کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
توقف نماد به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت.
در خصوص افزایش سرمایه.
........
شرکت طبق اطلاع رسانی قبلی قصد دارد سرمایه شرکت را از 51000 میلیون ریال به 153000میلیون ریال که بیشتر آن
از مطالبات حال شده سهامداران به میزان عمده و میزان کمی
هم از آورده های نقدی به زودی اجرایی نماید.
.........
سهم به مدت حداکثر 2 روز بسته شد.
.........
امروز 11 تیر 98
طبق نامه ارسالی افزایش سرمایه در حدود 200 درصد است که عمده ی آن ازمحل مطالبات حال شده سهامداران و میزان کمی هم از آورده های نقدی سهامداران می باشد.
.............
میزان مطالبات حال شده سهامداران مبلغ 1800 ریال سود سال 97 است و مابقی(200 ریال) از آورده های نقدی سهامداران خواهد بود.
..........
طبق نامه ارسالی مورخه 12 تیر 98 و توضیحات در خصوص روند افزایش سرمایه ایرادی جهت بازگشایی نماد سهم روز شنبه نخواهد بود.
.........
من حدود 6 ماه هست که سهامدار پدرخش هستم.
شرکتی با حاشیه سود و فروش خوب که از نظر بنیادی خیال من و راحت کرده.
کوچیکترین سهم بورسی هست و چون سرمایه اش کمه، درخواست افزایش سرمایه داده و منتظر جواب سازمان بورس هست.. که خیلی طول کشیده..از افزایش سرمایه برای خرید بیشتر مواد اولیه و... استفاده میکنه که برای سودسازی شرکت خوبه
قیمتش نسبت به شش ماه قبل نصف شده و بسیار جذاب
یه کارخونه اش و یک سال هست که میخواد بفروشه و البته هنوز نفروخته..اگه بفروشه سود خوبی نصیب سهامداراش میکنه
چون سهم کوچیکه راحت صف خرید و صف فروش میشه، رالی سقوط تموم شد انشالله ، بعد مجمعش انشالله رشد کنه.
نظر