کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غنوش سهم سوپر بادبادکی بازار که از سال 88 تا امروز 10 هزار برابر شده است
دقت کنید 10هزار درصد نه 10 هزار برابر
این سهم هم پروژه شخصی چند نفر از بچه های بازار بود
که فقط طی 2 سال گذشته 250 برابر شده
خدا به سهامدار مظلومی که تازه سهمو خریده رحم کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
[IMG][/IMG]
همونطوری که ملاحظه میشه سهم شرایط نموداری خوبی داره و در حال پولبک به مقاومت شکسته شده 7300 تومان هست. در صورتی که این محدوده 7300 حفظ شده و تریگر ورود صادر کند(مثلا کندل Engulfing صعودی بزند) میتوان حرکت صعودی خوبی برای سهم در نظر گرفت.
از لحاظ تابلو خوانی هم در طی چند روز اخیر از کل 217 میلیون شناور سهم، حدود 94 میلیون اون معامله شده. بطور مرتب ورود پول حقیقی داشته و قدرت خریدار هم بیشتر بوده. معاملات روز آخر سهم که بصورت هیجانی در منفی روز یکشنبه هم فروختند رو میشه پولبک به 7300 در نظر گرفت. مگر اینکه اون سطح بعنوان حمایت عمل نکنه.
[IMG][/IMG]
بعدها مدتها حجم خوبی خورد
احساسم میگه یه کد به کد هم کردند حقوقی به حقیقی
در کل با سود تحلیلی پایین انچنانی نخواهداشت و میشه گفت متعادل شده شاید 5 درصد کاهش
#غنوش عجب داستانی داشت
بعد از اصلاح حدود 80 درصد از قله
و ثبت کف 9433 تا اینجا 59% رشد داشته
به نظرم مقصدش 17000 هست در گام نخست.
یک عده دوستان بورسی متخصص تشخیص سفته بازی در نمادها هستند
ممکنه بررسی بفرمایند که این حرکت اخیر #غنوش از جنس سفته بازی است یا واقعا اصلاح به پایان رسیده و زین پس شاهد رشد سهم خواهیم بود.
این نکته هم حائز اهمیت است که مدت زمان اصلاح کمی بیشتر از 1.5 برابر زمان رشد سهم طول کشیده.
اهمیت موضوع را از آن جهت عرض میکنم که بعضا شاهدم دوستان در سهامی وارد میشوند که مدت اصلاح حتی به اندازه زمان رشد هم نرسیده
سلام و ارادت بله دقیقا محدوده 1700 تا 1800 می تونه پایان روند صعودی کوتاه مدتش باشه...راستش برای یکی از دوستان خرید شده بود که تو ضرر بد رفتد اما با کاهش میانگین خرید تو قیمت های پایین، الان رفته تو سود و دست به ماشه برای فروش...حرکت این سهم و امثال این سم ها کاملا با کدهای خاص و ورود پول اتفاق می افته...اون بالاها که ما خریدیم گفتن بغدادی داره میخره...اما دیگه این پایین ها اعتماد به حرف کسی نکردم و بر اساس تحلیل خودم پیش رفتم
یه نکته هم یاد رفت...تو تایم روزانه تعدبل شده، سقف کانال حدود یک ساله رو محدوده 1400 به بالا شکونده و نمودار بلند مدت سهم اعداد بالایی نشون میده اما کوتاه مدت همه اندیکاتورها و ابزار تکنیکالی من می گه، بزودی وارد اصلاح میشه حداقل 15 تا 20 درصدی از حدود 1700 میشه...الان میگم که صف خرید 9 میلیونی داره تا بعد به چیزی متهم نشم
سهم رفت زیر 1000 با فشار فروش نسبتا سنگین!.... در 9ماهه زیان ساخته ... لذا همچنان پتانسیل کف های به مراتب پایین تری وجود داره
از اخرین حباب های باقی مانده بازار هست که داره میره به سمت تعادل... سهم معادل 2000تومن قبل افزایش سرمایه را درمعاملات فردا تاچ میکنه ... سقف تاریخی حوالی 13k در ابر رالی سال 99 تاچ شده بود
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر