معاملات امروز خیلی مشکوک می زد، به نظر می رسید داشتندسهم راکدبه کد می کردند چون هرچی تو قیمت پایین سهم رو تو ماشین می چیدند بلافلاصله برداشته میشد،مخصوصا تو تعداد های بخصوص وبالایی اینکاررو می کردند
سرمايه گذاري شاهد ( ثشاهد )
Collapse
X
-
-
شاهد-نمودارماهیانه
همانطوریکه درتصویرمشاهده می کنید سهم بعدازتشکیل واگرایی مثبت درکف ، اکنون خط نزولی بلندمدت خودشوباحجم خیلی زیادشکسته است وواگرایی موردتاییدقرارگرفته وسیگنال بلندمدتی برای سهم صادرشده است.مجمع سهم باتقسیم سودبین 240 تا400ریال نزدیک است(اواخرراین ماه)گول منفی بافان رانخوریداین حجم معاملات درست درزمان شکستن روندحرفهای زیادی دارد
shahed.PNG
نظر
-
امروز صف خرید شد خبری هست؟؟
دوستان اگر مطلع هستند اطلاع رسانی کنند
نزدیکی مجمع ویا خبر های دیگه ایی استآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
-
جناب سلطان بورس بعد چندین سال زیر رو کردن گزارشات شرکت ها در کدال و سایت ها ما هم می دانیم 41 تومان قرار تو مجمع تقسیم بشه ولی سوال من جدی بود گفتم شاید غیر از این خبر چیز دیگری باشد که ما خرده سهامداران ندانیم و این صف درست شده ،خارزم که 23 مهر مجمع داره امروز زیاد خبری نبود شاید بخاطر بانکی هاآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
-
در اصل توسط PULP پست شده است View Postوحیذ عزیز
با توجه به این که سهم را واسه افزایش سرمایه به واسطه صحبت شما گرفتم و در حال حاضر خبری از افزایش سرمایه نیست، به نظر شما ارزش نگه داری را هنوز داره یا نه؟؟
پیشاپیش سپاس فراوان
بنده هم بخش خوبی از سبدم رو ثشاهد گرفته بودم ولی چون هیچ حمایتی از سهم صورت نگرفت و ظاهرا زمان افزایش سرمایش هم همچنان مبهم موند به طور موقت خارج شدم (با اندکی ضرر)تا بعد از شفاف شدن موضوع در فرصت بهتر اگر تونستم مجدد بخرم
البته سهم جای نگرانی نداره و بزودی مجمع سالانه هم برگزار میشه که ممکنه اونجا خبرهایی رو اعلام کنندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postجناب سلطان بورس بعد چندین سال زیر رو کردن گزارشات شرکت ها در کدال و سایت ها ما هم می دانیم 41 تومان قرار تو مجمع تقسیم بشه ولی سوال من جدی بود گفتم شاید غیر از این خبر چیز دیگری باشد که ما خرده سهامداران ندانیم و این صف درست شده ،خارزم که 23 مهر مجمع داره امروز زیاد خبری نبود شاید بخاطر بانکی ها
نظر
-
نظر