کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به ازای هر سهم نزدیک 30 هزار تومن ارزش داراییشه.
اصلاح فعلی که برا ادامه رشد سهم خیلی مفیده حتما فرصت خریده.
فکر کنم بازی که رو 1300 در آوردن رو هم دوباره خوالی این قیمت ها اجرا کنن
انقدر این سهم عشقه که آدم میخواد کل پرتفویش رو فدای این سهم کنه/:.wubsmiley.:/
سهم عشق هست و دوست داشتنی..... گین زیبایی هم از سهم گرفتیم..... الان هم در سهم هستیم..... ولی ادامه بازی بستگی به سبک معاملات داره که چقدر میتونه پرقدرت باشه و به همین روند ادامه بده..... با توجه به جمع شد ثعمرا و صف خرید ثنوسا امیدوارم فردا جمع بشه...... ولی واسه ادامه راه چشممون به قدرت سهمه....
نیاز به خبر رانتی نیست.... ما از 2000 با سهم بودیم و 7000 خالی کردیم این سهم رو.... الان هم با کرمان هستیم... نهایت دو تا منفی پنج دیگه بخوره ردیفه.... کف سهم 3800 هست.... الان کل ایران چشم دارن به خرید از منفی 5 ثشاهد.... احتمالا فردا منفی پنج میخوره ووو از شنبه راه میوفته....
نیاز به خبر رانتی نیست.... ما از 2000 با سهم بودیم و 7000 خالی کردیم این سهم رو.... الان هم با کرمان هستیم... نهایت دو تا منفی پنج دیگه بخوره ردیفه.... کف سهم 3800 هست.... الان کل ایران چشم دارن به خرید از منفی 5 ثشاهد.... احتمالا فردا منفی پنج میخوره ووو از شنبه راه میوفته....
شب بود ندیدمت
شما که میدونی واسه خودت بنویس نه که رو حرف یکی دیگه .... بگذریم.با این سهم از 140 هستم و دیدم مثل همه سهمای بنیادی و ارزشمند دیگه بلندمدتیه، ارزش سهم خیلی بالاس.....
شب بود ندیدمت
شما که میدونی واسه خودت بنویس نه که رو حرف یکی دیگه .... بگذریم.با این سهم از 140 هستم و دیدم مثل همه سهمای بنیادی و ارزشمند دیگه بلندمدتیه، ارزش سهم خیلی بالاس.....
سهم به هیچ عنوان بلند مدتی نیست...... سفته بازی محض هست..... فقط و فقط به عنوان یک سهم سفته بازی باید بهش نگاه بشه...... تمام..... مردم رو توی چاله ننداز..... کل بازار راه داد واسه خروج جز این سهم.... میشه به دید نوسان بیست یا سی درصدی خریدش..... و لاغیر.... قبل هم که با سهم بودیم فقط فقط جهت نوسانگیری توی سهم بودیم نه به دید بلند مدت.... با جمع شدن صف من خودم یک پله میخرم ولی باز هم به دید نوسان....
افراد غیر حرفه ای به هیچ عنوان وارد این سهم نشن
نظر