار سازمان نبود این 2 درصد رو هم به بازار نمیدادن.
اگه سهمی ارزنده باشه نباید نگران چنین چیزای بی اهمیتی بود.
الان هم اکثر خریدارای سهم تو سودن.هر سهامداری هم به نظرش این سهم ارزنده نیست مختاره سهمشو خیلی راحت بفروشه و بره رو یه سهم دیگه
مرتضی جون نظرت رو حق پکرمان چطوره؟! به نظرت حقش جذاب نیست؟!
عطا جان حقش هم عالیه.بخصوص که تعداد قابل معامله اش تو بازار خیلی کمه
به نظرم هر کی نگه داره برا استفاده نشده احتمالا بین 100 تا 150 درصدی تو 4-5 ماه میتونه سود بکنه
اوه اوه عجب پوششی داده،خرید دارایی های ثابت رو هم هزینه هاش منتقل شده به 91 >:D<
خیلی جالبه عطا جان
فقط با 22 درصد فروش این پوشش عالی رو داده.
از هر چی هم که گیر آوردن برا شرکت هزینه ساختن!مثل اون 4 میلیاردی که مجدد برا تسعیر ارز کنار گذاشتن که واقعا بچه گانه هست:))
این شرکت تا آخر سال حداقل 250 میسازه.سر ما کلاه نمیره:D
نظر