کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در بین قطعه سازی ها میشه گفت رو دستش نیومده
ارزش سهام های زیر مجموعه شرکت در حد ۵ تا ۷ برابر خود شرکت مادر هست
تلفیقی پارسال ۶۵ و امسال بنظر ۹۰ تا ۱۱۰ تومان بسازه
برج ۸ گزارش حسابرسی زیرمجموعه ها بیاد بهتر میشه نظر داد
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
مشاهده پست
دوستان تحلیلگر
به نظرم این سهم هم جا داره روش کار بشه
خیلی هم جا داره;) سودساز ترین زیرمجموعه شرکت؛شرکت مبدل خودرو پاک هست که از سال ۹۶ راه اندازی شده این مجموعه در ۶ماهه۹۳میلیارد ساخته که ۸۳میلیاردش در فصل تابستان هست
ظاهرا یک طرح توسعه خیلی خوبی هم داره
بیشترین سود ختوقا رو این شرکت تشکیل میده
سود امسال مبدل خودرو به نظر میرسه حدود ۲۸۰میلیارد و سود سال بعدش بالای ۳۵۰میلیارد هست
یعنی امسال ختوقا فقط از محل این شرکت میتونه ۴۷تومن سود بسازه...
اگزوز سازی خراسان هم طلایی هست برا خودش و امسال حدود ۳۰۰۰میلیارد فروش داره اینم کف سود سال بعدش حوالی ۱۰۰میلیارد هست!!
گزارش زیرمجموعه ها اومده و احتمالا در ۶ ماهه تلفیقی ۶۲ تا ۶۵ تومان میسازه و دوازده ماهه حوالی ۱۰۰ تومان. (حوصله نکردم اکسل بندازم ودقیق حساب کنم).
صف امروز سهم عالی بود. شخصا زیر ۲۷۰ مقدار خوبی اضافه کردم. تنها مشکل سهم عدم تقسیم سود و تودرتو بودن ساختار شرکتیش هست والا یکی از بهترین هاست. با وجود هزار پابند روی سهم بازم یکی از بهترین پی بر ای های بازار و قطعا بهترین بین قطعه سازها رو با اختلاف داره.
منتظر ۶ ماهه تلفیقی هستم با سود بالای ۶۰ تومان.
بی سر و صدا ۱۰۰ درصد قیمتش بالا اومد از کف سه ماه پیش.
تو تایم هفتگی رو مقاومت بلند مدتش بود امروز که صف خوبی بست و قاعدتا رد میکنه.
تردید داشتم باید نگهداری کنم یا بفروشم.
۵۰۰ با قدرت رد کنه تا هزار هیچی جلودارش نیست. شناورش اما واقعا بالاست و بهتره ورود و خروج ها تکنیکالی باشه.
با قیمت گذاری دستوري ۳۰۰ میلیارد تومان ۹ ماهه سود خالص ساخته.
۱۶۱ میلیارد تومان از این ۳۰۰ میلیارد مربوط به پاییز بوده
با اختلاف بیشترین سود فصل پاییز در بین قطعه ساز ها داشته
یکساله احتمالا ۵۰۰ ميليارد تومان میسازه
مارکت ۲۸۰۰ میلیارد!!!!
P/e forward =۵.۶
اگر قیمت گذاری دستوري برچیده شود سود شرکت چند برابر میشه به دلیل اهرم عملياتي بالای آن.
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است.
نظر