شیر پاستوریزه پگاه خراسان(غشان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farzin
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 58

الان دو روزه حجمهای بسیار خوبی تو این سهم خرید میشه. جالبه مثل قبل دیگه پائین نمیشنند تا فروشنده عرضه کنه بلکه یهو شروع میکنند به خرید و تا قیمتهای بالا رو جمع میکنند و دقیقا در جایی این کارو انجام میدن که روی مقاومت قرار داره.

من این سهم رو از قبل مجمع دارم و همینطور تو قیمتهای 580 تا 650 هم میخریدم و الان در سود خوبی هستم اما به هیچ عنوان حتی فکر فروختن رو نمیکنم تو این قیمتها با اینکه انتظار داشتم تا الان رشدش رو شروع میکرد اما به زودی مطمئن هستم که روند صعودی آغاز میشه.

در حال حاضر با توجه به خریدهای غشان,اما بازیهای زیادی تو غشصفا داره انجام میشه که با تعداد کمی سهم قرار دادن تو منفی سهم رو دارن خشک میکنن. نه به اون حجم خرید چهارشنبه هفته گذشته و نه به الان که مطمئنم با همین چند سهم دارن فروشنده ها رو محک میزنند.

تو این بازاری که خیلی از سهام رشد کردند و حواسها به اونهاست این سهم بنظرم تو این قیمتها خریدنیه و با آغاز روند صعودی سهم باید منتظر عبور از سقفهای قبلی بود در کنار غشان.

نظر

• masiha1364
      عضو جدید
      • Mar 2013
      • 10

نقل قول از دوست خوبم بابک 52
      شیر پاستوریزه پگاه خراسان (غشان) :

با سلام و احترام

طبق تماس تلفنی امروز مورخ 1392.08.11 اینجانب با مدیر مالی شرکت ( آقای زرگر باشی) ، ایشان موارد ذیل را عنوان نمودند :

1) افزایش سرمایه قراره از 81 میلیون ریال به 200 میلیون ریال از محل تجدید ارزیابیها افزایش پیدا کند.

مجوز توسط سه کارشناس اکی شده و مدارک جهت تایید نزد بورس هست در حال حاضر که پس از تایید بورس برای حسابرس ارسال خواهد شد .

2) عدهای از دوستان بنیادی در تالارهای دیگر با توجه به اینکه این شرکت نرخ خرید شیر خام را ر گزارش خود 1110 تومان دیده و توی شش ماهه شیر رو کیلویی 960 تومن خریده گفته بودند از این محل حدود 73 تومان تعدیل مثبت دارد ، که من که این مورد را با مدیر مالی مطرح کردم ضمن مخالفت با این موضوع اعلام داشتند اون شیر ، شیر 3.2 % چربیه و همیشه در شش ماهه دوم چربی بالاتره و حجم شیر گاو کم میشه و گفتند که تعدیل همچنینی به هیچ وجه نخواهند داشت .

3)برای شش ماهه دوم هم بعید دانستند که افزایش نرخی برای شیر تصویب بشه و گفتند به همین علت تعدیلی از این بابت هم ندارند.

به نظر من گروهی دارند با پول این سهم را همانند غالبر می خرند و میارند بالا . حال دوستانی که مایلند میتوانند با این گروه همراه بشوند چون افزایش سرمایه اش که اکی بشه و بیاد روی کدال سهم دست نیافتنی خواهد شد.

نظر

• farzin
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 58

در اصل توسط masiha1364 پست شده است View Post
        نقل قول از دوست خوبم بابک 52
        شیر پاستوریزه پگاه خراسان (غشان) :

با سلام و احترام

طبق تماس تلفنی امروز مورخ 1392.08.11 اینجانب با مدیر مالی شرکت ( آقای زرگر باشی) ، ایشان موارد ذیل را عنوان نمودند :

1) افزایش سرمایه قراره از 81 میلیون ریال به 200 میلیون ریال از محل تجدید ارزیابیها افزایش پیدا کند.

مجوز توسط سه کارشناس اکی شده و مدارک جهت تایید نزد بورس هست در حال حاضر که پس از تایید بورس برای حسابرس ارسال خواهد شد .

2) عدهای از دوستان بنیادی در تالارهای دیگر با توجه به اینکه این شرکت نرخ خرید شیر خام را ر گزارش خود 1110 تومان دیده و توی شش ماهه شیر رو کیلویی 960 تومن خریده گفته بودند از این محل حدود 73 تومان تعدیل مثبت دارد ، که من که این مورد را با مدیر مالی مطرح کردم ضمن مخالفت با این موضوع اعلام داشتند اون شیر ، شیر 3.2 % چربیه و همیشه در شش ماهه دوم چربی بالاتره و حجم شیر گاو کم میشه و گفتند که تعدیل همچنینی به هیچ وجه نخواهند داشت .

3)برای شش ماهه دوم هم بعید دانستند که افزایش نرخی برای شیر تصویب بشه و گفتند به همین علت تعدیلی از این بابت هم ندارند.

به نظر من گروهی دارند با پول این سهم را همانند غالبر می خرند و میارند بالا . حال دوستانی که مایلند میتوانند با این گروه همراه بشوند چون افزایش سرمایه اش که اکی بشه و بیاد روی کدال سهم دست نیافتنی خواهد شد.

با تشکر از بابک خان در مورد قسمتی که بنده بولد کردم بحث کیفیت شیر مطرح شده که فک میکنم مدیر مالی هم خیلی ناشیانه جواب داده در صورتی که در صورتهای مالی بحث کیفیت مطرح نیست بلکه بحث کمیت مطرحه.

چربی شیر نیم درصد یا 5 درصد باشه در هر صورت باید کارخونه مقدار شیری رو که تو صورتهای مالی دیده بخره و اصلا این قضیه ربطی به کیفیت شیر نداره.

بنده گفتم اختلافی که از بابت قیمت مصوب شیر و قیمت خرید واقعی 6 ماهه وجود داره میتونه 73 تومن تعدیل بده و تو شش ماهه هم قیمت خرید رو بالای 1200 در نظر گرفته که احتمالا از این جهت هم تعدیل داره اما بدلیل اینکه نرخ فروش شش ماهه پایین بوده میتونه تعدیل رو بسوزونه. اینها تو گزارشها هست و خیلی ساده میشه اختلاف ها رو در آورد و اصلا ربطی به کیفیت شیر و در صد چربی نداره.

همیشه تو 6 ماهه دوم سال استفاده از فراورده های لبنی بیشتره و بخاطر همینه که شرکتهای لبنیاتی تعدیلاتشون تو شش ماهه دوم عنوان میشه چرا که کسری تولید شش ماهه اول رو جبران میکنه.

در مورد افزایش نرخ شیر هم که همین الان بقدری اعتراض هست که داره هر روز علنی تر میشه و اعتراضات به روبروی نهادها و برخی ارگانها هم رسیده.امیدوارم جبران این افزایش نرخ چه برای امسال و چه سال آینده بر سر مردم نیاد.

بنظرم این سهم مطمئنن تا انتهای سال تعدیل خواهد داشت و در کنار افزایش سرمایه و همینطور شایعات مربوط به شیر مدارس و افزایش سرانه مصرف شیر در کنار دیگر سهام لبنی میتونه رشد خوبی کنه که لازمه این رشد هم حمایت از سهمه.

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

غشان
          خرید دیروز جواب داد احتمالا تا سقف تاریخی بالا بره بعد از اون باید دید چه میشود

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

پول خوبی پشت سهم اومده

نظر

• Nikooravesh
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 282

ا سلام بر دوستان عزیز
              غشان 310 درصد افزایش سرمایه
              210 درصد از محل تجدید ارزیابی دارایها
              100درصد مطالبات و اورده
              هدف تا شب عید 1400
              برترین سهم غذایی

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

در اصل توسط Nikooravesh پست شده است View Post
                ا سلام بر دوستان عزیز
                غشان 310 درصد افزایش سرمایه
                210 درصد از محل تجدید ارزیابی دارایها
                100درصد مطالبات و اورده
                هدف تا شب عید 1400
                برترین سهم غذایی
                به شب عید نمی رسه خیلی زودتره!
                من چند روزه به دوستانم توصیه اکید به خرید کردم و اونها هم خریدند ، خودم در پی تهیه پول بودم. امروز پول رسید دریغ از حجم ! /:.sadsmiley.:/
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• m6670m
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 134

با سلام
                  اهداف قیمتی غشان به ترتیب: 950، 1040، 1180، 1280 و 1350 و بعد میریم واسه افزایش سرمایه.
                  بین شکست و پیروزی یک قدم بیشتر فاصله نیست و مردم از ترس شکست، شکست می خورند!

نظر

• omidvar777
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 68

پاسخ : شیر پاستوریزه پگاه خراسان(غشان)

من امروز به امور سهامش زنگ زدم.و در باره افزایش سرمایه پرسیدم .خیلی تعجب کرد.گفت اگرم باشه برای امسال نیست.پس شمااز کجا میگید میخواد افزایش سرمایه بده؟ و مقدار این افزایش رو هم میدونید؟لطفا توضیح بدید.

نظر

• سیگنال
                      Banned
                      • Nov 2012
                      • 714

سهم خشکه دوستان . پیشنهاد میکنم زیر نظر بگیرید. 4 شنبه یا نهایتا شنبه صف خرید را خواهد دید. این منفی خوردن ها بسیار بجا و بموقه برای هرگونه ابهام در روند سهم لازم بود.

نظر

• سیگنال
                        Banned
                        • Nov 2012
                        • 714

مبارک باشه رفتیم واسه 1500

نظر

• morego
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 20

غشان
                          این سهم همیشه روند سودسازی عالی داره...بزودی 1400 رو لمس میکنه...
                          [CENTER][FONT=tahoma][SIZE=4][COLOR=#008000][B]بیشترین سودها در [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]میان مدت[/B][/COLOR][COLOR=#008000][B] بدست می آیند[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

نظر

• سیگنال
                            Banned
                            • Nov 2012
                            • 714

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                            سهم خشکه دوستان . پیشنهاد میکنم زیر نظر بگیرید. 4 شنبه یا نهایتا شنبه صف خرید را خواهد دید. این منفی خوردن ها بسیار بجا و بموقه برای هرگونه ابهام در روند سهم لازم بود.

خیلی خیلی زود جواب داد. انتظار داشتم از شنبه شاهد صف خرید سهم باشم اما اشتیاق بازار همین امروز قدرت خود را به رخ سهم کشید. غشان را در کوتاه مدت زیر 1500 نفروشید. البته برای میانمدت بعد از افزایش سرمایه تازه بازی جدیدی برای سهم شروع خواهد شد

دوستان بوعلی و ثشرق و آ س پ در ساختمانیها را هم زیر نظر داشته باشید

نظر

• سیگنال
                              Banned
                              • Nov 2012
                              • 714

فرصتهای ورود را از دست ندهید. بازهم معتقد تا قبل از افزایش سرمایه فرصتها را از دست ندهید

نظر

• Nikooravesh
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 282

دوستان غشان هدف های بالاتری دارد بلند مدت 10% تو سبدتون داشته باشید ضرر نمی کنید 1500 مقاومت داره ولی رد میشه میره صبور باشید.

نظر

در حال کار...
                                X