کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در بین قطعه سازی ها میشه گفت رو دستش نیومده
ارزش سهام های زیر مجموعه شرکت در حد 5 تا 7 برابر خود شرکت مادر هست
تلفیقی پارسال 65 و امسال بنظر 90 تا 110 تومان بسازه
برج 8 گزارش حسابرسی زیرمجموعه ها بیاد بهتر میشه نظر داد
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است
View Post
دوستان تحلیلگر
به نظرم این سهم هم جا داره روش کار بشه
خیلی هم جا داره;) سودساز ترین زیرمجموعه شرکت؛شرکت مبدل خودرو پاک هست که از سال 96 راه اندازی شده این مجموعه در 6ماهه93میلیارد ساخته که 83میلیاردش در فصل تابستان هست
ظاهرا یک طرح توسعه خیلی خوبی هم داره
بیشترین سود ختوقا رو این شرکت تشکیل میده
سود امسال مبدل خودرو به نظر میرسه حدود 280میلیارد و سود سال بعدش بالای 350میلیارد هست
یعنی امسال ختوقا فقط از محل این شرکت میتونه 47تومن سود بسازه...
اگزوز سازی خراسان هم طلایی هست برا خودش و امسال حدود 3000میلیارد فروش داره اینم کف سود سال بعدش حوالی 100میلیارد هست!!
گزارش زیرمجموعه ها اومده و احتمالا در 6 ماهه تلفیقی 62 تا 65 تومان میسازه و دوازده ماهه حوالی 100 تومان. (حوصله نکردم اکسل بندازم ودقیق حساب کنم).
صف امروز سهم عالی بود. شخصا زیر 270 مقدار خوبی اضافه کردم. تنها مشکل سهم عدم تقسیم سود و تودرتو بودن ساختار شرکتیش هست والا یکی از بهترین هاست. با وجود هزار پابند روی سهم بازم یکی از بهترین پی بر ای های بازار و قطعا بهترین بین قطعه سازها رو با اختلاف داره.
منتظر 6 ماهه تلفیقی هستم با سود بالای 60 تومان.
بی سر و صدا 100 درصد قیمتش بالا اومد از کف سه ماه پیش.
تو تایم هفتگی رو مقاومت بلند مدتش بود امروز که صف خوبی بست و قاعدتا رد میکنه.
تردید داشتم باید نگهداری کنم یا بفروشم.
500 با قدرت رد کنه تا هزار هیچی جلودارش نیست. شناورش اما واقعا بالاست و بهتره ورود و خروج ها تکنیکالی باشه.
با قیمت گذاری دستوري ۳۰۰ میلیارد تومان ۹ ماهه سود خالص ساخته.
۱۶۱ میلیارد تومان از این ۳۰۰ میلیارد مربوط به پاییز بوده
با اختلاف بیشترین سود فصل پاییز در بین قطعه ساز ها داشته
یکساله احتمالا ۵۰۰ ميليارد تومان میسازه
مارکت ۲۸۰۰ میلیارد!!!!
P/e forward =5.6
اگر قیمت گذاری دستوري برچیده شود سود شرکت چند برابر میشه به دلیل اهرم عملياتي بالای آن.
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
نظر